Θεμα με τις τριχες του σκυλου...


giorgostr

Well-Known Member
1 Οκτωβρίου 2015
80
61
72
Αθηνα-Αιγαλεω
Καλησπερα φιλοι μου...αποψε-πριν λιγη ωρα δηλαδη-με εκνευρισε & μου χαλασε την διαθεση, αυτος που μενει απο κατω, στο ισογειο δηλαδη. Εμεις μενουμε στον 1ο οροφο. Η πολυκατοικια μας εχει εναν οροφο ακομα. Αποψε λοιπον καθως περνουσα εξω απο την πορτα του, βγηκε & μου λεει, <<ελα να σου δειξω>>....αναβει το φως του κινητου του & μου δειχνει την οροφη του αυτοκινητου του & λεει εχει τριχες εδω απο αυτες που ριχνει η γυναικα σας απο πανω....Βεβαια οι τριχες του σκυλου μας στο αυτοκινητο του ηταν ελαχιστοτατες & ουτε φαινοτανε καν...ανταλλαξαμε καποιες βαριες κουβεντες & στο τελος μου λεει οτι <<θα σας κανω μηνυση>> αν ξανα δω τριχες πανω στο αυτοκινητο μου...Βεβαια η γυναικα μου προσεχει πολυ & δεν τις ριχνει ποτε κατω & πανω στ αυτοκινητα που ειναι παρκαρισμενα....Ηθελα να ρωτησω τι γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις ? μπορει να ευδοκιμησει μια μηνυση του ? Να σημειωσω οτι ειμαστε ιδιοχτητες του σπιτιου & αυτοι ενοικιαστες αν αξιζει να το αναφερω. Θα ηθελα την γνωμη σας. Σας ευχαριστω πολυ!
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
Για να σταθεί μια αγωγή για βλάβη (?) πρέπει να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Τι θα προσκομίσει, φωτογραφία με τρίχες πάνω στο αμάξι;;;
 
  • Haha
Reactions: sis and mareco




vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.103
10.055
Athens
Επειδή το χω αντιμετωπίσει και εγώ, παρότι τίναζα τα ριχτάρια προς την "έξω" μεριά δηλαδή όχι direct στο μπαλκόνι των από κάτω... Γεγονός είναι ότι η τρίχα πάει παντού. Γεγονός επίσης είναι ότι δεν την ανέχονται όλοι (πχ εγώ πριν πάρω σκύλο) ή μπορούν να έχουν αλλεργίες ή να απλά να σιχαίνονται βρε αδερφέ, επίσης δικαίως.

Αν έχεις πρόσβαση κάτω σε αυλή ή κάτι τέτοιο θα μπορούσες πχ να τα κατεβάζεις και να τινάζεις εκεί. Η ακόμη και στην ταράτσα. Δεδομένου πάντα ότι δεν τινάζεις κάθε μέρα για να έχεις τα ανέβα - κατέβα.

Τέλος, σωτήριο για την τρίχα είναι το στεγνωτήριο ρούχων. Βγάζεις από μέσα μπάλες ολόκληρες και τα ρούχα βγαίνουν τζάμι. Από εμπειρία με 2 σκύλους και 2 γάτες σπίτι οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται σε μένα από τρίχα...
 
  • Like
Reactions: vek and TARA


giorgostr

Well-Known Member
1 Οκτωβρίου 2015
80
61
72
Αθηνα-Αιγαλεω
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας φιλοι μου....εγω σκεφτηκα & το αλλο--> επειδη υπαρχουν διπλα & παρα διπλα αλλα δυο σκυλακια, να του πω να κανει & ενα DNA στις τριχες να δουμε απο που προερχονται.....(ε, μα τι να πω)!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.594
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3