Θηλυκό πιτμπουλ 49 ημερών ήρθε στην παρέα.

TOLIS-PIT

Member
29 Απριλίου 2012
20
0
Καλησπέρα σας,

Πριν 3 μέρες αγόρασα ένα θηλυκό πιτμπουλ
είναι το 1 σκυλί που αποκτώ και είμαι πρωτάρης το πήγα χτες στον κτηνίατρο και μου έδωσε αλιφη για τα σκουλήκια και τετάρτη θα κάνουμε τα πρώτα του εμβόλια.
Το έχω μέσα στο δωμάτιο μου είναι ήρεμο και μαθαίνει σχετικά εύκολα του βάζω μια εφημερίδα και εκεί κάνει κακά και τσισα πουθενά αλλού.δεν κλαίει δεν γκρινιάζει και είναι πολύ παιχνιδιάρικο.2 προβλήματα εχω οτι συνεχεία δαγκώνει με το στόμα του το βρίσκει παιχνίδι δεν το κόβει και δεύτερων με την τροφή.ο εκτροφεας του έδινε ROYAL CANIN MEDIOUM JUNIOR και εγώ έκανα βλακεία και πήρα Hills ευτυχώς 2kgr και δεν μασιέται με τίποτα και δεν την τρώει δεν του αρέσει! ενώ την royal στο λεπτό την ειχε φάει και με την Hills την πάει ψηλό δυάρια.
θα ήθελα της συμβουλές σας σαν έμπυρη να με βοηθήσετε να μεγαλώσω σωστά το σκυλάκι μου

Attachments

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Να σου ζήσει....!! Όοσν αφορά τη τροφή....ποτέ δεν τηναλλάζουμε, ειδικά σε ένα κουτάβι, από τη μία μέρα στην άλλη. Πρέπει να το κάνεις σταδιακά...βάζοντας λίγο από τη παλιά και λίγο από τη καινούργια για 2 μέρες...μειώνοντας λίγο-λίγο τη παλιά. Γενικά οι Hills είναι λίγο άνοστες τροφές, καλύτερά να ξανά γυρίσεις στη Royal...
Για το δάγκωμα είναι λογικό...πρώτον είναι μωρό και δοκιμάζει τα πάντα από περιέργεια...δεύτερον είναι και τα δόντια της που θα αρχίσουν να αλλάζουν....Θα πρέπει να της αγοράσεις κάποια παιχνίδια...για να ασχολείται και να δαγκώνει. Ένα άλλο κόλπο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις καρότα, να τα καθαρίσεις και να τα βάλεις για λίγη ώρα στο ψυγείο να κρυώσουν. Μετά θα της δίνεις ένα καρότο και θα την αφήσεις να ασχολείται....Το κρύο μουδιάζει τα ούλα και δεν πονάνε όταν΄βγάζουν δόντια και το καρότο θα της κάνει πολύ καλό!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Να σου ζήσει η πιτσιρίκα, αλλά...όταν λες το αγόρασες...τι εννοείς;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
χαχα...στρίβειν διά του αρραβώνος λέγεται αυτό ;)

Τι ηλικία έχει;
Το υιοθέτησες από κάποια αδεσποτοκατάσταση;

TOLIS-PIT

Member
29 Απριλίου 2012
20
0
χαχα...στρίβειν διά του αρραβώνος λέγεται αυτό ;)

Τι ηλικία έχει;
Το υιοθέτησες από κάποια αδεσποτοκατάσταση;
όχι το πήρα από αγγελία είναι 49 ημερών

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ναι...καλά...δεν είχα αμφιβολία μην νομίζεις :)

Λάθος...μεγάλο...

Ελπίζω να είσαι σωστός από δω και πέρα και να μην βάλεις κι εσύ ένα ακόμη λιθαράκι στην δυσφήμισή τους.

TOLIS-PIT

Member
29 Απριλίου 2012
20
0
Ναι...καλά...δεν είχα αμφιβολία μην νομίζεις :)

Λάθος...μεγάλο...

Ελπίζω να είσαι σωστός από δω και πέρα και να μην βάλεις κι εσύ ένα ακόμη λιθαράκι στην δυσφήμισή τους.
Τι εννοείς λάθος μεγάλο?
Τα σκυλιά τα αγαπάω είμαι πολύ κατά σε τέτοια πράγματα!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλώς την απόκτησες την κούκλα σου!!! Φατσα ειναι!
Όσο για τα δόντια όπως σου είπαν, είναι αναμενόμενο για το σκυλι, σταδιακά θα μειωθεί.
Ως τότε πάρε μασουλητηρια γιατι θα κλαις παντελόνια και μπλούζες, ίσως και τη σφουγγαρίστρα!:D

TOLIS-PIT

Member
29 Απριλίου 2012
20
0
Καλώς την απόκτησες την κούκλα σου!!! Φατσα ειναι!
Όσο για τα δόντια όπως σου είπαν, είναι αναμενόμενο για το σκυλι, σταδιακά θα μειωθεί.
Ως τότε πάρε μασουλητηρια γιατι θα κλαις παντελόνια και μπλούζες, ίσως και τη σφουγγαρίστρα!:D
Μόλις βλέπει την σφουγγαριστα την κυνηγάει την βλέπει παιχνίδι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ποτέ δεν παίρνουμε σκύλο από pet shop και...από αγγελία ιδιώτη...

Ειδικά όταν υπάρχουν τόοοοοοοοσα στα αζήτητα.

Και ακόμη πιο ειδικά, από την συγκεκριμένη ράτσα με τα αμέτρητα χιλιοκακοποιημένα που έχουν μεγάλη ανάγκη από ένα καλό σπίτι.

TOLIS-PIT

Member
29 Απριλίου 2012
20
0
Πάω να του πάρω την ROYAL CANIN για την άλλη δεν την τρώει με τίποτα και δεν μασιέται και έχω στεναχωρηθεί:-(

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Πάω να του πάρω την ROYAL CANIN για την άλλη δεν την τρώει με τίποτα και δεν μασιέται και έχω στεναχωρηθεί:-(
Στο ότι δεν μασιέται γιατι δεν ρίχνεις 2-3 σταγόνες νερό να μαλακώσει? Και ανακάτεψε τη με την rc.
Αλλιώς όλο και κανα αδέσποτο εκει γύρω μπορεί να την χαρεί, που δεν θα εχει κόλλημα ως προς τη γεύση

TOLIS-PIT

Member
29 Απριλίου 2012
20
0
Πήγα και την πήρα για καλή μου τύχη ειχε προσφορά 15+3kgr δώρο στα 64ευρο δώρο του την έδωσα και την έφαγε αμέσως!!!!!!!!:)
Δεν προκητε ποτέ να την ξαναλαξω !

Last edited:

TOLIS-PIT

Member
29 Απριλίου 2012
20
0
Στο ότι δεν μασιέται γιατι δεν ρίχνεις 2-3 σταγόνες νερό να μαλακώσει? Και ανακάτεψε τη με την rc.
Αλλιώς όλο και κανα αδέσποτο εκει γύρω μπορεί να την χαρεί, που δεν θα εχει κόλλημα ως προς τη γεύση
Το δοκίμασα δεν την έτρωγε θα τη δώσω σε σκυλάκια που πηνανε

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
να σου ζησει και να περασετε πολυ καλα,
αλλα ρε συ το πηρες πολυ μικρο ,επρεπε να ηταν το λιγοτερο 60 ημερων και φυσικα οχι απο εκει που το πηρες...
pitbull πρωτο σκυλι ε??
καλο κουραγιο και υπευθυνοτητα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Εκτός από τις ευχές, ελπίζω να ακούς και τα υπόλοιπα.