ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ-ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ

scooby2018

New Member
1 Δεκεμβρίου 2017
2
0
46
Καλησπέρα πήρα ένα κουτάβι Labrador 0ταν ήταν 40 ημερών τώρα είναι 3 μηνών και ακόμα δεν μπορεί να μάθει ότι το πιπι πρέπει να πηγαίνει στην πάνα ή έξω παρόλο που τον πηγαίνω βόλτα.
Έχω έρθει σε απόγνωση Θέλω την βοήθεια σας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Καταρχήν να σου ζήσει ο κούταβος. Δεύτερον τον πήρες λίγο νωρίς. Ήθελε μερικές μέρες ακόμα με τη μάνα και τα αδέρφια του για πολλούς λόγους. Τρίτον κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ, έχουν γραφτεί πάρα πολλά θέματα για την εκπαίδευση της τουαλέτας.
Πολλές οι εναλλακτικές. Crate και πολλές βόλτες, πάνες σε συγκεκριμένα σημεία κτλ. Διάβασε και δες ποιο ταιριάζει στην καθημερινότητα σας.
Να περνάτε καλά.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Συγγνωμη που γελαω...αλλα...

3 μηνων?
Κ εχεις ερθει σε απογνωση?
Απο τωρα?

Κανε εναν κοπο κ ρωτα την μαμα σου
Εσενα ποσο καιρο σου πηρε να κοψεις την πανα?!?
Απτην απαντηση της θα καταλαβεις πολλα...

Κατα ταλλα υπομονή προτείνω
Κ εαν επιδειξεις μεθοδικότητα κ συνεπεια (κ εισαι κ λιγο τυχερός/η) μεχρι να γινει περίπου 8?10?12? μηνων...ισως να ειστε accident free.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εμένα το σκυλί που μου πήρε τον περισσότερο χρόνο για να μάθει πως μόνο έξω κατουραμε ήταν η Ισις. Στους εφτά μήνες δεν είχαμε πλέον το παραμικρό. Συνέπεσε και με την πρώτη της περίοδο. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή όχι.

scooby2018

New Member
1 Δεκεμβρίου 2017
2
0
46
Καλημέρα παρέλειψα εχτές να σας αναφέρω ότι δεν γαυγίζει καθόλου μόνο κλαίει όταν παίζεις μαζί του ή θέλει κάτι, αν τον γυρίσω πίσω στη μαμά του για καμιά δεκαριά μέρες θα αξίζει τον κόπο ή μάταια?
Γιατί φοβάμαι ότι η είναι μούγκος η σε λίγο αντί να γαυγίζει θα μιλήσει.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Τώρα και να τον γυρίσεις στη μάνα του θα τον διώξει αυτή... Too late για κάτι τέτοιο... Απλά θα χρειαστεί να πατήσετε δουλειά και οι δύο, 1) κάθε 2 ώρες έξω για κατούρημα 2) κομμένη η ελεύθερη πρόσβαση παντού στο σπίτι όταν δεν είσαι εκεί... Και πάλι θέλει χρόνο. 3 μηνών είναι, μην περιμένεις κ πολλά από τώρα, είναι μωρό...
Ψάξε στο φόρουμ όπως σου είπαν, έχει ένα σωρό θέματα...