Θετές μητέρες ...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Σε ζωολογικό κήπο της Κίνας, τα μικρά μίας τίγρης εγκαταλείφθηκαν από την μητέρα τους, η οποία δεν δεχόταν να τα θηλάσει, λίγες μέρες μετά τον τοκετό. Τα δύο πέθαναν, και την φροντίδα των άλλων δύο ανέλαβε μία σκυλίτσα που τα θηλάζει και τα φροντίζει σαν μητέρα:

mediaManager..jpg

Και στο Σάν Φρανσίσκο, ένα λαμπραντόρ υιοθέτησε τα δύο ορφανά μωρά αγριοκούνελα που ανακάλυψε στην εξοχή ενώ κυνηγούσε μία σαύρα:

tumblr_lln92rNOr1&.jpg

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, είχε και το Animal Planet μια φορά ένα ντοκυμαντέρ για ένα πίτμπουλ που μεγάλωσε ένα εγκαταλελειμένο μαύρο τιγράκι. :)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Κατι τέτοια βλέπεις και απορείς πως κα΄ποιοι άνθρωποι δεν θαυμάζουν τα ζώα αλλα τα περιφρονούν και τα σκοτώνουν !
το ανθρώπινο είδος δεν νομίζω ποτε να έκανε κατι τέτοιο ...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το ανθρώπινο είδος Louna mou... Άστα να πάνε... Κι αν σκεφτείς ότι ορισμένοι "άνθρωποι" που έχουν κιόλας κατοικίδια ενώ δεν κάνουν ούτε για... tamagotchi...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
δεν μπορώ θα το πω κολλάει σε αυτο με το tamagotchi..σήμερα στη βόλτα έρχεται κατα επάνω μου ένα κοριτσάκι και φώναζε α ενα σιχ τσου!μου λέει είχα και εγω αλλά πέθανε στη γέννα ζευγάρωσε με ένα μεγάλο αδέσποτο !!
της λεω για αυτο δεν πρέπει να τα ζευγαρώνουμε ή πρέπει να τα στειρώνουμε και μου λέει προτιμάω να ΠΕΘΑΝΕΙ παρα να τ στειρώσω !!!!!! καράφλιασα (Το κοριτσάκι πέμπτη δημοτικού μου είπε και άλλα όμορφα γιατι πρέπει να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά ακομα και να εκείνα μπορεί να πεθάνουν )

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Από τα καλύτερα βίντεο που έχω δεί !!! Απίστευτο !!! Μπράβο βρέ Ράς, και μπράβο και σε εσάς Κρητικοπούλα μου που τα μαζέψατε. Ειδάλλως ήταν καταδικασμένα ...

Λούνα μου τί να πώ για την ιστορία σου ; Φαντάσου τί άνθρωπος θα γίνει αυτό το κοριτσάκι όταν μεγαλώσει, και τί αρχές του έχουν δώσει στο σπίτι ...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Εγω να συμπληρωσω και αυτο που πραγματικα με εντυπωσιασε!

Σε ζωολογικό κήπο στην Καλιφόρνια, μητέρα τίγρης γέννησε 3 μικρά, αλλά λόγω επιπλοκών και λογώ του μικρού μεγέθους των νεογέννητων αυτά δυστυχώς πέθαναν λίγο μετά τη γέννα.

Η τίγρης συνήλθε από τη γέννα αλλά οι υπεύθυνοι του ζωολογικου κήπου διαπίστωσαν πως της έπεφτε η πίεση λόγω του αποχωρισμού της με τα νεκρά πλεόν τιγράκια. Μοιραία η μήτερα τίγρης έπεσε σε κατάθλιψη

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου έψαξαν μάταια να βρουν κάποια νεογέννητα τιγράκια για να ανεβάσουν την ψυχολογία της.

Παρόλα αυτά, για να της δώσουν τη χαρά της μητρότητας και να τονωθεί, βρήκαν κάποια γουρουνάκια, τα οποία ήταν και τα μόνα ορφανά μικρά που ζητούσαν μητρική στοργή.

Μάλιστα, προκειμένου να μη γίνουν μεζές στο στόμα της τίγρης, οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν την τίγρη τύλιξαν τα γουρουνάκια με ύφασμα τιγρέ χρώματος και το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν ...

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...772586674_132322463471672_331233_772254_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...215919963_132322463471672_331237_737450_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...85919996_132322463471672_331234_4118064_n.jpg

Επισης ειχα δει καποια στιγμη ενα ντοκιμαντερ στο σκαι που εδειχνε μια λεαινα σε καποιο παρκο στην κενυα που υιοθετουσε καθε τοσο μικρες αντιλοπες... http://www.youtube.com/watch?v=ha-iyWih5xQ να ενα αποσπασμα απο το ντοκιμαντερ...

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
αυτο που λες το ντοκυμαντερ το εχω δει....υιοθετησε αντιλοπη απο πλου μικρη σε ηλικια την μεγαλωσε σαν παιδι της και παρολο που μερικες φορες δεν εβρισκε τροφη η λεαινα δεν πειραξε το μικρο αλλα αν θυμαμαι καλα ειχε τραγικο τελος η ιστορια την αντιλοπη σε μεγαλη ηλικια την αρπαξε ενα αρσενικο λιονταρι και την εφαγε μπροσταστα ματια της λεαινας αν θυμαμαι καλα βεβαια

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Οχι μπροστα στα ματια της αλλα ετσι εγινε ναι! Οταν κοιμηθηκε τη σκοτωσε ενα λιονταρι και ελεγε στο ντοκυμαντερ οτι θρινουσε για αρκετες μερες η λαιενα...