Θα με φάει το ανχος ....


costas9922

Member
4 Ιουνίου 2020
14
2
32
Καλησπερα σε όλους,ένα χρόνων έγινε η μικρή μ ήρθε και ι περίοδος τελείωσε ξεπρηστικαμε και όλα καλά ...ήρθε όμως η ώρα της στειρώσης το επόμενο Σάββατο ....Ε είμαι να σκάσω ,στην ιδέα και μόνο να γίνει κάτι κοντεύω να τρελαθώ .μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός αλλά είναι γενικά φοβίτσιαρης με επεμβάσεις γιατρούς κτλ ... υπάρχει ρε παιδιά περίπτωση συμβεί κάτι κακό στη στείρωση ;;
 


canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.410
6.538
Καλησπέρα και ηρέμησε... :)

Αυτό που έχεις ή είχες να κάνεις ήταν να επιλέξεις έναν καλό και σωστό επαγγελματία για να αναλάβει την επέμβαση. Έναν άνθρωπο που να μπορείς να του εμπιστευτείς τον σκυλάκο σου για μια επέμβαση ρουτίνας, αλλά πάντα μια χειρουργική επέμβαση είναι μια χειρουργική επέμβαση.

Φρόντισε να είσαι ήρεμος για την σκυλίτσα και για εσένα φυσικά. Το άγχος είναι μεταδοτικό και δε θες να το μεταδώσεις, είμαι σίγουρος. Εσύ οφείλεις να είσαι πάντα η ασφάλεια και η ηρεμία για τον σκύλο σου.

Συγκέντρωσε την προσοχή και την σκέψη σου για να κάνεις το μετά την επέμβαση χρονικό διάστημα όσο το δυνατόν πιο καλό για την σκυλίτσα, να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις εσύ για να είσαι κι εσύ ήρεμος κι εκείνη ήρεμη και ασφαλής.

Καλή επιτυχία!
 


costas9922

Member
4 Ιουνίου 2020
14
2
32
Καταλαβαίνω πως τ εννοείς κρύβομαι γενικά νομίζω ...χαχα.τι να σου πω πάω σ ένα γιατρό ο οποίος θεωρείτε από τα τοπ όνομα της Θεσσαλονίκης ... ζήτησα επίσης να γίνουν όλες οι αναλυτικές εξετάσεις και ότι χρειάζεται ... δε νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι άλλο
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.793
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf