Θηλώματα (ίσως?)

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Σήμερα όπως πήγα να δώσω τα φάρμακα στον Αζόρ, είδα αυτά τα άσπρα "πράγματα" στο στόμα του.
Πήρα το γιατρό τηλέφωνο και μου είπε οτι μάλλον είναι θηλώματα. Θα τον πάμε το απόγευμα να τον δει, απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχετε παρόμοια εμπειρία με κάτι τέτοιο... :/

Αν ναι, είναι κάτι σοβαρό;; Κολλάει από σκύλο σε σκύλο; 11805997_10206454340790258_1437562726_n.jpg

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μου μοιάζουν με παπιλώματα. Βγαίνουν σε σκύλο με πεσμένα ανοσοποιητικό. Ο δικός μου γιατρός τα καυτηρίασε, άλλοι τα αφήνουν έτσι. Τα είχε ο Τζιμάκος. Κολλάει αλλά σε σκύλο με πεσμένο ανοσοποιητικό. Τα δικά μου δεν κόλλησαν.

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Αν σκεφτώ οτι η Νεφέλη μετά τη στείρωση εμφάνισε δεμοδήκωση λόγω χαμηλού ανοσοποιητικού, λέω να μη τα φέρνω σε επαφή.
Θα μας πει το απόγευμα τι θα κάνουμε ο ντοκ μας.
Πφφφ κάθε μέρα και κάτι καινούριο... :(

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
67
Aθήνα
Έχω την εντύπωση ότι κολλάνε κι αν πιούν από κοινό μέρος νερό που ήπιε και κάποιο μολυσμένο.

• Like

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δε πίνουν από κοινό μπολ, έχει δικά του ο αλήτης.
Eμένα τα καυτηρίασε ο γιατρός για να μη κολλήσουν τα άλλα. Επιπλέον τον ενοχλούσαν (Φαγούρα).

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
παπιλώματα εννοει ο σταυρος με το θηλώματα.
το δεκεμβρη ειχε γινει χαμος στην πόλη , το ειχαν κολλήσει όλα. η δικια σου το εχει ηδη κολλήσει ολγα μη το ψαχνεις.
το θεμα ειναι να εχει αρκετα γερο ανοσοποιητικο για να μην τα εμφανισει

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Χμμμμ φαγούρα έχει είναι η αλήθεια και όλο ξύνει τα μάγουλα από την εξωτερική μεριά.
Πως δε το πρόσεξα νωρίτερα;;
Φανταζόμουν πως επειδή έχει το λαμπατέρ όλη μέρα, όταν του το βγάζω για τις βόλτες του βγαίνει μαζικά η φαγούρα :/
Απαράδεκτη είμαι... έπρεπε να το έχω προσέξει νωρίτερα :(

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
ακομα και στην ιδια περιοχη να βρισκονται τα σκυλια, μεταδιδεται:(
ναι η σερσι τα εμφανισε μονο οσο ειχε οιστρο . μετα εξαφανιζολ.
η μπελλα τα κρατησε 3 μηνες γιατι ειχε ερλιχεια το σκυλί και δεν μουκοψε να την παω για εξετασεις εγκαιρως.
η παμ δεν εβγαλε ποτε .
που να τα δεις καλε εκει που τα εβγαλε;

• Like

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
καυτηριασμο ο σταυρος θα δεχτει να κανει μονο αν επηρεαζουν τη ποιότητα ζωής του ζωου. να μη μπορει να φαει και τετοια. μπορεις να δωσεις και καποιο φαρμακο για να τα διώξεις γρηγοροτερα, ειχε γινει μια ερευνα καποτε. αλλα η ερευνα εμεινε σε πειραματικό επιπεδο. δηλαδη αστα θα φυγουν μονα τους.

• Like

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δηλαδή πάλι καλά να λέω που εμφάνισε τη ψώρα η μικρή και όχι τα παπιλώματα;;
Περνάνε αυτά αν δε γίνει καυτηριασμός;;
Ναι. Από ότι έχω ακούσει από άλλους οι περισσότεροι γιατροί δεν τα καυτηριάζουν καν.

• Like

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Φαγητό έχει κόψει από χθες... Μέχρι το πρωί έτρωγε, αλλά από το βράδυ πολύ λίγες και σήμερα τίποτα. Λογικά συμβάλλει και η ζέστη που δεν έχει όρεξη. Γενικά, για παιχνίδια και για χάδια είναι 100% ο εαυτός του :D

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
που να τα δεις καλε εκει που τα εβγαλε;
Κάθε μέρα, 2 φορές την ημέρα το στόμα του ανοίγω για να του δώσω τα χάπια του. Θα μπορούσα να το έχω προσέξει νωρίτερα.
Τώρα τα έβγαλε, θα τον δει ο Σταύρος και θα μας πει τι να κάνουμε.

• Like
Reactions: ioanna a

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
καυτηριασμο ο σταυρος θα δεχτει να κανει μονο αν επηρεαζουν τη ποιότητα ζωής του ζωου. .
Επηρεάζουν την ποιότητα ζωής του ζώου.
Φαντάσου να είχες μέσα στο στόμα σου σπυράκια που σε τρώνε.

• Like
Reactions: ioanna a

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Το έχω περάσει εγώ αυτό όταν ήμουν μικρή και το μόνο που δε με ενοχλούσε/πονούσε ήταν να πίνω νερό με καλαμάκι. Φαγητό ούτε για αστείο δε μπορούσα να φάω.

Οπότε, τον ενοχλούν και το καταλαβαίνω. Ειδικά τώρα που συνδύασα τη φαγούρα με τα παπιλώματα. Τον έρμο :unsure:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τον άμοιρο. Ψυχούλα αθώα. Ευτυχώς που έχει εσένα.
Τα παπιλόματα είναι ίδια με μικρά κουνουπιδάκια ( ιου :p )

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Kαποιοι χρησιμοποιουν τοπικα το imiquimod με πολυ καλα αποτελεσματα.
Εναλλακτικα,τοπικη χρηση βιταμινης Ε,πλυσεις με μηλοξιδο και καστορελαιο τοπικα δουλευουν εξισου καλα.
Περαστικα του!