Θα αποκτούσες...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Όχι ρε παιδιά.

Ο παλιός θα είναι στο σπίτι κανονικά, απλά θα βγει σε... προωρη σύνταξη από το sport.

Ο νέος θα είναι κλούβα, βόλτα, παιχνίδι, club, μαμ, κακά, νάνι και ξανα μανα

:)
περίμενα ότι θα πάρεις κοριτσάκι βασικά, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα (αλήθεια με τις διακοπές τι θα κάνεις; )

Κ για να απαντήσω κ εντός θέματος, στο μέλλον σίγουρα θα πάρω άλλο ένα τερβίρεν, αλλά δεν αποκλείω το γεγονός ο 3ος μου σκύλος να μην έχει σχέση με βελγικό, μπορεί να διαλλέξω... κοκόνι πχ.... Αν μου εμπιστευτεί ο kokoni 'παιδί' του :)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Μέσα στην επόμενη χρονιά, και αφού ξεπεράστηκε μετα κόπων και βασάνων ο σκόπελος που ονομάζεται "σύζυγος", θα έρθει το δεύτερο σκυλί στο σπίτι. Ένα αρσενικό κουτάβι Malinois :)

Καμία σχέση το ένα σκυλί με το άλλο. Ο γερμαναράς είναι "φέεεεεεεετα" ενώ το άλλο ελπίζω να είναι "τσίτα".

Απλά δεν πιστεύω να έχω προβλήματα γιατί τα σκυλιά δε θα έρθουν ποτέ σε επαφή μεταξύ τους!
Με το καλο και το δευτερο ...

Εχεις φανταστει πως θα ειναι το προγραμμα σου με τα δυο σκυλια ? Μπορεις να μας το περιγραψεις λιγο ?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Με ανυσηχούν αυτά που λέτε.... (για οταν με το καλό αποκτήσω το δεύτερο κοπρίτη/ιτισα). Πάντα πάντως ήμουν της άποψης (ασχετα με το πόσα σκυλιά βγάζεις βολτα ταυτόχρονα) οτι το θέμα λύνετα αν οταν τα σκυλιά είναι στο λουρί, είναι πάντα στο δίπλα (δηλαδή δεν επιτρέπεται να μαρκάρουν ούτε να σνιφάρουν σε οχτάρια) ενώ η εκτόνωση γίνεται με τα σκυλιά ελεύθερα (προφανώς σε κατάλληλο χώρο, όχι με την εθνική δίπλα....), οπότε το καθένα κινείται ανάλογα με τις απαιτήσεις του.... πχ είναι κάποια που απλά περπατάνε χαλαρά δίπλα μας ή κάθονται κάτω από υο παγκάκι μας, ενώ άλλα πιο ενεργητικά έχουν κάνει 100μέτρα γύρω μας για κάθε βήμα δικό μας (εχω τέτοιο, γι'αυτό το λέω).
Μην ανησυχείς, μια χαρά θα τα καταφέρεις :)

Οι βόλτες μας είναι όπως τις φαντάζεσαι. Στο λουρί δίπλα μου μόνο οπου υπάρχει κίνδυνος, την υπόλοιπη ώρα είναι παράνομες ;)

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Με το καλο και το δευτερο ...

Εχεις φανταστει πως θα ειναι το προγραμμα σου με τα δυο σκυλια ? Μπορεις να μας το περιγραψεις λιγο ?
Λίγο βόλτα το καθένα για τις μυρωδιές τα πρωινά και μόνο και μπόλικο παιχνίδι απογεύματα στον κήπο. Ο νέος θα έχει και το club.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μια χαρα σεναριο μου ακουγεται. Να ξεκουραστει λιγο και ο Βρασιδας που τον εχεις πρηξει! :D