ΚΑΛΑΖΑΡ 1/400

Eleni98k

New Member
13 Σεπτεμβρίου 2018
4
2
26
Καλησπέρα!! Η σκυλίτσα μου ειναι αγγλικό μπουλντόγκ 2 ετών και οι πρόσφατες εξετάσεις αίματος που κάναμε έδειξαν 1/400 καλαζαρ. Θα ήθελα να ρωτήσω άμα αυτή η τιμή ειναι λόγο του εμβολίου που έκανε για καλαζαρ πριν 2 μήνες ??

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Καλησπέρα!! Η σκυλίτσα μου ειναι αγγλικό μπουλντόγκ 2 ετών και οι πρόσφατες εξετάσεις αίματος που κάναμε έδειξαν 1/400 καλαζαρ. Θα ήθελα να ρωτήσω άμα αυτή η τιμή ειναι λόγο του εμβολίου που έκανε για καλαζαρ πριν 2 μήνες ??
Τον κτηνίατρο σας τον ρώτησες?

Νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω του εμβολίου.

Eleni98k

New Member
13 Σεπτεμβρίου 2018
4
2
26
Τον κτηνίατρο σας τον ρώτησες?

Νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να είναι λόγω του εμβολίου.
Πήρα 2 γνώμες. Ο ένας μου είπε πως δεν εχει ενώ άλλος μου είπε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εχει.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Αν δεν απατώμαι για τους σκύλους που έχουν κανει το εμβόλιο προκειμενου να κάνουν τεστ καλαζαρ πρέπει να κανουν το τεστ που έχει βγάλει η εταιρεία που έχει αναπτύξει το εμβόλιο και όχι αυτό που κάνουμε όσοι δεν έχουμε κάνει το εμβόλιο

• Like
Reactions: elpinor and vrmode

Eleni98k

New Member
13 Σεπτεμβρίου 2018
4
2
26
Αν δεν απατώμαι για τους σκύλους που έχουν κανει το εμβόλιο προκειμενου να κάνουν τεστ καλαζαρ πρέπει να κανουν το τεστ που έχει βγάλει η εταιρεία που έχει αναπτύξει το εμβόλιο και όχι αυτό που κάνουμε όσοι δεν έχουμε κάνει το εμβόλιο[/QUOTE
Δεν γνωρίζω πιο τεστ έκανα ο κτηνίατρος αλλα θα τον ρωτήσω άμα ειναι.

• Like
Reactions: noni_papa