Θα τον πουλούσατε για 100000?

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
δεν τα χρειάζομαι τόσο οσο της τριχες της στο πατωμα ,τα σαλια της στα πλακάκια ,τα μπαλακια της στο κρεβατι μου κ τη μούρη της χωμένη στα ποδια μου οταν τρώω...

Εγω που δεν χρειαζομαι ολα αυτα (ουτε τα θελω) κ παλι τα εχω...:ROFLMAO::LOL::ROFLMAO: :X3:φευ!!!

Οπως το πες...μαζι θα πεινασουμε!

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
52
Το περασμένο καλοκαίρι πήγα με τον Εκτορα στο πατρικό μου κάπου στα Χανιά.
Ενα πρωί κι επειδή με έβλεπε ο πατέρας μου να ασχολούμαι πολύ με το "παιδί" μου κάνει την ερώτηση "Αν ερχόταν αύριο το πρωί ένας και σου έδινε 1.000.000, τον έδινες ?"
Σήκωσα φρύδι, χαμογέλασα κι είπα "Φυσικά οχι".

Το ίδιο εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα.
Κι είμαι απόλυτα ξεκάθαρος με τον εαυτό μου πρώτιστα, οτι όσα μηδενικά και να βάλετε, η απάντηση θα είναι πάλι "ΟΧΙ", ακόμα κι αν έπρεπε να ζω σε παγκάκια.

Αυτά.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.647
11.053
Athens
Να θυμήσω πως κάποιοι στις Άνδεις είχαν φάει ανθρώπινα πτώματα για να επιβιώσουν. Ποτέ δεν ξέρουμε και δεν πρόκειται να μάθουμε που μπορεί να φτάσει κανείς για την επιβίωση. Σημασία έχουν οι συνθήκες. Έξω από το χορό πολλά λέμε. Και δεν συζητάω το να πουλήσει κανείς το σκύλο για να μπορέσει να πάρει κάμπριο - μιλάω για πιο δύσκολες καταστάσεις.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Να σας προσγειώσω λίγο; Κανείς δεν δίνει για τα διαμάντια μας 100000 ευρώ ...Οπότε ας μην το κουράζουμε άλλο :p
Σβησε το ιστορικο του υπολογιστή μη το διαβασουν αυτο κ τα πληγωσεις ανεπανορθωτα....κακιά....που δεν αξιζουν 100.000 τέτοια αγορια;; ντροπή σου....

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.647
11.053
Athens
Να σας προσγειώσω λίγο; Κανείς δεν δίνει για τα διαμάντια μας 100000 ευρώ ...Οπότε ας μην το κουράζουμε άλλο :p
E μην μας τη χαλάς τώρα... :LOL:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.444
8.449
Ετσι απο περιέργεια σας εχει τυχει να ερθει καποιος και να σας ζητησει αν πουλάτε το σκυλί σας ετσι στη ψυχρα?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.647
11.053
Athens
Ετσι απο περιέργεια σας εχει τυχει να ερθει καποιος και να σας ζητησει αν πουλάτε το σκυλί σας ετσι στη ψυχρα?
Για την Πέππερ είχαν εκφράσει κάποια μέλη εδώ μέσα "την δίνεις? την παίρνω" αλλά δεν ξέρω αν θα τα έσκαγαν ή αν ήταν τζαμπατζήδες... μάλλον το δεύτερο. :ROFLMAO:

• Like
Reactions: l.Kyveli and medusa

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Έτσι στην ψύχρα κανένα.
Αλλά!
Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον Άιζακ τον έβγαζα βόλτα στο παρκάκι κάτω από το σπίτι. Μικρούλης αλλά όμορφος (αντικειμενικά πάντα :p). Γενικά πολλοί σταματούσαν, μας μιλούσαν, όλα καλά, μα κάποια μέρα είχε σταματήσει ένας υπήκοος αλλοδαπής, ο οποίος άρχισε να κάνει κάτι περίεργες ερωτήσεις του τύπου "τι χρειάζεται για να το βγάλεις απ'τη χώρα", "πώς φαίνεται ότι είναι δικό σου" και κάτι τέτοια κουλά, αλλά όχι του στυλ "ίσως πάρω κι εγώ και ρωτάω να μαθαίνω", ήταν πολύ περίεργος, μην τα πολυλογώ τα χρειάστηκα, τον πήρα άρον άρον και φύγαμε κι αυτός με πήρε από πίσω οπότε πήρα τελείως άκυρη διαδρομή επιστροφής. Χώθηκα σε μια πολυκατοικία, περίμενα να φύγει, και τύφλα να'χει ο Ροζ Πάνθηρας στο πώς κρυβόμουν μέχρι να φτάσω σπίτι.
Ούτε να πλερώσει ούτε τίποτα, τζαμπέ τον ήθελε :ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: medusa

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Ψέμα, μας είχαν ζητήσει την Prada μια φορά, ένας Σκοπιανός για 1000 ολόκληρα ευρώ (εντάξει, μεταξύ μας 1000 ευρώ στα Σκόπια τότε τουλάχιστον ήταν πολλά λεφτά). Αλλά τότε δεν ήξερα, θα του την είχα δώσει και θα ησύχαζε το κεφάλι μου, ακόμα τον ψάχνω.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.444
8.449
Ρωτησα γιατι μου συνεβει πριν 2.5 μηνες στις πρωτες βόλτες με το (καραημιαιμο) κουτάβι τότε γκρεμλιν κατι παρομοιο με αυτο που αναφερει η Anniegr. Δε ξερω αν ηταν καποιος βλακας, μεθυσμενος κ.τ.λ .Ημουν στο δρόμο και ερχεται ενας τυπος και ρωταγε διαφορα 50αρης και θρεμμενος .Στην αρχη φυσιολογικές ερωτήσεις για το πως αντιδρά ο σκύλος. Στο τελος μου λεει τον πουλας? Θεωρησα οτι ειναι καποιο αστειο και απαντω γιατι να τον πουλήσω, έχει απειρα σαν και αυτον, παρατημένο τον βρήκαν. Και μου λεει τετοιο σκυλί στο δρόμο? (πιθανολογό επειδη τα κουτάβια είναι ολα παρόμοια, ίσως το πέρασε για ρατσα οπως το ειδε και φροντισμένο). Μετά επέμενε να μάθει σε ποια περιοχή βρέθηκε και αν υπήρχαν και άλλα. Του απαντώ καπου στη πετρουπολη, τα αδέλφια του δόθηκαν και οτι δε χρειάζεται να φτάσει ως εκει γιατι εχει φιλοζωικές και πιο κοντά. Το συνέχισε δε θυμάμαι τι έλεγε,σε στυλ αν τον πουλας ποσο? αρχιζα να φρικάρω γιατι ημουν και μόνη, αδειος δρόμος, σκέφτηκα θα μου αρπάξει το κουτάβι και θα φύγει και ηταν και θρεμμενος και εγω ουτε 50 κιλα. Άρπαξα το γκρεμλιν αγκαλια και επέστρεψα και σπίτι απο άλλο δρόμο.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Ρωτησα γιατι μου συνεβει πριν 2.5 μηνες στις πρωτες βόλτες με το (καραημιαιμο) κουτάβι τότε γκρεμλιν κατι παρομοιο με αυτο που αναφερει η Anniegr. Δε ξερω αν ηταν καποιος βλακας, μεθυσμενος κ.τ.λ .Ημουν στο δρόμο και ερχεται ενας τυπος και ρωταγε διαφορα 50αρης και θρεμμενος .Στην αρχη φυσιολογικές ερωτήσεις για το πως αντιδρά ο σκύλος. Στο τελος μου λεει τον πουλας? Θεωρησα οτι ειναι καποιο αστειο και απαντω γιατι να τον πουλήσω, έχει απειρα σαν και αυτον, παρατημένο τον βρήκαν. Και μου λεει τετοιο σκυλί στο δρόμο? (πιθανολογό επειδη τα κουτάβια είναι ολα παρόμοια, ίσως το πέρασε για ρατσα οπως το ειδε και φροντισμένο). Μετά επέμενε να μάθει σε ποια περιοχή βρέθηκε και αν υπήρχαν και άλλα. Του απαντώ καπου στη πετρουπολη, τα αδέλφια του δόθηκαν και οτι δε χρειάζεται να φτάσει ως εκει γιατι εχει φιλοζωικές και πιο κοντά. Το συνέχισε δε θυμάμαι τι έλεγε,σε στυλ αν τον πουλας ποσο? αρχιζα να φρικάρω γιατι ημουν και μόνη, αδειος δρόμος, σκέφτηκα θα μου αρπάξει το κουτάβι και θα φύγει και ηταν και θρεμμενος και εγω ουτε 50 κιλα. Άρπαξα το γκρεμλιν αγκαλια και επέστρεψα και σπίτι απο άλλο δρόμο.
Α ναι ναι!! Κι εμένα μ'είχε ρωτήσει, αν πάω λέει να το πάρω θα με δαγκώσει; Πωπω..
Μπας κι είναι ο ίδιος; Ή καμιά σπείρα; Μαύρο σου λέει, καλό φαίνεται, μην είναι κανάς κρητικός ιχνηλάτης :LOL::LOL:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.444
8.449
Ωχ και εμενα κατι μου ειπε του στυλ αν το πιασω απο το λουρι καθεται να δω πως παει? Για κυνηγι το ηθελε παντως απο οτι καταλαβα γιατι μου ελεγε με εκπαιδευση θα ηταν καλος.... αχαχχαχ. Λες να διακτινιζεται παντου

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Ωχ και εμενα κατι μου ειπε αν το πιασω απο το λουρι καθεται να δω πως παει! Για κυνηγι το ηθελε παντως απο οτι καταλαβα γιατι μου ελεγε με εκπαιδευση θα ηταν καλος.... αχαχχαχ. Λες να διακτινιζεται παντου
Ο δικός μου δεν ήταν Έλληνας, τέρμα σπαστά τα μιλούσε (προς Βουλγαρία μου έκανε απ'ό,τι θυμάμαι).
Ε μα τι σου λέω, τώρα που ξαναείδα τις φωτογραφίες του, τον πέρασε για λαμπραντόρ κι εσένα για άσχετη που δεν κατάλαβες τι κελεπούρι έχεις :ROFLMAO:

• Like

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.444
8.449
Μα στην ελλαδα το 90 % λαμπραντορ η πιτμπουλ ειναι αχαχχααχ. Οτι και αν συναντησεις στο δρομο,ή αν ρωτησεις ενα κτηνιατρο τι ειναι το κουταβι, ημιαιμο λαμπραντορ ή πιτ σου λενε. Πολυ γ@μι@δες τα λαμπ. Τωρα τελευταια μπηκε και το κοκονι στο παιχνιδι

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Όταν ο Enzo ήταν περίπου 4 μηνών μου τον ζήτησαν κάποιοι συγχωριανοί γιατί είναι "καθαρόαιμο γκριφόν, γουρουνόσκυλο απ' τα λίγα". Όταν εξήγησα ότι μόνο καθαρόαιμος δεν είναι μου είπαν "σιγά, δεν ξέρεις εσύ". Μετά μου ζητούσαν οι ίδιοι να τον νοικιάσω, να τον δανείσω και να μου δίνουν κρέας (να και ποσοστά :p) και τέλος περάσαμε στο "ζευγάρωσέ τον και κράτα μου ένα ίδιο". Όταν έμαθαν ότι τον στείρωσα πικράθηκαν, κάνας δυο μου 'χουν κόψει την καλημέρα. :ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.444
8.449
Όταν ο Enzo ήταν περίπου 4 μηνών μου τον ζήτησαν κάποιοι συγχωριανοί γιατί είναι "καθαρόαιμο γκριφόν, γουρουνόσκυλο απ' τα λίγα". Όταν εξήγησα ότι μόνο καθαρόαιμος δεν είναι μου είπαν "σιγά, δεν ξέρεις εσύ". Μετά μου ζητούσαν οι ίδιοι να τον νοικιάσω, να τον δανείσω και να μου δίνουν κρέας (να και ποσοστά :p) και τέλος περάσαμε στο "ζευγάρωσέ τον και κράτα μου ένα ίδιο". Όταν έμαθαν ότι τον στείρωσα πικράθηκαν, κάνας δυο μου 'χουν κόψει την καλημέρα. :ROFLMAO::ROFLMAO:
Τσαμπα σπορ σου προτειναν να κανει το παιδί και θα τρωγες και τα στιφαδα σου :LOL: :ROFLMAO:

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Κάποτε παλιά, είχαμε πάει με τον Ποκ, καρα-ημίαιμο πιτμπουλοειδές, βόλτα στη Βαρβάκειο, όπου - κούταβος τότε - τονε λατρέψανε, και πρέπει να μας ρωτήσαν 5-6 φορές, "Πωπω, τι τούμπανος, τον πουλάς, πόσο τον πουλάς", τρίχες, αλλά επειδή δεν τους τον έδινα, αρκεστήκανε στο να του πετάνε γλυκάδια και πετσούλες πίσω από τους πάγκους! Τρόμαξε και ο καημένος μετά, διότι ένα λουκάνικο τον πέτυχε στο κεφάλι και ήθελε να φύγουμε, τι γέλιο.

Ωραία γελάμε, αλλά να πούμε βέβαια, πως κάτι τέτοια διλήμματα, δεν είναι είναι προνόμιο της σημερινής εποχής - για όσο υπάρχει η σχέση ανθρώπου - σκύλου, τέτοια διλήμματα, θα βασανίζουν...

http://www.goodreads.com/book/show/895886.Lassie_Come_Home

(όπου ο συμπαθέστατος working class αφέντης της σκυλίτσας, έχει μείνει άφραγκος, και την πουλάει! Τρεις φορές αποδρά, τρεις την επιστρέφει, διότι, όπως λέει στο γιο του "μας απέμεινε μονάχα η τιμιότητα")

• Like

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Ναι....ενας 60αρης κυνηγος...."γιατι αυτή ειναι σεττερ καλο την βλεπω εγω πως φερμαρει πουλοσκυλο ειναι. Κ εχω κ ενα βιζλα αρσενικο κουτι θα του ρθει...Μέχρι χιλιαρικο το συζηταμε παραπανω δεν μπορω"
"Αααα κριμα του λεω...εγω μονο απο χιλιαρικο κ πανω συζηταω...."

• Like

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.444
8.449
Νομιζω το γκρεμλιν θα ηταν καλο πουλοσκυλο.... πλησιάζει υπουλα και αθόρυβα τα περιστέρια στη πλατεία και τα αναγκάζει να πετάξουν, κατόπιν τρωει τα ψιχουλα/κουλουρια που τους ρίχνουν. Μιλαμε για ταλεντο...στη μασα