ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

sofia st

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2017
66
137
43
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου συστήσετε μία καλή κλινική στην Αθήνα. Το σκυλί μας ένα μπόξερ 8 ετών χειρουργήθηκε την προηγούμενη βδομάδα σε 2 σημεία δερματικοί όγκοι. Έκτοτε καθε μερα κατι συμβαίνει, το σκυλί δεν λέει να συνέλθει, έχουν κοπεί 3 ράμματα και τρέχει αίμα και ο γιατρός που τη χειρουργησε μας φαίνεται αδιαφορος καθώς λεει μην ανησυχειτε, δεν μπορώ να τη δω σημερα θα τη δω αύριο κ.ο.κ. Θερμή παράκληση για μια απάντησή σας, ευχαριστώ

• Like
Reactions: Billias83

Billias83

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2020
109
132
42
Άνω Γλυφάδα
Στηλτε μου ένα μύνημα έχω έναν γιατρό στη Γλυφάδα που είναι κάτι εμέ πολύ καλός και με μεγάλη αγάπη στα σκυλάκια!Δεν θέλω να πω όνομα εδώ για να μην κάνω διαφήμιση απλά μπορώ να σας στηλώ τα στοιχεία του και θα καταλάβετε!Το έχω ψάξει αρκετά με γιατρούς,,,

Billias83

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2020
109
132
42
Άνω Γλυφάδα
Δεν απαγορευεται η διαφημιση. Αντιθετως!
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά δεν το βρίσκω εγώ σωστό γιατί υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι γιατροί και δεν θέλω να κατηγορηθώ για διαφήμιση.Προσωπικα μπορώ να πω βεβαίως.

sofia st

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2017
66
137
43
Σας ευχαριστώ πολύ !!
προς το παρόν ο γιατρός τελικά κινητοποιήθηκε, το σκυλί ξαναναρκώθηκε άνοιξαν και άλλα ραμματα και τοποθετήθηκαν 2 σωληνακια γιατι έχει μαζευτεί υγρό και πρέπει να φευγει και να καθαρίζεται. επιπλέον η καλλιέργεια που είχε γίνει έδειξε σταφυλόκοκκο και άρχισε από σήμερα ενδοφλέβια αντιβίωση μέχρι την Τρίτη τουλάχιστον.
Σας ευχαριστώ και πάλι, θα επανέλθω με νεότερα.

• Like
Reactions: Billias83

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr