ΚΑΛΑΖΑΡ [ΕΜΒΟΛΙΟ] ΝΑΙ Ή ΟΧΙ

Mporidou

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2021
48
36
27
Καλησπέρα έχω την μάγια 1 χρ αγγλικό μπουλντόγκ.... Ο γιατρός μας μας πρότεινε να κάνουμε το καλαζαρ τώρα που ήρθαμε Ρόδο για μόνιμη κατοικία. Της φοράω συνέχεια αμπούλα και περιλαιμιο για απωθηση εντόμων.... Σκέφτομαι πως να το αφήσω προς το παρών γτ πέρασε και ένα δύσκολο χειρουργείο..... Τι εμπειρίες έχετε εσείς;;;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Είναι ένα επιπλέον μαξιλαράκι.
Από ότι έχω καταλάβει βοηθάει το ανοσοποιητικό να περάσει την ασθένεια ήπια ή και καθόλου.
Προφύλαξη πάνω απολα, αποφύγει και μετά το εμβόλιο. Αν μπορείς και δεν έχεις αντιρρήσεις, κάνε το.

• Like
Reactions: Mporidou

eagle attack

Member
28 Οκτωβρίου 2015
17
5
48
Καλησπέρα έχω την μάγια 1 χρ αγγλικό μπουλντόγκ.... Ο γιατρός μας μας πρότεινε να κάνουμε το καλαζαρ τώρα που ήρθαμε Ρόδο για μόνιμη κατοικία. Της φοράω συνέχεια αμπούλα και περιλαιμιο για απωθηση εντόμων.... Σκέφτομαι πως να το αφήσω προς το παρών γτ πέρασε και ένα δύσκολο χειρουργείο..... Τι εμπειρίες έχετε εσείς;;;
Χρειάζεται κολάρο και χάπι , για να είστε καλυμμένοι από το Καλαζαρ , ειδικά στην επαρχία , στο θέμα που έγραψα πριν

ο κτηνίατρος είπε στον ιδιοκτήτη , είπε πως εάν είχε κολάρο και είχε πάρει ΚΑΙ το χάπι , θα είχε σωθεί το σκυλάκι , ψάξε το με τον κτηνίατρο , μην το αμελήσεις , να χαίρεσαι το όμορφο English Bulldog σου :cool:

• Love
Reactions: Mporidou

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.135
1.167
29
Χρειάζεται κολάρο και χάπι , για να είστε καλυμμένοι από το Καλαζαρ , ειδικά στην επαρχία , στο θέμα που έγραψα πριν
__________________________________________________________________________________________________
για προστασια εναντι του καλαζαρ, τα χαπια δεν κανουν τι-πο-τα. για να εισαι οκ πρεπει να εχεις κατι που να απωθει. το χαπι ΔΕΝ απωθει. ακομα και το τσιμπουρι και ο ψυλλος πρεπει να πιουνε πρωτα αιμα απτο ζωο και μετα πεθαινουν. για απωθητικα εχουμε το κολαρο και την αμπουλα μονο. τα χαπια ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δυνατα και επιβλαβη για τον οργανισμο, και περα του οτι ΔΕΝ απωθουν, τα δινουμε μονο σε περιπτωση που υπαρχει ηδη σοβαρη μολυνση παρασιτων και θελουμε να πεθανουν ολα γρηγορα.

Mporidou

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2021
48
36
27
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας επειδή η μάγια μου πέρασε πρόσφατα ερχιλιωση έπερνε ronaxan σχεδόν 1 μήνα και υπεστει 2 χειρουργεία το ένα μετά το άλλο πλέον της έχω δψσγ το χάπι της έχω κολάρο και επίσης έχουμε κανει και το εμβόλιο για το σκουλικι στην καρδιά που είναι για 1 χρόνο..... Απλα με προβληματίζει το γεγονός ότι θεωρείται "βαρύ" εμβόλιο και δεν είναι 100 % υποχρεωτικό οπότε σκέφτομαι πως προς το παρόν να το αποφύγω... Δεν ξέρω αν είναι σωστή η σκέψη μου έχω μιλήσει και με τον γιατρό της μου είπε πως αν θέλω μπορώ να το κάνω αλλιώς το σκυλί θέλει μεγάλη προστασία

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr