Θέτις, Ελληνικός Ποιμενικός

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Βοηθάει!Βοηθάει!

Κοντεύεις σε οριστικές αποφάσεις λοιπόν....με το καλό!

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Μπα, στεγνά ήταν τα περισσότερα. Ακόμη και όσα δεν ήταν σε κοπάδι. Τα μεγαλύτερα σε μέγεθος μάλλον ήταν ο Καραμάνης και ο Τόμυ.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ο Σαντάμ έχω την εντύπωση ότι να ήταν μεγαλύτερος από τον πατέρα του....κάνω λάθος;

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Δεν είμαι βέβαιος, ο Σαντάμ ήταν 70cm περίπου. Ο Καραμάνης στη φωτό μου κάνει για μεγαλύτερος.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ψάχνω σε σημειώσεις μπας κι έχω γράψει τίποτα, αλλά δεν βρίσκω...
Εϊχα την εντύπωση ότι κάποιος μου έλεγε ότι ο Σαντάμ ήταν γύρω στα 75...
Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία βέβαια...έτσι...για την τσοπανοκουβέντα...

Το μόνο που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι αυτή(η τόσο λατρεμένη από εμένα, όπως ξέρουν πλέον και οι πέτρες:p) γραμμή ανά περιόδους έχει δώσει μερικά πραγματικά μεγάλα σκυλιά για τα δεδομένα της φυλής...

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Όντως. Κρίμα που ο κορυφαίος (κατά την ταπεινή μου άποψη) γιός του έφυγε νωρίς χωρίς να δώσει απογόνους.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Eπειδή δεν έχω τώρα πρόχειρη στο pc που είμαι, αν έχεις βάλε καμία φωτό του Οξείνιου να τον θαυμάσουν και άλλοι που ίσως δεν τον έχουν δει...θείος της θέτιδας είναι...δεν βγαίνουμε πολύ off....

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αν και λίγο off η ερώτηση αλλά θα την τολμήσω...
Διαβάζω που αναφέρετε τον τάδε σκύλο και τον τάδε σκύλο... Μιλάμε για σκυλιά που έχουν αφήσει κάποια ιστορία; Ανήκαν σε βοσκός; Υπάρχει κάπου κάποιο αρχείο; (Η απάντηση είναι ΟΦΕΠ; )

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κάποια είναι ιστορικά σκυλιά από κοπάδια, κάποια απόγονοί τους...
Φωτογραφίες τους υπάρχουν...άλλες στον ΟΦΕΠ, άλλες σε σελίδες με Μολοσσούς, άλλες σε σελίδες με Ε.Π....αν έχεις όρεξη για σκάλισμα μπορείς να δεις πολλά σκυλιά!

Στην προκειμένη, ο Σαντάμ είναι ο μαύρος πύρινος σκύλος στο κέντρο του κολάζ των προγόνων της Θέτιδας κι ο Καραμάνης είναι από πάνω του και δεξιά!
Και οι δύο ήταν από κοπάδι!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
To δολοφόνησα λοιπόν το όνομα χθες....
Είναι νομίζω ένας από τους πρώτους σκύλους που θα μου έρθουν στο μυαλό, αν με ρωτήσει κανείς ποιους σκύλους από αυτούς που δεν πρόλαβα θα ήθελα να δω....

Σταματάω να σου χαλάω το θέμα της Θέτιδας...

Tolis1972

Active Member
1 Δεκεμβρίου 2012
27
0
Πολύ ωραία η Θέτιδα, να σου ζήσει.
Τρελαίνομαι να τα βλέπω να παλαβώνουν.
Και ο Οξύνειος όμως... απλά απίστευτος

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Εφόσον μιλάμε για τσοπανόσκυλα, είμαστε σίγουρα εντός θέματος.
Όσο για το όνομα, επειδή κι εγώ δεν είμαι σίγουρος, έκανα copy paste από την φωτό:)
Υ.Γ. να συμπληρώσω μερικά ονόματα από σκυλιά που θά θελα να έχω δει: Λέων, Μπίλυ, Βασίλω, Ματούλης, Κλίντον, Μπαμπάνης, Τούρκα, Ταρζάν.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θα έβαζα και Μούτρο, Γκαντάρα, Μαγγούρα, Βλάχα και τον Σαντάμ(τι προτότυπο...)