Θαλασσοεξόρμηση και εμεις στην Ξάνθη!!!

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
40
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
εχθες το πηραμε αποφαση τερμα το διαβασμα τα κεφαλια εξω! ο αλφυ βεβαια αλλο που δεν ηθελε!!! με το που αντιληφθηκε οτι καπου παμε πηρε θεση εξω απο το αυτοκινητο!

Πηγαμε για μπανακι! :D:D:D:D

το τρελοκομειο μου με το που του εβγαλα το λουρι εφυγε σφαιρα!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
α ρε Αλφυ τυχερακια!! λοιπον και σε εσενα και σε εμενα ισχυει Σισσακι οτι ο χαρακτηρας του σκυλου μας, να μας αντιπροσωπευει!
η προσωποποιηση της χαρας της ζωης!! εξω καρδια και οι δυο ε?!!

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
40
Ξάνθη
α ρε Αλφυ τυχερακια!! λοιπον και σε εσενα και σε εμενα ισχυει Σισσακι οτι ο χαρακτηρας του σκυλου μας, να μας αντιπροσωπευει!
η προσωποποιηση της χαρας της ζωης!! εξω καρδια και οι δυο ε?!!
ακριβως γιουλη μου!!! Καλα πολυ ευτυχια εχθες! παναγια μου οταν κανω παιδι με το καλο πως θα μαι! Πιο πολυ χαιρομουν που εβλεπα τον αλφακο να χαιρεται παρα για μενα!!!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Τελεια εισαι η καλυτερη Μαμα του κοσμου !!! Αλλα τι παραλια ειναι αυτη που δεν εχει κανεναν Κυριακάτικα !

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
40
Ξάνθη
σημερα μας τα χαλασε ο καιρος και δεν πηγαμε! αυριο ελπιζουμε να χει ηλιο παλι!

Η παραλια ειναι Στην μανδρα, ενα χωριο της ξανθης... οπου εχει ενα καμπινγκ κυριως οικογενειακο απο οτι ξερω.. ειναι ερκετα μεγαλη σε μηκος οποτε περπατησαμε λιγακι και αποφυγαμε τον κομσο ο οποιος ετσι κι αλλιως δεν ηταν πολυς ! ακομα και μπαρακι λιγες παρεες ηταν .
ειναι πολυ ρηχα... περπατας αρκετα μετρα για να ερθει το νερο στην μεση σου τουλαχιστον... οποτε εγω δεν την προτιμω , θελω να κολυμπαω!
αλλα για τον αλφυ ηταν σουπερ γτ οταν κουραζοτανε απλα εβγαινε λιγο στα ρηχα που πατουσε κανονικα και μετα παλι μεσα για κολυμπ!!!!