Ιατρείο και σκυλος

Kimono

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2014
52
0
Ειναι πολυ δύσκολο να ειναι μεσα στη συνέδρια, γιατι ουτε εγω θα μπορω να συγκεντρωθω, ουτε ο ασθενής. Δεν ειναι εύκολη δουλεια γμτ και θελει παρα πολυ καλη συγκέντρωση. Οποτε αυτο το ξεχνάω. Δεν θελω να συνδυάσει σε καμία περίπτωση το κόσμος=μοναξιά. Αλλα ομως, δεν υπαρχει η δυνατότητα να τον αφήσω πισω, για πολλούς και διάφορους λόγους και κυριως γιατι το αγαπάω παρα πολυ το σκυλάκι μου και θα νιώθω συνεχώς πως κατι μου λείπει αν τον αφήσω πισω. Μηπως να τον έφερνα δοκιμαστικά να δω πως θα παει? σαν πείραμα και βλεπω...παντως σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μα δεν είναι και σωστό να είναι μέσα στις συνεδρίες κατά την γνώμη μου πάντα.

Θα τον απομονώνεις αναγκαστικά όταν θα έχεις ραντεβού. Εγώ νομίζω ότι θα βρείτε μια χαρά τις ισορροπίες σας με τον χρόνο.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Εφ' όσον δεν υπάρχουν εργαλεία (όπως πχ σε ένα οδοντιατρείο), δεν βρίσκω το λόγο απόκρυψης του σκύλου σε μόνιμη βάση.

Σε κάθε άτομο που έρχεται, ρώτα την πρώτη φορά αν έχουν πρόβλημα με το σκύλο, αν σου πουν όχι, τότε αστον να αλωνίζει όπου θέλει.

Αν κάποιοι δεν θέλουν, βάλτον σε άλλο δωμάτιο με κανα kong ή κανά κόκκαλο.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρότεινα να μην είναι το ίδιο δωμάτιο και το ίδιο παιχνίδι / ασχολία κάθε φορά, για να μη συνδυάσει κάτι αρνητικά.

Ούτως ή άλλως οι συνεδρίες περίπου μια ώρα δεν διαρκούν? Αν μπορείς να τις κανονίζεις και με κανα 15-20λεπτο διαφορά μεταξύ τους, ακόμη και πάντα κάπου αλλού να είναι ο σκύλος, θα μπορείς να περνάς λίγο χρόνο μαζί του ενδιάμεσα ούτως ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Παιδιά αν τέτοιου είδους ιατρείο εμπίπτει στο νόμο περί υγειονομικού χώρου το θέμα μάλλον το βλέπω λήξαν. Δεν επιτρέπονται ζώα...μια καταγγελία να πέσει θα τρέχει ο άνθρωπος. Και συμφωνώ με το μέλος που είπε ότι το σκυλί πρέπει να μάθει να μένει μόνος του και να είναι και ήσυχο. :)