Θα το ξεπεράσει ποτέ;

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ρόκυ για καλαζάρ και ερλιχίωση!
Ευτυχώς είναι αρνητικός στο καλαζάρ,όμως η ερλιχίωση ενώ ήταν 1/100,τώρα του βρήκε 1/200! Σαν ποσοστό δεν είναι πολύ,όμως ενώ είχαμε κάνει στο παρελθόν τη θεραπεία που έπρεπε και πίστευα πια ότι θα έχει ξεπεραστεί εντελώσς,τώρα βλέπω ότι ανέβηκε περισσότερο απο ότι ήταν! Η κτηνίατρος μας είπε ότι μετά απο ένα τρίμηνο πρέπει να επαναλάβουμε την εξέταση της ερλιχίωσης για να δούμε τι γίνεται!
Εχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί να συμβαίνει αυτό? Θα το ξεπεράσει ποτέ?

Να συμπληρώσω ότι όταν τον πήραμε απο τη φιλοζωική,είχε 1/800 ερλιχίωση και κάνοντας τη κατάλληλη θεραπεία το είχαμε ρίξει στο 1/100!

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Στη θέση σου θα έκανα μια επαναληπτική εξέταση σε άλλο εργαστήριο. Συμβαίνει πολλές φορές τα εργαστήρια να βγάζουν διαφορετικές τιμές...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κι αν βγάλουν διαφορετικές τιμές ποιά θα είναι η πραγματική? Ιδού η απορία!!!

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Στη Ραλλού σκέψου με διαφορά 1,5 μήνα στην πρώτη εξέταση 1/200 και στην δεύτερη καθαρή. Τώρα έχουμε αφήσει να περάσει ένα 4μηνο και θα επαναλάβουμε για να δούμε πιο εργαστήριο έκανε λάθος. Σε τόσο χαμηλές τιμές καλό είναι να επαναλάβεις.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Είναι κάποια σκυλιά που δε μηδενίζουν ποτέ τον τίτλο.... αυτό δε σημαίνει ότι πρεπει να δίνεις συνέχεια αντιβιώσεις.... Του δικού μου του πήρε ένα χρόνο να πέσουν τα αντισώματα..... (για τη μικρή δεν ξέρω ακόμα, αλλά στο εξάμηνο δεν είχαν πέσει). Αν πραγματικά θες να δεις αν υπάρχει παράσιτο, κάνε μια εξέταση PCR (τα'χει εξηγήσει η Μαρέκο σε άλλο θέμα, που το'κανε στη Δάφνη). Πάντως αν ο σκύλος δεν έχει συμπτώματα και οι γενικές του είναι καλές, εμένα δε θα μ'ενοχλούσε ενας μικρός τίτλος..... Κάνε μια κουβέντα με καλό κτηνίατρο που να τον εμπιστεύεσαι όμως..... Και μην παίρνεις τις εξετάσεις με το σταγονόμετρο.... τα αποτελέσματα "παίζουν" ακόμα και στο ίδιο εργαστήριο....