Θέλω τη βοήθειά σας

LastUnicorn

Well-Known Member
5 Απριλίου 2012
51
0
Wonderland
Χθες δάγκωσαν το σκυλάκι μου κάτι τσοπανόσκυλα, σήμερα το μεσημέρι την πήγα στο κτηνιατρείο για ράμματα, ο κτηνίατρος της έβαλε ελισαβετιανό κολάρο, όταν το παρατήρησα καλύτερα στο σπίτι, ήταν τεράστιο για το σκυλάκι μου και το έκοψα με ψαλίδι, έλεος...Τέλος πάντων το πρόβλημά μου είναι ότι δεν το θέλει, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, ώστε να μην χρειαστεί να το φοράει ? ?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλημέρα!

Λυπάμαι για τη μικρή! Δυστυχώς πρέπει να το ανεχτεί. Υπάρχουν κι άλλα κολάρα που δεν είναι σαν καπέλο όμως.
Πόσες μέρες πρέπει να το φοράει;

LastUnicorn

Well-Known Member
5 Απριλίου 2012
51
0
Wonderland
Καλησπέρα! Πρέπει να το φοράει 10 μέρες :confused: Χθες με το ζόρι έφαγε ελάχιστα και δεν ήπιε καθόλου νερό, σήμερα ήπιε νερό και δεν έφαγε...Επίσης πρέπει να παίρνει αντιβίωση πρωί, μεσημέρι και βράδυ, με το ζόρι της δίνω και δεν παίρνει όση ποσότητα χρειάζεται, μάλλον θα πάρω το ίδιο φάρμακο σε μορφή χάπι...Άσε που κουτουλάει σε όλα τα έπιπλα...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Δυστυχώς αναγκαστικά πρέπει να το ανεχτεί!

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και να μην την στρεσσάρεις παραπάνω!

Περαστικά και άλλη φορά όταν θα βγαίνεις βόλτα να κουβαλάς και ένα ξύλο μαζί σου...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Το καημενούλι! Κάνε του μια αγκαλίτσα απο μας. Θα συνηθίσει όμως. Τωρα είναι ακόμα χαμένη.
Μπορείς να την ταΐζεις εσύ και να της σηκώνεις το μπωλ για να πιει νερό.

LastUnicorn

Well-Known Member
5 Απριλίου 2012
51
0
Wonderland
Ευχαριστώ πολύ Στέλιο και Βερόνικα!
Με το χέρι την ταίζω και της δίνω νερό, διαφορετικά μόνη της δεν πρόκειται να κάνει τίποτα...Απορώ πραγματικά με κάποιους ανθρώπους, αφού δεν μπορείς να τα ταίσεις, να τα κάνεις εμβόλιο, τι τα παίρνεις ? Μέχρι πέρυσι ο ιδιοκτήτης των τσοπανόσκυλων, μου έλεγε πως είναι άγρια και δαγκώνουν και τα είχε δεμένα με αλυσίδα, τώρα τα άφησε ελεύθερα...Ωσπού να δαγκώσουν κανένα παιδάκι, που σίγουρα θα γίνει κάτι τέτοιο αν δεν τα μαζέψει...Καλά που τα έδιωξα εγκαίρως, αλλιώς θα την είχαν κατασπαράξει...

Last edited:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μη το λυπάσαι.
Αν πέρνει χαμπάρι ότι ασχολεισαι συνέχεια με το κολάρο δεν θα ηρεμίσει.

ps. Απο εδώ και πέρα ότι έγραψε ο Στέλιος... βόλτα με ξύλο

LastUnicorn

Well-Known Member
5 Απριλίου 2012
51
0
Wonderland
Πριν λίγο τα είδα πάλι και τα κοιτούσα με μισό μάτι, βέβαια αυτά δεν φταίνε σε τίποτα, αυτός που τα μεγάλωσε και τα έμαθε έτσι φταίει...Μένω κάπου στα περίχωρα, σε μια καινούργια ήσυχη περιοχή, κοντά σε δάσος και λιβάδια, όλοι οι γείτονες έχουν κατοικίδια και όλα τους συνυπάρχουν ειρηνικά μεταξύ τους και πάντα τα αφήνουμε ελευθερα να τρέχουν και να παιζουν, αφού δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος εδώ γύρω (πλέον υπάρχει και θέλει προσοχή)

ΥΓ: Μαζί με το σκυλάκι μου, δάγκωσαν και το λαμπραντόρ του γείτονα (όχι σοβαρά)

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
Δυστυχώς αναγκαστικά πρέπει να το ανεχτεί!

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και να μην την στρεσσάρεις παραπάνω!

Περαστικά και άλλη φορά όταν θα βγαίνεις βόλτα να κουβαλάς και ένα ξύλο μαζί σου...
με το ξυλο δεν συμφωνω πολυ...ειναι μια μορφη προστασιας αλλα στο παρκο που πηγαινουμε ειναι πολλοι παππουδες με ξυλα και το μονο που καταφερνουν ειναι πολλα σκυλια να το βλεπουν σαν απειλη και νευριαζουν αρκετα.και δεν μιλαμε για σκυλια επιθετικα.ισα ισα που ειναι και πολυ ηρεμα αλλα με το ξυλο κατι παθαινουν.ενας εκπαιδευτης μου ειπε πως οταν δεις σκυλο να ερχεται επιθετικα προς το μερος σου η του σκυλιου σου πρεπει να καθησεις κουκου και να ανοιξεις τα χερια.τα σκυλια το αντιλαμβανονται αυτο σαν καλοσωρισμα.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλά λέει ο Μπίλυ. Πρέπει να φέρεσαι σα να μην τρέχει τίποτα, αν και ήδη με το τάισμα κάτι καταλαβαίνει.
Όσο για το ξύλο, φοβάμαι μήπως αγριέψουν, γιατί δε μεγάλωσαν με φροντίδα και προδέρμ, αλλά με αλυσίδα και φωνές. Να έτρωγαν και καμία δεν το αποκλείω.
Μαζί με τον γείτονα να του μιλήσετε και αν δεν συμμορφωθεί να πάτε στην αστυνομία.

LastUnicorn

Well-Known Member
5 Απριλίου 2012
51
0
Wonderland
Σκεφτήκαμε να πάμε στην αστυνομία, αλλά αυτός με τα τσοπανόσκυλα είναι γύφτος και οι γύφτοι δεν έχουν μπέσα...Φοβάμαι μην μου κάνει μεγαλύτερο κακό μετά, δηλαδή όχι εμένα, τις αδέσποτες γάτες που ταίζω, αλλά και το σκυλάκι μου...

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
Σκεφτήκαμε να πάμε στην αστυνομία, αλλά αυτός με τα τσοπανόσκυλα είναι γύφτος και οι γύφτοι δεν έχουν μπέσα...Φοβάμαι μην μου κάνει μεγαλύτερο κακό μετά, δηλαδή όχι εμένα, τις αδέσποτες γάτες που ταίζω, αλλά και το σκυλάκι μου...
επειδη κι εμεις εχουμε πολλουσ γυφτους στην πολη μου καλυτερα να μην μπλεκεις.στην πολη μου μεχρι και η αστυνομια τους φοβαται.

LastUnicorn

Well-Known Member
5 Απριλίου 2012
51
0
Wonderland
Οπότε το αφήνω έτσι...Θα του εξηγήσω μόνο για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να αφήνει τα σκυλιά του ελεύθερα...