Θα ήθελα ένα Jack Rassell 2 μηνών.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
πλέον ο όρος νεφελάκι αναφερεται στα τρολλς..
πώς την ανακαλύψατε ομως αφού τελικά δεν ηταν αυτή?
αφου εμεις την ειχαμε βαφτισει νεφελακι βρε.
απλα οπως μιλαγαμε και παιζαν τα σκυλια μας ειπε το στορυ.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
λυπηρη η εξελιξη του θέματος. ακουμε τετοια μαργατιταρια περι αρρωστιων των αδεσποτων απο ενηλικες...αν και τα νεα παιδια κουβαλάνε αυτες τις νοοτροπιες, χαθηκαμε.
Και οπως ειπε και ενα μελος παλιοτερα, στην εποχή της πληροφόρησης ΕΣΥ επιλέγεις να μεινεις ανενημέρωτος.

johnny123

Active Member
24 Φεβρουαρίου 2014
36
0
Γίνανε τα νεύρα μου τσαντάλια πάλι πρωϊ-πρωί... Μου είχε ξεφύγει το θέμα...

Γιάννη... Πριν διαβάσεις οτιδήποτε από τα παρακάτω, σου γράφω το ρεζουμέ: ΕΙΣΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟ!!!!!

Και είσαι ακατάλληλος όχι λόγω ηλικίας μόνο αλλά λόγω χαρακτήρα, λόγω παιδείας, λόγω αντίληψης, λόγω τεμπελιάς, λόγω οικογενειακής κατάστασης... λόγω... λόγω.... λόγω!

Καταρχήν η διάθεση σου για ενασχόληση, μάθηση κλπ φαίνεται με το καλημέρα!
Κάνεις εγγραφή «έτσι ξερά» σε ένα σκυλοφόρουμ και χωρίς να μπεις στη διαδικασία να διαβάσεις, να ενημερωθείς (γενικά για σκυλιά, για την ράτσα που σε ενδιαφέρει κλπ), ψάχνεις για έτοιμη τροφή κάνοντας ερωτήσεις του στυλ «πόσες φορές την ημέρα πρέπει να βγάζω τον σκύλο βόλτα»…. Πλάκα μου κάνεις??? Ούτε καν τα βασικά δεν έχεις μπει στη διαδικασία να διαβάσεις και θέλεις να στα δώσουν έτοιμη τροφή?

Δεύτερον… Έχεις «επιλέξει» ράτσα ξεκάθαρα μόνο από την εξωτερική εμφάνιση μιας και στην συνέχεια φάνηκε ότι δε γνωρίζεις τίποτα και χρειάστηκε απίστευτα λίγη προσπάθεια για να κάνεις στροφή 180 μοιρών στην αναζήτηση.

Τρίτον… Λες ότι έχεις πείσει τους γονείς σου (προσωπικά δεν το πιστεύω) να σoυ αγοράσουν το κουτάβι και ότι έχεις μαζέψει και 380€ για τα πρώτα έξοδα… Στα καπάκια ψάχνεις για καθαρόαιμο golden retriever με 300€!!!!!!!!!!!!!! Τι έγινε?? Δεν θα σου το αγοράσουν τελικά οι γονείς σου?? Που πήγε το budget οεο??????

Τέταρτον… Η μαμά σου με την αντίληψη ότι τα αδέσποτα δεν πρέπει να τα παίρνουμε γιατί κουβαλάνε ασθένειες είναι επίσης ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για σκύλο. Αφού το πιστεύεις και εσύ, είσαστε στο ίδιο επίπεδο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.

Πέμπτον… Το ότι «βαριέσαι» τα απογεύματα που λείπουν οι γονείς σου και είσαι μόνος σου και δεν έχεις τρόπους να περνά η ώρα σου, είναι ο ηλιθιότερος των λόγων για να πάρεις σκύλο (by the way… η κόρη μου που είναι 14 ετών – μαθήτρια του 20 όπως ισχυρίζεσαι ότι είσαι και εσύ – δεν έχει χρόνο να αναπνεύσει. Απορώ πως εσύ έχεις τόσο χρόνο).

Δεν ξέρω τι να πρωτο-σχολιάσω…. Είναι σίγουρο ότι κάνεις πλάκα. Αλλιώς έχεις και θέματα IQ… Να σου εξηγήσεις κάποιος την διαφορά ενός καθαρόαιμου golden-retriever με έναν ημίαιμο golden-retriever????????????? Τι είναι το «ημίαιμο golden retriever»?? Είναι ράτσα???

Το από «πόσο μέχρι πόσο» και το «και φθηνά να είναι θα συνεχίσουμε»…. Δεν ξέρω τι να σου πω… Αυτά συνήθως ξεκινάνε από κάνα 20άρικο το κιλό και ανάλογα με την ποιότητα του κρέατος ανεβαίνει.

Γεια σου ρε Μαράκι… Για άλλη μια φορά to the point!!!

Βάζοντας στο παιχνίδι και το «υιοθετίσουμε» παραπάνω ή και τα «ανυσηχώ», «λοίπουν», «ασχολούμε» κλπ που έχει γράψει ο φίλος μας σε άλλα σημεία, σίγουρα το 19 δεν το είχε στην ορθογραφία. Μάλλον για την γυμναστική το κόβω…
Νομίζεις ότι δεν έχω κάτσει να ψάξω για τους σκύλους.ψαχνω εδω και 3μηνες τα πάντα που αφορούν τους σκύλους.τα ρωτάω και εδω για να τα σιγουρέψω...για παράδειγμα αυτό με τις βόλτες.εχω δει αλλού πως πρέπει να τον βγάζουμε τον σκύλο βόλτα 3φορες αλλού 4 αλλού 2.αυτο που λες για τα 300ευρω,ναι είπαν ότι θα μου το αγοράσουν εκείνοι αλλα αυτά μπορώ να τα δώσω εγω στις ανάγκες του(παιχνίδια τροφή εμβόλια κλπ.πιστευεις πως εγω νομίζω ότι ο σκύλος θέλει μόνο να τον αγορασεις και τίποτα άλλο?εχω κουνέλια και γνωρίζω πως ειναι.(μπορεί τα κουνέλια να χρειάζονται πολύ λιγότερη φροντίδα απο τους σκύλους αλλα υπάρχουν και εκεί πολλα εξίσου έξοδα.Για άλλη μια φορά.....δεν εχω επιλέξει ακόμα καμία ράτσα , απλά μας άρεσε το γκολντεν ριτριβερ δεν είπα πως αυτο θα πάρουμε!επισης αυτο με τις ασθένειες που μου λες,φίλοι μου έχουν βιώσει πολύ δύσκολες εμπειρίες. Με κάποια αδέσποτα(μολυνθηκαν,έπαθαν σοβαρά τραύματα)και γιαυτο τα αποφεύγω.αν διαβάσεις λιγάκι αντί να μου γράφεις πως είμαι ανίκανος για σκύλο θα είχες δει ότι αυτο το βαριέμαι δεν το εννοούσαν έτσι.θελω σκύλο επειδή μου Αρέσει να τους φροντίζω,γενικά να ασχολουμεμαζι τους.οσο για την Κορη σου,ειλικρινά σκασιλα μου τι βαθμούς έχει πάρει.αυτο με την ορθογραφία:ίσως βιαζόμουν να γράψω κατι και το έγραψα λάθος?λεμε τώρα.αν δεν θες να μου εξηγήσεις κατι ήρεμα πολύ απλά μην το κανεις!

johnny123

Active Member
24 Φεβρουαρίου 2014
36
0
Συγγνώμη που σας κούρασα όλους αλλα δεν νομίζω ότι θα συνεχίσω να συμμετέχω στη συζήτηση.σχεδον όλοι με έχετε ως ενα παιδί χωρις ευθύνες με χαμηλό iq όπως λέει η gefil.μαλλον θα το ψάξω μόνος μου η θα ρωτήσω φίλους μήπως και μου δώσουν καμία λογική απάντηση.ηθελα βοήθεια και το μόνο που πήρα ειναι παράπονα και κοροϊδία.οποίοι θέλουν ας μου στείλουν μυνημα.μεχρι στιγμής δεν έχω στο μυαλό μου την απόκτηση σκύλουσκύλου

gefil

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2013
129
68
48
Nea Smirni
www.facebook.com
Γιάννη….

Επειδή σου ρίχνω σχεδόν 23 χρόνια, θα σε παρακαλέσω να κρατήσεις αυτό το thread κάπου και να το ξαναδιαβάσεις όταν φτάσεις στην ηλικία μου και αφού ήδη έχεις κάποια εμπειρία από σκυλιά («αν» φυσικά αποκτήσεις εμπειρία κάποτε).
Στην θέση μου θα έκανες και εσύ το ίδιο…
Θα είχες την εμπειρία να καταλάβεις από τα λόγια του άλλου ότι δεν είναι έτοιμος για σκύλο (μάλιστα – για την ακρίβεια – απέχει πολύ από αυτό) και θα προσπαθούσες να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, να τον αποτρέψεις να αποκτήσει ένα κουτάβι. Ακόμα και να του μιλήσεις πολύ απότομα μήπως αυτό τον σοκάρει και «ξυπνήσει» από τον κόσμο που έχει φτιάξει και νομίζει πως όλα είναι ρόδινα.

οσο για την Κορη σου,ειλικρινά σκασιλα μου τι βαθμούς έχει πάρει.
Για τους βαθμούς της κόρης μου, ειλικρινά σκασίλα μου και εμένα. Δεν έχω μάθει να αξιολογώ τα παιδιά από τους βαθμούς τους. Απλά το είπα, γιατί ως αποτέλεσμα των καλών βαθμών και της προσπάθειας που χρειάζονται αυτοί οι βαθμοί, δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο τις καθημερινές.
Εσύ από την άλλη ισχυρίζεσαι ότι έχεις άπλετο…

Νομίζεις ότι δεν έχω κάτσει να ψάξω για τους σκύλους.ψαχνω εδω και 3μηνες τα πάντα που αφορούν τους σκύλους.τα ρωτάω και εδω για να τα σιγουρέψω...για παράδειγμα αυτό με τις βόλτες.εχω δει αλλού πως πρέπει να τον βγάζουμε τον σκύλο βόλτα 3φορες αλλού 4 αλλού 2.αυτο που λες για τα 300ευρω,ναι είπαν ότι θα μου το αγοράσουν εκείνοι αλλα αυτά μπορώ να τα δώσω εγω στις ανάγκες του(παιχνίδια τροφή εμβόλια κλπ.πιστευεις πως εγω νομίζω ότι ο σκύλος θέλει μόνο να τον αγορασεις και τίποτα άλλο?εχω κουνέλια και γνωρίζω πως ειναι.(μπορεί τα κουνέλια να χρειάζονται πολύ λιγότερη φροντίδα απο τους σκύλους αλλα υπάρχουν και εκεί πολλα εξίσου έξοδα
Κάτι ήθελες να πεις τώρα εσύ με όλη αυτή την φράση αλλά ή εγώ «γερνάω» ή ο λόγος σου δεν έχει συνοχή…
Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι πάλι στα κουνέλια το γύρισες, ενώ μόνος σου είχες ζητήσει να μην ξαναμιλήσουμε για αυτά. Την γνώμη μου για τα κουνέλια σου, δεν την έγραψα και καλύτερα να μην οδηγήσουμε την συζήτηση προς τα εκεί γιατί μάλλον δεν θέλεις να την ξέρεις…

.Για άλλη μια φορά.....δεν εχω επιλέξει ακόμα καμία ράτσα , απλά μας άρεσε το γκολντεν ριτριβερ δεν είπα πως αυτο θα πάρουμε!
Εγώ δεν βλέπω καλά ή ο τίτλος μιλάει για Jack Russel? (…και «ναι», είναι Russel και όχι Rassel όπως θα όφειλες να ξέρεις αφού διάβαζες τρεις μήνες)
Το Golden Retriever ήρθε αφού σου μίλησαν κάποια μέλη για τα «αρνητικά» του Jack Russel. (Είναι και αυτό «Το σπίτι της Έμμας» στη μέση… τα βλέπω τα Golden Retriever να εκτοξεύονται σύντομα…)

επισης αυτο με τις ασθένειες που μου λες,φίλοι μου έχουν βιώσει πολύ δύσκολες εμπειρίες. Με κάποια αδέσποτα(μολυνθηκαν,έπαθαν σοβαρά τραύματα)και γιαυτο τα αποφεύγω.
Θα μου ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον να μου πεις 1-2 πραγματικές εμπειρίες που έχεις βιώσει (το είδος της ασθένειας και πως έγινε).
Προσωπικά τόσα χρόνια με δικά μου σκυλιά αλλά και αδέσποτα που έχω βοηθήσει, δεν έχω κολλήσει ποτέ τίποτα...

(Ελπίζω αυτή τη φορά να είμαι compliant με τους κανονισμούς)

Last edited:

poumpa

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2014
60
2
Απο οτι βλεπω εχεις μαζεψει 380€ και βαριεσαι οταν εισαι μονος σου σπιτι. Γιατι δεν παιρνεις ενα Playstation 4??? Ξερεις ποσο καλα περναει η ωρα με αυτο??? Και εχει και παιχνιδαρες με τελεια σεναρια. Αμα θες σκυλο απλα για να εχεις καποιον και να μην εισαι μονο σου στο σπιτι καλυτερα να μην παρεις.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Όχι μην πάρεις PS4. Πείσε τους γονείς σου να σου πάρουν μια PCάρα με τα λεφτά που έδινες στο κουτάβι. Θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια στα 144Hz με γραφικά της προκοπής. Τι να κλάσουν τα περισσότερα παιχνίδια που τρέχουν στα 30 fps στο PS4? Ο μεγαλύτερος ντόρος στο pro-gaming γίνεται για τις οθόνες με μηδενικό input lag και strobing backlight. Αλλά ετοιμάσου να τα σκάσεις για 3x780 ή έστω 3xTitan για να πιάνεις άνετα τριψήφια νούμερα στα καινούρια games.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Όχι μην πάρεις PS4. Πείσε τους γονείς σου να σου πάρουν μια PCάρα με τα λεφτά που έδινες στο κουτάβι. Θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια στα 144Hz με γραφικά της προκοπής. Τι να κλάσουν τα περισσότερα παιχνίδια που τρέχουν στα 30 fps στο PS4? Ο μεγαλύτερος ντόρος στο pro-gaming γίνεται για τις οθόνες με μηδενικό input lag και strobing backlight. Αλλά ετοιμάσου να τα σκάσεις για 3x780 ή έστω 3xTitan για να πιάνεις άνετα τριψήφια νούμερα στα καινούρια games.
Mε τα 300 που θα του εδιναν οι γονεις του, δεν παιρνει και πολυ pcαρα. (ΑΝ παιρνει όμως να μου πεις και μενα τον τροπο που ψαχνω :p)

poumpa

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2014
60
2
Απο οτι καταλαβα εισαι pcακιας ε? :p Παντως για ολα αυτα που λες θελει 3000€+ :p

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Αφού το παιδί είπε. 380 έχει αυτός και τα υπόλοιπα θα τα βάλουν οι γονείς.

poumpa, και το σκύλο με 3 χιλιάρικα δεν τον μεγαλώνεις lol