Θηλυκό Rottweiler.

isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
Θα ήθελα να μου πείτε μέχρι πόσες φορές το χρόνο μπορεί να αδιαθετεί ενα Rottweiler , υπάρχει πρόβλημα υγείας αν ξεπερνάει τις maximum φορές;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εγω ξερω οτι ολα τα σκυλια αδιαθετουν καθε 6 μηνες ..τωρα αν ειναι πιο συχνα θα σου ελεγα να το κοιταξεις στον γιατρο μπας και ειναι τιποτα "γυναικολογικο" :-k

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μερικά rottweiler κάνουν περίοδο συχνότερα από το κανονικό, περίπου κάθε 4 μηνο αλλά δεν εχει κανόνα, κανονικά δεν έχεις πρόβλημα, η εμπειρία όμως λέει (δυστηχώς και η δικια μου, ότι σε τέτοιες σκύλες είναι πιθανότερη η εμφάνιση πυομήτρας κυρίως αλλά και άλλων συμπτωμάτων της μήτρας, ακόμα και καρκίνου ... εγώ αν δεν ήθελα να αναπαράγω μια τέτοια σκύλα θα την στείρωνα αμέσως, αν ήθελα οπωσδήποτε θα της έκανα κοντά κοντά 2 γέννες, η εμπειρία πάλι λέει ότι φτιάχνεις το πρόβλημα έτσι ... εμένα μου έχει τύχει η πυομήτρα, και ξέρω και κάμποσες άλλες περιπτώσεις, να διορθώσω το πρόβλημα με τις γέννες, ΔΕΝ το κατάφερα ...

isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
kango1 said:
εγω ξερω οτι ολα τα σκυλια αδιαθετουν καθε 6 μηνες ..τωρα αν ειναι πιο συχνα θα σου ελεγα να το κοιταξεις στον γιατρο μπας και ειναι τιποτα "γυναικολογικο" :-k
Δυστυχώς το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μεταφέρω τις πληροφορίες που μου δώσατε , στους ιδιοκτήτες της.Πάντως οταν τους είχα πει ,χωρις να ξέρω λεπτομέρειες οτι ισως πρέπει να το πουν στο γιατρό της η απάντηση ήταν : "εδω δεν πάμε εμείς στο γιατρό το σκυλί θα πάμε ;εξάλλου δεν έχει τίποτα." :shock:
Ελπίζω τώρα να το δουν πιο σοβαρά το θέμα.

Σημ. Αδιαθέτεί τουλάχιστον τέσσερεις φορές το χρόνο :roll: :roll: :roll:

isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
Αφου λοιπόν το σκυλί άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα κατάπτωσης, ατονια, ανορεξία, υπνηλία και δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα που σε αλλες συνθήκες την τρέλαιναν απο χαρά ,την πήγαν στο γιατρό και τους είπε οτι έχει πυομήτρα και οτι πρέπει να χειρουργηθεί.(Μάλλον σήμερα.)Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην πληρώσει με τη ζωή της την αδιαφορία της οικογένειας της.Για να συνεχίσει και ο Μαξ να απολαμβάνει την συντροφιά της τόσο καλής του φίλης της Ηρας.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
12 Oκτ:Μερικά rottweiler κάνουν περίοδο συχνότερα από το κανονικό, περίπου κάθε 4 μηνο αλλά δεν εχει κανόνα, κανονικά δεν έχεις πρόβλημα, η εμπειρία όμως λέει (δυστηχώς και η δικια μου, ότι σε τέτοιες σκύλες είναι πιθανότερη η εμφάνιση πυομήτρας κυρίως αλλά και άλλων συμπτωμάτων της μήτρας, ακόμα και καρκίνου ... εγώ αν δεν ήθελα να αναπαράγω μια τέτοια σκύλα θα την στείρωνα αμέσως,

"εδω δεν πάμε εμείς στο γιατρό το σκυλί θα πάμε ;εξάλλου δεν έχει τίποτα."

29 Νοε:Αφου λοιπόν το σκυλί άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα κατάπτωσης, ατονια, ανορεξία, υπνηλία και δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα που σε αλλες συνθήκες την τρέλαιναν απο χαρά ,την πήγαν στο γιατρό και τους είπε οτι έχει πυομήτρα και οτι πρέπει να χειρουργηθεί.(Μάλλον σήμερα.)Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην πληρώσει με τη ζωή της την αδιαφορία της οικογένειας της.

Και εγώ το ελπίζω φίλε μου ... ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ από εμένα να τους πείς .... :wink: :evil:

isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
... ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ από εμένα να τους πείς ....
Τζάμπα κόπος.Μιλάμε για αστοχία υλικού 100/100.
Θα σου πώ όμως για το πως πήγε η εγχείρηση μόλις μάθω.

isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
Δυστυχώς η καρδιά της Ηρας δεν άντεξε στην αναισθησία και δεν ξαναξύπνησε.
Καλό της ταξίδι.

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
isalasi said:
Δυστυχώς η καρδιά της Ηρας δεν άντεξε στην αναισθησία και δεν ξαναξύπνησε.
Καλό της ταξίδι.
τιιιι??? :cry: :cry: :cry: καλα ποσο χρονων ητανε?
γι αυτο στειρωση και παλι στειρωση... :cry: :cry: :cry:

perla

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
136
0
Να πείς στους ιδιοκτήτες της να πάνε να πνιγούνε :twisted:
Κρίμα για το σκυλάκι :cry:

isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
perla said:
:cry:
Είμαι σίγουρος οτι ουτε αυτό είναι ικανοί να καταφέρουν.
Μόνο να μυξοκλαίνε ξέρουν πολύ καλά.

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
isalasi said:
perla said:
:cry:
Είμαι σίγουρος οτι ουτε αυτό είναι ικανοί να καταφέρουν.
Μόνο να μυξοκλαίνε ξέρουν πολύ καλά.
ελπιζω τωρα να βαλουν μυαλο! :evil:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
κοιμηθηκε υσηχα και ομορφα, οτι καλητερο!!

απλα ας μην παρουν σκυλι οι ανθρωποι δεν υπαρχει λογος!!

isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
sir-elric said:
κοιμηθηκε υσηχα και ομορφα, οτι καλητερο!!

απλα ας μην παρουν σκυλι οι ανθρωποι δεν υπαρχει λογος!!
Αυτό ελπίζω και γω γιατί απ'οτι έμαθα η Ηρα ήταν..."δωράκι" γενεθλίων.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr