Ιστορίες Γέλιου

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μόλις έλαβα τις 2 παρακάτω ιστορίες με mail και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας.

Dogs Don't Understand Basic Concepts Like Moving (Part 1)

Το πακετάρισμα όλης της περιουσίας σας για μια γρήγορη μετακόμιση, και η μεταφορά τους σε διάφορα κράτη, είναι τόσο αγχωτικό και ανώφελο όσο το να προσπαθείς να τρέξεις μακριά από την λάβα με κολυμβητικά πέδιλα.​

I know this because my boyfriend Duncan and I moved from Montana to Oregon last month. But as harrowing as the move was for us, it was nothing compared to the confusion and insecurity our two dogs had to endure.​

Το ξέρω αυτό επειδή ο φίλος μου ο Duncan και εγώ μετακομίσαμε από τη Μοντάνα στο Όρεγκον τον περασμένο μήνα. Αλλά όσο βασανιστική ήταν αυτή η κίνηση για μας, δεν ήταν τίποτα έναντι της σύγχυσης και της αβεβαιότητας που τα δύο σκυλιά μας έπρεπε να υπομείνουν.
Το πρώτο σκυλί μας είναι - για να το πω ευγενικά - αγαθό. Το άλλο σκυλί μας είναι ένα νευρωτικό μίγμα γερμανικού ποιμένικου με αγωνιώδες χαμηλό αυτοσεβασμό που έχει πάρει το ρόλο του " σκυλοβοηθού" για το αγαθό σκυλί μας.
Κανένα σκυλί δεν είναι καλά εξοπλισμένο στο να αντιμετωπίζει προβλήματα οποιουδήποτε είδους.

Όταν αρχίσαμε να πακετάρουμε, η σκυλοβοηθός ήξερε αμέσως ότι κάτι συνεβαινε. Λέω ότι ήξερε, επειδή γίνεται εξαιρετικά μελοδραματική όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμη και ένα τετριμμένο ποσό αβεβαιότητας. Άρχισε να με ακολουθεί παντού, και σταματούσε κάθε τόσο και έπεφτε με ένα υπερβολικά σκυθρωπό στυλ - επειδή ίσως αυτός θα με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο εγωιστικά φερόμουν με το να συνεχίζω να πακετάρω παρά την προφανή συναισθηματική ταλαιπωρία της.​

Όταν το διεισδυτικό ψυχολογικά πάθος που ακτινοβολούσε προς τα μένα απέτυχε να με αποτρέψει από το να συνεχίσω να βάζω τα πράγματα στα κιβώτια, η σκυλοβοηθός έγινε όλο και περισσότερο ανήσυχη. Στις επόμενες λίγες ημέρες, έπεφτε αργά στο ψυχολογικό χάος. Το αγαθό σκυλί παρέμεινε ως είχε.

Δυστυχώς για την σκυλοβοηθό, μας πήρε σχεδόν μια εβδομάδα για να πακετάρουμε όλα τα πράγματα. Από την ώρα που ήμασταν έτοιμοι να αρχίσουμε το πρώτο μέρος του διήμερούς ταξιδιού μας στο Όρεγκον, φάνηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου πεπεισμένη ότι επρόκειτο να πεθάνει σε κάθε στιγμή. Σε όλη την βόλτα με το αυτοκίνητο έτρεμε ανεξέλεγκτα.​

Αλλά το αγαθό σκυλί φάνηκε να απολαμβάνει το ταξίδι.​

Ακόμα κι αν έκανε εμετό επτά φορές.​

Φάνηκε σαν να της άρεσε πραγματικά να κάνει εμετό. Στο αγαθό σκυλί, το να κάνει εμετό φαινόταν σαν κάποια μαγική δύναμη που δεν ήξερε ποτέ ότι κατείχε - η δυνατότητα να δημιουργηθούν τα άπειρα τρόφιμα.

Ήμουν λιγότερη συγκινημένη για την ανακάλυψη επειδή μετέτρεψε το σκυλί μου σε μια φρικτή εμετομηχανή. Όποτε την άκουγα να προσπαθεί να τα «βγάλει» στη πίσω θέση, έπρεπε να σταματήσω το αμάξι όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να την αποτρέψω από το ξαναφόρτωμα του στομαχιού της και την έναρξη ολόκληρου του κύκλου πέρα από την αρχή. Αλλά όσον αφορούσε το αγαθό σκυλί, ήταν η καλύτερη, πιό συναρπαστική ημέρα της ζωής της.

Δεν ήταν παρά μέχρι την στιγμή που σταματήσαμε για τη νύχτα στο Umatilla, που το αγαθό σκυλί κατάλαβε ότι δεν υπήρχε οποιοσδήποτε λόγος για να αγχωθεί.Αλλά περίπου στις 2 το πρωί, το αγαθό σκυλί τελικά συνειδητοποίησε ότι κάτι ήταν διαφορετικό και ίσως έπρεπε να ανησυχεί.​

Αυτό το συγκεκριμένο σκυλί δεν έχει κανένα χάρισμα στο να επιλύνει προβλήματα. Στην πραγματικότητα, έχει μόνο μια συγκεκριμένη μέθοδο επίλυσης προβλημάτων και αυτό δεν είναι καν πραγματικά μια μέθοδος.

Αλλά βγάζοντας τσιριχτούς θορύβους δεν λύνει το πρόβλημά σας, εάν το πρόβλημά σας είναι μια πλήρης ανικανότητα να αντιμετωπιστεί η αλλαγή. Δυστυχώς για τον καθέναν σχετικό, το αγαθό σκυλί δεν κατάλαβε αυτήν την έννοια και συνέχισε να κάνει ένα ευκαταφρόνητο ποσό θορύβου που ήταν αρκετό να κάνει τον ύπνο αδύνατο.

Μετά από ώρα αποτυχημένων προσπαθειών να κάνουμε τον σκύλο να νιώσει άνετα, το σταθερό, τσιριχτό, γαύγισμα του έγινε ένα τεράστιο πρόβλημα.

Last edited by a moderator:

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Dogs Don't Understand Basic Concepts Like Moving (Part 2)

Προσπάθησα να μεταβιβάσω την δυσαρέσκειά μου στο αγαθό σκυλί, αλλά η επικοινωνία με το αγαθό σκυλί πηγαίνει συνήθως όπως αυτό:

Θα έκανε εκείνο τον ήχο για πάντα εάν αισθανόταν ότι ήταν απαραίτητο. Δοκιμάσαμε τα πάντα από το να την μετακινήσουμε, να την κλείσουμε στο μπάνιο, αλλά κανένα από αυτά δεν ήταν αποτελεσματικό.

Το αγαθό σκυλί έκανε το θόρυβο όλη την νύχτα και το έκανε δυνατά ακόμα και το επόμενο πρωί. Όταν βάζαμε τα σκυλιά στο αυτοκίνητο, ο σταθερός, τσιριχτός ήχος από το αγαθό σκυλί έσπασε τελικά την σκυλοβοηθό. Η σκυλοβοηθός έσπασε απο το άγχος, το οποίο ανησύχησε το αγαθό σκυλί. Προς έκπληξή της, το αγαθό σκυλί έκλαψε, το οποίο αναστάτωσε περισσότερο την σκυλοβοηθό. Και έτσι συνεχίστηκε δυστυχώς σε μια δυστυχή ανατροφοδότηση του περιττού θορύβου.

Όταν φθάσαμε τελικά στο καινούργιο σπίτι μας, τα σκυλιά είχαν ηρεμήσει αρκετά. Δυστυχώς, είχε χιονίσει την προηγούμενη νύχτα και υπήρχε ακόμα χιόνι στην μπροστινή αυλή, και αυτό ήταν αρκετό για να στείλει και τα δύο σκυλιά πίσω στην υστερία.

Το αγαθό σκυλί ή δεν είχε ξαναδεί χιόνι, ή είχε ξεχάσει ότι είχε δει, επειδή όταν την αφήσαμε από το αυτοκίνητο, περπάτησε γύρω γυρω κανονικά για περίπου επτά δευτερόλεπτα, κατόπιν παρατήρησε το χιόνι και το αδύναμο μικρό μυαλό της βραχυκυκλώθηκε.​

Στην αρχή το αγαθό σκυλί ενθουσιάστηκε με το χιόνι. Άρχισε να περπατάει καμαρωτά γύρω γύρω λες και ήταν σταρ σε σκυλοπαρέλαση, η πρόσφατη κρίση της επισκιάστηκε από μια ελαφριά ομίχλη του ενθουσιασμού.​

Το καμαρωτό περπάτημα μετατράπηκε σε πήδημα και το πήδημα σε χαοτικό τρέξιμο σε ηλίθιους κύκλους. Ξαφνικά σταμάτησε και κοίταζε επίμονα στο έδαφος.
Υπήρξε μια εμφανής αλλαγή στη συμπεριφορά της όταν κατάλαβε ότι δεν γνωρίζει το χιόνι και το χιόνι ήταν παντού και έπρεπε να το φοβάται. Άρχισε το θόρυβο πάλι.​

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σκυλοβοηθός ερμήνευσε το χιόνι ως σημάδι του επικείμενου θανάτου της. Αλλά είχε εξαντληθεί τόσο από την ανησυχία για όλα τα άλλα σημάδια θανάτου και σταμάτησε και δέχτηκε το θάνατό της. Μας κοίταξε , μισό-θαμμένο στο χιόνι. Τα μάτια της γέμισαν με τον πόνο και ανικανότητα, και μας κοίταξε σαν να είχαμε βάλει το χιόνι με μοναδικό σκοπό να την κάνουμε δυστυχισμένη.​

Αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να φέρουμε τα σκυλιά μέσα.

Σαν όρο για να μπορούμε να έχουμε τα σκυλιά στο νοικιασμένο σπίτι μας, η ιδιοκτήτρια μας έβαλε να υποσχεθούμε πως δεν θα αφήσουμε τα σκυλιά να γρατσουνίσουν τα ξύλινα πατώματα. Εμείς είπαμε πως δεν είναι πρόβλημα γιατί δεν ήταν μέχρι στιγμής στο παλιό μας σπίτι, αλλά μόλις τα σκυλιά μας πάτησαν το πόδι τους στο σπίτι, μετατράπηκαν σε τέλειες κατασκευασμένες μηχανές πατωματοκαταστροφων. Άρχισαν να τρέχουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν χωρίς λόγο – τρέχοντας σε κύκλους για να αποφύγουν στους τοίχους.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Dogs Don't Understand Basic Concepts Like Moving (Part 3 - Final)

Τους συγκεντρώσαμε τελικά στην κρεβατοκάμαρα και κλείσαμε την πόρτα για να βρούμε λίγο χρόνο να ανασυγκροτηθούμε και να σκεφτούμε ένα σχέδιο. Έως ότου να μπορέσουμε να πάρουμε μερικές κουβέρτες ή να πείσουμε τα σκυλιά ότι ήταν περιττό να τρέχουν χαοτικά χωρίς λόγο, θα έπρεπε να βρούμε κάποιο τρόπο να τα αποτρέψουμε από το να γρατζουνούν το πάτωμα. Αυτό που κάναμε τελικά ήταν να πάμε στο pet shop και να αγοράσουμε δύο ζευγάρια λεία σκυλομποτάκια. Ήταν ο μόνος τρόπος.​

Είναι εύκολο να φανταστεί κάποιος ότι ένα σκυλί που έχει περάσει πρόσφατα μια δραματική αλλαγή στην ασφάλεια και την προβλέψιμη ζωή του παρελθόντος να μην αντιδράει καλά όταν ξαφνικά έχει παράξενα αντικείμενα και στα τέσσερα πόδια του. Αυτό ήταν σίγουρα η περίπτωση με τις μπότες.

Η σκυλοβοηθός πανικοβλήθηκε και άρχισε να προσπαθεί να σκίσει τα μποτάκια με τα δόντια της..​

Την μάλωσα και αντέδρασε σαν να κατέστρεψα ολόκληρη την ζωή της.

Αλλά τουλάχιστον η αυτοεκτίμηση της την σταμάτησε από το να μασάει τα σκυλομποτάκια.

Το αγαθό σκυλί στάθηκε ακριβώς εκεί και με κοίταξε με ένα τρόπο που έδειξε ότι δεν καταλάβαινε ότι τα πόδια της δουλεύουν ακόμα.​

Έπρεπε να φορέσουν τα μποτάκια για δύο ημέρες. Εκείνες τις δύο ημέρες γέμισαν με τη συγκεντρωμένη επίδειξη του υπερσυναισθηματικού πόνου τον οποίο έχω δει ποτέ. Το αγαθό σκυλί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της το πέρασε στη μέση του δωματίου συγχυσμένη και πληγωμένη και η σκυλοβοηθός αρνήθηκε να περπατήσει, επιλέγοντας αντ' αυτού να σπαρταράει μέσα στο σπίτι σαν ένα ετοιμοθάνατο ψάρι.​

Η ολόκληρη δοκιμασία τονίστηκε με το τσιριχτό γαύγισμα-ειδοποίηση του αγαθού σκύλου.​

Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ότι τα σκυλιά μας θα ήταν για πάντα συντετριμμένα. Τίποτα από αυτά που κάναμε δε βοήθησε καθόλου να πείσουμε τα σκυλιά ότι είχαμε αλλάξει μόνο τα σπίτια και το καινούργιο σπίτι μας δεν ήταν, στην πραγματικότητα, κάποιο είδος στρατόπεδο θανάτου και ότι στην πραγματικότητα δεν σκοπεύαμε να τα σκοτώσουμε για να εκπληρώσουμε κάποιο τελετουργικό.
Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, συνέχισαν να περιφέρονται σε μια θάλασσα σύγχυσης και τρόμου, και σταματούσαν μόνο για να φαίνονται θλιβεροί.​

Αλλά την ώρα που ξεπακετάραμε βρήκαμε ένα παιχνίδι που κάνει ήχο που μας έδωσαν δώρο λίγο πριν μετακομίσουμε. Δώσαμε το παιχνίδι στα σκυλιά. Αυτό μπορεί να ήταν και λάθος.

Επάνω στην ανακάλυψη ότι το παιχνίδι έβγαζε ήχο όταν πατιόταν δυνατά, το αγαθό σκυλί ξέχασε αμέσως ότι είχε περάσει περίοδο αμφιβολίας ή ανησυχίας στη ζωή της. Επιτέθηκε ξαφνικά στο παιχνίδι με περισσή δύναμη, ξανά και ξανά και ξανά..
Η λογική πίσω από την ξαφνική αλλαγή της ήταν ασαφής.

Αλλά τουλάχιστον ήταν ευτυχής πάλι.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
My Dog is Retarded (Part 1)

Ένας παρατεταμένος φόβος μου επιβεβαιώθηκε χτες τη νύχτα: Το σκυλί μου παίζει να είναι ελαφρώς καθυστερημένο.

Αναρωτιέμαι για τη νοημοσύνη της από τότε που την υιοθέτησα και στη συνέχεια ανακάλυψα ότι είναι ανίκανη να καταλάβει πως λειτουργούν οι σκάλες..

Κατηγόρησα την αδεξιότητα της για το γεγονός ότι περνάει το μεγαλύτερη μέρος της ζωής περιορισμένη σε ένα μικρό κένελ, επειδή οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της δεν μπορούσαν να την ελέγξουν.
Κατάλαβα ότι ίσως δεν είχε δει ποτέ σκάλες. Δεχόμενη την ευθύνη να εκπαιδεύσω αυτό το φτωχό, καημένο πλάσμα, πέρασα ώρες να την οδηγώ τρυφερά πάνω κάτω στη σκάλα- να τοποθετώ μπισκότα σε κάθε σκαλί για να την δελεάσω και επιβραβεύοντας κάθε σημάδι προόδου.
Όταν αυτή ακόμα δεν μπορούσε να ανεβοκατέβει επιτυχώς τα σκαλοπάτια στο τέλος της πρώτης εβδομάδας, κατηγόρησα αυτήν για την ακραία έλλειψη ελέγχου. Αυτό το σκυλί είναι τόσο ασυντόνιστο με τέτοιο τρόπο που επιδεικνύει ότι η κυνοειδής καταγωγή της είναι μολυσμένη με τα ίχνη ενός είδους με έναν διαφορετικό αριθμό ποδιών - όπως ίσως έναν αστερία ή κάποιο είδος του πρωτόγονου φιδιού.

Η επόμενη ένδειξη ήρθε όταν άρχισα να την εκπαιδεύω. Δεν είμαι καμία άσχετη στο να εκπαιδεύω σκύλους - ένα μεγάλο μέρος της παιδικής ηλικίας μου το πέρασα δουλεύοντας με διάφορους σκύλους επειδή δεν είχα την ικανότητα να αλληλεπιδράω κοινωνικά με άλλους ανθρώπους. Με τόσα πολλά έτη εμπειρίας πίσω μου, ήμουν βέβαιη ότι η εκπαίδευση αυτού του νέου σκυλιού θα ήταν ένας πολύ απλός στόχος.

Έκανα λάθος. Όχι μόνο το να εκπαιδεύσω το σκυλί μου είναι απίστευτα δύσκολο, αλλά μου σπαράζει επίσης την καρδιά. Θέλει τόσο πολύ να με ευχαριστήσει. Κάθε τρίχα της τρεμουλιάζει με την επιθυμία να κάνει μια σωστή δουλειά..

Προσπαθεί πολύ σκληρά.

Αλλά όταν γυρνάει το κεφάλι της σε ένα συγκεκριμένο σημείο αποτυγχάνει πλήρως στο να της έρθει η Θεία Φώτιση, συνήθως απλά βραχυκυκλώνει και κυλιέται με την πλάτη της στο πάτωμα.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δύο μηνών, έκανε κάποια πρόοδο, αλλά είναι οδυνηρά αργή και την ξεχνάει εύκολα. Επίσης, ζούσα με την ελπίδα ότι ίσως το σκυλί μου είχε μια κρυμμένη νοητική ικανότητα για - ότι το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να δουλέψω αρκετά σκληρά και ίσως να ξύπναγε μια μέρα και να ήταν έξυπνη και ικανή όπως κάθε νορμάλ σκύλος. Μέχρι χτες τη νύχτα.

Χτες τη νύχτα καθόμουν στον καναπέ μου σερφάροντας στο διαδίκτυο όταν κοίταξα και είδα το σκυλί μου να γλύφει το πάτωμα. Έγλυφε και έγλυφε.. Στην αρχή σκέφτηκα ότι κάτι θα έχυσα εκεί, αλλά το γλείψιμο δεν περιοριζόταν σε ένα σημείο. Μάλλον, περπατούσε γύρω από το δωμάτιο γλείφοντας σε τυχαία σημεία. Έκατσε στο μέρος της και συνέχιζε να γλύφει κοιτώντας με στα μάτια.​

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
My Dog is Retarded (Part 2 - Final)

Εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να ξέρω στα σίγουρα εάν το σκυλί μου είναι καθυστερημένο ή όχι.​

Γκούγκλαρα το " πώς να καταλάβετε αν το σκυλί σας είναι καθυστερημένο" και μετά από λίγη έρευνα, βρήκα ένα τεστ ευφυΐας σκυλιών που φάνηκε αρκετά έγκυρο. Περιλάμβανε ένα τεστ για την δυνατότητα του σκύλου να λύσει μερικά πολύ βασικά προβλήματα, όπως το να καταλάβει πώς να βγει από μια κουβέρτα.

Συγκέντρωσα τις απαραίτητες προμήθειες και άρχισα.​

Το πρώτο τεστ μου ζήτησε να φωνάξω το σκυλί μου χρησιμοποιώντας ποικίλες λέξεις που δεν ήταν το όνομά της για να δω εάν θα μπορούσε να καταλάβει τη διαφορά. Φώναξα " ψυγείο! " και ήμουν ευτυχής όταν είδα ότι το σκυλί μου δεν ανταποκρίθηκε. Επίσης δεν ανταποκρίθηκε στο " ταινία" , " πλυντήριο" και "μπανάνα". Άρχισα να αισθάνομαι πολύ υπερήφανη για αυτή. Κατόπιν ήρθε το κρίσιμο βήμα: Φώναξα το όνομά της. Τίποτα. Το φώναξα μερικές φορές ακόμα. Πάλι τίποτα.

Μου φάνηκε σαν μια φωτεινή επιγραφή της αποτυχίας του σκύλου μου . Εντάξει – σκέφτηκα- Θα τα πάει καλύτερα την επόμενη φορά.

Στο δεύτερο τεστ, έπρεπε να βάλω μια κουβέρτα πάνω στον σκύλο μου και να δω πόσο χρόνο θα της πάρει να βγει. Έριξα την κουβέρτα πάνω της και άρχισα να χρονομετρώ. Έκανε μερικές βιαστικές προσπάθειες για απελευθέρωση, αλλά όσο πέρναγε ο χρόνος, έγινε σαφές ότι δεν πρόκειται να βγει.

Ακόμα, της έδωσα το πλεονέκτημα του να αμφιβάλω και υπέθεσα ότι της άρεσε εκεί κάτω και πως θα μπορούσε να βγει εάν ήθελε. Της έδωσα και μερικούς πόντους για χάρη της πίστης.

Αφού απέτυχε παταγωδώς σε πάνω από 3 τεστ, ήρθε η τελική δοκιμή. Εάν θα μπορούσε να σημειώσει πέντε από τους πέντε πιθανούς πόντους σε αυτό το κομμάτι του τεστ, θα μπορούσε να βγάλει τον εαυτό της από την κατηγορία «κάτω από την βάση»

Κατ' αρχάς, έπρεπε να την κάνω να καθίσει, το οποίο ήταν ένα τεστ από μόνο του. Μετά έπρεπε να της δείξω ένα μπισκότο να την αφήσω να το μυρίσει, κατόπιν – αφού σιγουρευτώ ότι βλέπει – να βάλω το μπισκότο στο πάτωμα και να βάλω ένα πλαστικό φλιτζάνι από πάνω. Εάν έσπρωχνε το φλιτζάνι για να πάρει το μπισκότο από μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο, θα πέρναγε το τεστ.

Έβαλα το μπισκότο κάτω από το φλιτζάνι και άρχισα να χρονομετρώ.

Το σκυλί μου έτρεξε προς το φλιτζάνι και το μύρισε. Περπάτησε γύρω του και μετά με κοίταξε λες και ήμουν μάγος. Της έδειξα το φλιτζάνι. Ήξερα ότι έκλεβα, αλλά θέλησα να βοηθήσω το σκυλί μου να περάσει το τεστ.

Αυτή δεν το κατάλαβε, αλλά ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι, έτσι άρχισε να κάνει ξέφρενα πράγματα επειδή ίσως – απλά ίσως - ένα από εκείνα τα πράγματα θα ήταν το σωστό πράγμα και το μαγικό φλιτζάνι μάγων θα την άφηνε να δει που πήγε η λιχουδιά.​

Μετά από πέντε λεπτά που έβλεπα το σκυλί μου να περιφέρεται άσκοπα γύρω από το σπίτι, τελικά δέχτηκα ότι δεν επρόκειτο να περάσει οποιοδήποτε μέρος του τεστ αυτού ,και ναι, ήταν μια νοητική δοκιμασία . Αλλά χέστο, δεν επρόκειτο να αφήσω το φτωχό μου, το καθυστερημένο σκυλί να αισθανθεί ότι απέτυχε.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Διονύση καλό θα ήταν να μετέφραζες αν μπορείς στα ελληνικά, διότι ίσως κάποιοι να μην ξέρουν αγγλικά και να μην μπορούν να το διαβάσουν.

Πάντως έχει πολύ πλάκα :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αρχικά το σκέφτηκα, αλλά δεν έχω τον χρόνο τώρα να μεταφράσω όλο αυτό. Αν κάποιος θέλει να το κάνει, be my guest.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ευχαριστώ :)
Είχε πολύ πλάκα και θεώρησα πως καλό θα ήταν να μπορούν να το διαβάσουν όλοι!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καταπληκτικές ιστόρίες και σκίτσα!!! Πολύ γέλιο!! (κάποια μου θυμίζουν λίγο τον Keaganako μου)....αλλά το προσπερνάω!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia