Θέλω τη βοήθεια σας...

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Καλησπέρα παιδιά, οι γνώμες, οι γνώσεις, οι εμπειρίες...ολα είναι δεκτα για το θέμα μου...
Στην βραδινή βόλτα περάσαμε από ενα εργοστάσιο-αποθήκη (δεν ξέρω καν τι είναι) εχουμε περάσει πολλές φορές κι ποτέ δεν βλέπω κίνηση...Σήμερα άκουσα ένα κουτάβι από μεσα να χει πλαντάξει...δε μπορούσα να το δώ όμως...γύρισα σπίτι άφησα τον δικό μου γέμισα ένα πλαστικό ποτήρι τροφή κι άλλο ένα με νερό κι ξεκίνησα...έκανα τον κασκαντέρ κι κατάφερα να μπω...μεσα υπήρχε μία καρότσα αυτοκινήτου κι από κάτω ένα πλασματάκι...η αλυσίδα τόσο μπερδεμένη που δεν μπορούσε να κάνει βήμα, το ξέμπλεξα κι όρμηξε στην τροφή...Δεν είχα άλλη τροφή ή κονσέρβα, κι το καιμένο παιδιά είναι γύρω στον ένα μήνα,δεν μπορουσε να την φαι, ετσι την ανακατεψα με νερο με τα χερια μου κι του την εδωσα, δεν ειχε μεγαλη διαφορα αλλα την καταβροχθησε...
Το μεγάλο ερώτημα...τι μπορώ να κάνω..κι μόνο που μπήκα σε ξένη ιδιοκτησία πηδωντας πόσα κάγκελα μέσα στο σκοτάδι ήταν παράνομο, αλλά δε μπορούσα να το αφήσω...θα ξαναπάω το πρωί να δω αν είναι κάποιος, αλλιώς; γιατί για να βρέθηκε εκέι κάποιος το πήγε....

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Παρ το αν μπορεις είναι κρίμα αλλιώς πίεσε την αστυνομία να κάνει κάτι.! Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κατι γ αυτο !!!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
φυσικά και δεν είναι όλα απλά...το μετά αν το πάρει πιό θα είναι αλλά αν το αφήσει δεν θα είναι χειρότερο?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Θα επρεπε περισσοτερο να σκεφτειτε τι θα γινει αν την "πιασουνε στα πρασα" παρα το μετα......
Εχουμε παρανομη εισοδο, καταπατηση κ κλοπη.......
Εκτος κι αν ξερει να το κανει χωρις να την παρουνε χαμπαρι, κ οταν βγει εξω το παρει αγκαλια κ σφυριζει αδιαφορα "το βρηκα στο δρομο" χωρις πολλα πολλα.....

Αλλιως δια της νομιμης οδου, αστυνομια + φιλοζωικη.....

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Δεν έδωσα καμία συμβουλή! Ζήτησα μόνο να μην ξεστομίζουμε κουβέντες που μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση κάποιον! Καλά έκανε και το βοήθησε (αν και μπήκε σε ξένη ιδιοκτησία) αλλά το να ξαναμπεί για να το κλέψει δε θα το πρότεινα...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ίσως αυτό που γράφει ο east το πιό σωστό.εγώ θα το έκλεβα ούτως η άλλως δεν του ανήκει και δεν μπορεί να το αποδείξει,αν δεν είχα σκύλο παίζει να εγραφα απο κανά αστυνομικό τμήμα τώρα με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου κάθε μέρα και κανείς δεν ασχολείται.

Last edited:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Σε τέτοιες περιπτώσεις, το να πάρεις το σκυλί παραμάσχαλα και να φύγεις είναι κατανοητή αντίδραση... Αν ωστόσο ακολουθηθεί η νόμιμη οδός, το πλεονέκτημα είναι σημαντικό. Μέσω της νόμιμης οδού, υπάρχει πιθανότητα να μπορέσει κάποιος να σώσει αυτόν αλλά και τους επόμενους σκύλους. Οι οποίοι είτε δεν θα υπάρξουν καν, είτε θα έχουν τουλάχιστον κάπως καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, υπό τον φόβο μιας επόμενης καταγγελίας.

Είναι λίγο σαν την ψυχολογία της βιτρίνας των pet shops. Λαχταράς να σώσεις αυτό το ένα που έχεις δει να υποφέρει, αλλά την επόμενη μέρα θα αντικατασταθεί με άλλο ένα...

Ξέρω, εύκολο να το λες όταν δεν έχεις δει αυτό το ένα συγκεκριμένο μικροσκοπικό κουτάβι σε τέτοιες συνθήκες. Αλλά νομίζω είναι μακροπρόθεσμα πιο αποτελεσματική λύση.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Μια συμβουλη παντως στην μη επιτρεπτη συμβουλη.....αν την κανεις κ ξαναπηδηξεις τα καγκελα κ το παρεις, κοψε το λουρακι με ενα μαχαιρι να φαινεται οτι δεν το πηρες εσυ, αλλα "εφυγε" κ το βρηκες εκτος χωρου, αλλιως αν σε βρει εξω απο την καγκελοπορτα με το σκυλι παραμασχαλα -την ιδια στιγμη η αλλη, την εκατσες την βαρκα, γιατι θα καταλαβει τι εγινε, αλλα αποκλειεται να καταλαβει γιατι εγινε......:picaron:

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Οι σκέψεις μου είναι οι εξής, αν κινηθώ μέσω της φιλοζωικής δε θα γίνει τίποτα, όπως είχα απευθυνθεί σε αυτή για μία που χτυπούσε το κουτάβι της κι το μόνο που μου πε ήταν "εκτύπωσε τον νόμο περι κακοποίησης ζώων κι δείξτον" ... λες κι θα γινόταν κάτι με αυτό, αν απευθυνθώ στην αστυνομία επίσης θεωρώ ότι δε θα γίνει κάτι γιατί υποτίθεται ότι σε κάποιον ανήκει το κουτάβι από τη στιγμή που είναι σε ιδιοτικό χώρο...κι τέλος δεν θέλω αν πάω κι αν βρω κάποιον εκεί να μιλήσω μαζί του γιατι αν δεν καταφέρω κάτι κι αναγκαστώ να καταλήξω στο να το πάρω αμέσως θα καταλάβουν ποιος το κανε...Τέλος απέξω περνάει κόσμος κι το να μπω είναι δύσκολο αλλά το να βγω είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί τα κάγκελα από μέσα είναι πολύ ψηλά, ποσο μάλλον κι με το κουτάβι αγκαλιά..θα με δουν σίγουρα! Θα πάω κι σήμερα να του βάλω να φάει κι να δω αν υπήρξε κάποια κίνηση (κάποιο μπολάκι με φαι κάτι διαφορετικό) κι θα δω πως θα κινηθώ!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Φορα τη στολη νιντζα,κανε τα ακριβατικα σου και σωσε το κουταβι...Ετσι κι αλλιως ο ιδιοκτητης αδιαφορει γι'αυτο,ισως και να μην το παρει συντομα χαμπαρι οτι χαθηκε το κουταβι!Κριμα ειναι,το ζωντανο δεν θα επιβιωσει εκει μεσα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.345
Μέλη
20.113
Νεότερο μέλος
Anastasia skia