ΙΩΣΗ ΚΥΝΟΕΙΔΩΝ

vasia_kar

Member
15 Ιανουαρίου 2013
13
0
καλησπερα παιδια!!!
θα ηθελα την βοηθεια σας!!! εχω ενα cavallier 2,5 μηνων ! εγω την παρελαβα 2 μηνων και την πηρα απο καταστημα με ζωακια, εχει ερθει απο την ουγγαρια . την δευτερα που περασε την πηγα σε κτηνιατρο και μου ειπε οτι εχει ιωση κυνοειδων ,μου εδωσε αντιβιωση .ο βηχας εχει καλυτερεψει αλλα εχει διαροια και τις τελευταιες 2 ημερες συχνοουρια ,υπαρχει περιπτωση να ειναι απο την αντιβιωση???? την αντιβιωση την περνει ηδη 8 ημερες

vasia_kar

Member
15 Ιανουαρίου 2013
13
0
δεν εγινε καμια εξεταση ...
η ιωση αυτη λεει οτι ειναι η ιωση των εκτροφειων ...την κολλανε τα σκυλακια αναμεταξυ τους λογο του οτι δεν τα προσεχουν οι εκτροφεις ...εψαξα και στο ιντερνετ για την ιωση αυτη αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο εκτος του οτι δεν ειναι πολυ ανησυχιτικη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Ποτέ δεν παίρνουμε σκύλο από pet shop.
Και μάλιστα φυλής με σημαντικότατα κληρονομικά προβλήματα.
2,5 μηνών ότι ίωση και να έχει, την έχει φορτωθεί από το κωλομέρος από το οποίο προέρχεται.
Ελπίζω να έχεις καλό γιατρό. Θα σου χρειαστεί :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Εννοεί τοn βήχα του κυνοκομείου προφανώς, υπάρχει και επιστημονική ονομασία την οποία δεν γνωρίζω.
Κάντε εξετάσεις για τύφο, εν ανάγκη σε άλλον κτηνίατρο.

vasia_kar

Member
15 Ιανουαρίου 2013
13
0
καλως σας βρηκα mareco!!!
δεν ειχα σκοπο να το παρω απο εκει αλλα μεσολαβησε καποιος πολυ γνωστος μου !!!! ο γιατρος μου ειναι καλος ,τον ειχα και στο προιγουμενο σκυλακι που ειχα!!! απλα πρωτη φορα εχω αναλαβει κουταβι οποτε ανησυχω παραπανω

vasia_kar

Member
15 Ιανουαρίου 2013
13
0
Kyveli δεν ξερω αν εννοει τον βηχα του
κυνοκομείου ...ιωση κυνοειδων μου την ειπε !!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Το ίδιο είναι και πιθανότατα να είναι η διάροια από την αντιβίωση, η διάροια έχει αφόρητη μυρωδιά;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
ποτε ναι και ποτε οχι !!!! μια φορα την ημερα κανει αλλα παντα διαροια!!!
Πολλά κουτάβια πετ σοπ έχουν τύφο,πολύ επικίνδυνη ασθένεια και η διάροια που προκαλεί έχει έντονα δυσάρεστη μυρωδιά. Μίλα με τον κτηνίατρο σου ακόμα και τώρα τηλεφωνικά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Είναι το τελευταίο που πρέπει να σε προβληματίσει, σε σχέση με την ράτσα και την προέλευσή της.

vasia_kar

Member
15 Ιανουαρίου 2013
13
0
κανονικα δεν επρεπει ο γιατρος να την εξετασει για τυφο εφοσον της ειπα απο που ηρθε πως κτλ??? και αν ειχε τυφο δεν θα ειχε διαρροια απο την αρχη ??? γιατι την διαρροια την ξεκινησε μια εβδομαδα μετα εφοσον ηρθε στο σπιτι μου και στο πετ σοπ ειχε μεινει μονο 2ημερες

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Βάσια εμείς μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Ο τύφος μπορεί να εκδηλώσει τα συμπτώματα αργότερα, και που ήταν πριν το πετσοπ δεν το ξέρεις,
Εγώ προσωπικά πήρα κουτάβι απο εκτροφείο, 2 μηνών , εμβολιασμένο όπως έπρεπε για την ηλικία του και την πρώτη μέρα στο σπίτι έκανε διάρροια. Παρόλο που εκτροφέας και κτηνίατρος δεν φοβήθηκαν για τύφο επέμεινα να γίνει εξέταση. Τελικά ήταν από την αλλαγή περιβάλλοντος και το στρες η διάρροια αλλά σε κουταβάκια αυτής της ηλικίας εγώ δεν το ρισκάρω.
Όσο για τον βήχα του κυνοκομείου δεν ειναι κάτι σοβαρό μην ανησυχείς.

vasia_kar

Member
15 Ιανουαρίου 2013
13
0
το ξερω οτι μονο υποθεσεις κανετε !!!! απλα επειδη δεν ξερω για αυτο ρωταω και ο τροπος μου λογο αγχους μπορει να ειναι λιγο περιεργος !!!!
τουλαχιστον μου λυσατε την ανησυχια για τον βηχα και οσο για την διαρροια το συντομοτερο θα την ξαναπαω στον γιατρο;) 1000 ευχαριστω

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μην το καθυστερήσεις. Δεν είναι ακριβή εξέταση και καλύτερα να είσαι ήσυχη.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Εννοεί τοn βήχα του κυνοκομείου προφανώς, υπάρχει και επιστημονική ονομασία την οποία δεν γνωρίζω.
Κάντε εξετάσεις για τύφο, εν ανάγκη σε άλλον κτηνίατρο.
Λοιμώδης τραχειοβρογχίτιδα
ωπ
Με πρόλαβαν

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Νοσος κυνοκομειου..Τι αλλο θα ακουσουμε..Περαστικα στην μικρη και κατσε και διαβασε περι αποκτησης κουταβιου..Θα βοηθηθεις να μην ξανακανεις το ιδιο λαθος..