Ιστιοκυτομα (Hystiocytoma)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα χριστουγεννα ανακαλυψα στην ΜοναΛιζα μου ενα "καρουμπαλο"στον αγκονα της.
Ηταν κατι σαν κρεατοελεια- πρηξιμο απο τριβη- ενδιαμεσα.
Το παρακολουθησα- δεν αλλαξε- αλλα σημερα την πηγα να την δει ο κτινιατρος μας.
Ειναι ιστιοκυτομα- και την παρασκευη θα αφαιρεθει.Συνηθος ειναι καλοηθης- και δεν υπαρχει προβλημα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.105
Athens
Περαστικά σας! Με τοπική νάρκωση και μέθη θα το κάνει?

Last edited:

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Εάν δεν είναι σε σημείο που το ματώνει ΔΕΝ χρειάζεται αφαίρεση και χειρουργείο . Σε 1-3 μήνες θα φύγει μόνο του και ούτως ή άλλως θα ξαναβγεί ;)
δεν είναι κάτι που πρέπει να σας αγχώνει

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Καλη επιτυχια στην Μονα Λιζα, της εχω μια αδυναμια μιας και μου θυμιζει bullmastiff σε μινιατουρα!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Α,δεν ειναι τιποτα.Το ειχε βγαλει ο δικος μου οταν ηταν κουταβι,στο πτερυγιο του αυτιου,εσωτερικα.Το αφαιρεσαμε και δε ξαναβγηκε.Ως τωρα που ειδα τη φωτο,δεν ηξερα τι ηταν αυτο.Ουτε η γιατρος μου ηξερε.Α...ωστε ετσι το λενε...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Α,δεν ειναι τιποτα.Το ειχε βγαλει ο δικος μου οταν ηταν κουταβι,στο πτερυγιο του αυτιου,εσωτερικα.Το αφαιρεσαμε και δε ξαναβγηκε.Ως τωρα που ειδα τη φωτο,δεν ηξερα τι ηταν αυτο.Ουτε η γιατρος μου ηξερε.Α...ωστε ετσι το λενε...
Και το λες έτσι; Χαριτωμένα και ατάραχα; :confused:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ναστε καλα παιδια!!

Το "καρουμπαλο" εναι στον αγκονα της- απο την μεσα μερια- και αν μεγαλοσει λιγο ακομα θα της δημηουργησει προβληματα στο περπατημα.
Για αυτο θα το βγαλουμε τωρα.
Επισης υπαρχει και μια ελαχιστη πιθανοτητα ενα τετοιο Ιστιοκυτομα να γινεται κακοηθες νεοπλασια- και δεν θελω να το διακινδυνευω με τιποτα.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Δηλαδή ο γιατρός το αφαίρεσε χωρίς να ξέρει τι βγάζει?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ναι.Της ζητησα να κανει βιοψια,αλλα μου ειπε οτι θα κανει μονο αν ξαναβγαλει.Στο επομενο δηλ.Δεν ξαναεβγαλε.