ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!

anna

New Member
21 Ιουνίου 2007
1
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΣΑΣ. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΕΛΙ... ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ 3 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΑΓΑΠΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. Η 3Η ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ (12 ΕΤΩΝ) ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ.
ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΖΩΩΝ. ΜΑΖΙ ΜΕ 2 ΦΙΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες Άννα! :p
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε!
Η ζωοφιλική κοινότητα έχει ανάγκη ανθρώπους σαν και ΄σας!

spanielboy

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2007
79
0
Μακεδονία
suspektir.blogspot.com
anna said:
Η 3Η ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ (12 ΕΤΩΝ) ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ.
ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΖΩΩΝ. ΜΑΖΙ ΜΕ 2 ΦΙΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Καλώς ήρθες Anna. Πραγματικά σου αξίζει ένα τεράστιο μπράβο (και στη φίλη σου) που κάνεις τέτοιες πράξεις για τα ζώα. Ως συνήθως, σ'αυτή την ηλικία, πόσο μάλλον όταν είσαι φοιτητής, τα μυαλά είναι στα "κάγκελα" και εσύ λες πως μοιράζεις το χρόνο σου μεταξύ σχολής και ζώων. Μπράβο. Όσο για την σκυλίτσα που είναι 12 ετών, μην την αφήσεις, πάρ'την σπίτι σου να "φύγει" ήσυχα, εκεί μαζί σου, αν και νομίζω πως τα 12 χρόνια είναι μέσος όρος ζωής στα περισσότερα σκυλιά, μπορεί να ζήσει κι άλλο. Πάντως μην την αφήσεις μόνη της.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.