Κάλεσε ταξί αλλά την άφησε στο δρόμο εξαιτίαςσκύλο

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δεν έχω πληρώσει ποτε επιπλέον και ποτέ δεν μου ζητήθηκε. Βεβαια χρησιμποιώ χρόνια τώρα μια συγκεκριμένη εταιρία ταξι και όταν ειχα τον μικρό παντα ενημέρωνα και ποτε δεν παρουσιαστηκε θέμα.

Βεβαια είχε τυχει να παρω και ταξι απο τον δρομο και να έχω τον μικρό και επίσης δεν ειχα κανενα θέμα.....
Εγώ πάντα άκουγα και ακούω ....χρέωση για το κατοικίδιο τόσο...βέβαια δεν είμαι πελάτισσα σε κάποια συγκεκριμένη εταιρεία (τώρα πια..) και να σου πω δεν το θεωρώ και υπερβολικό να πληρώσω έξτρα.
Μου έχει τύχει και το να πάρω ταξί από το δρόμο χωρίς πρόβλημα κανένα.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Εμενα μου χουν τυχει και τα δυο...
Εχει τυχει να παρω ταξι απο το δρομο και να μπω με το σκυλι (οταν ειχα το ενα) χωρις να ρωτησω καν και δε μου κανε καν θεμα, ουτε εξτρα πληρωμης ουτε να μην μπω
και εχει τυχει να παρω και απο πιατσα, και οταν ρωτησα αν θα χρεωθω επιπλεον μου απαντησαν πως ειναι ενα ευρω παραπανω χρεωση.
Και εδω αναρωτιεμαι...υπαρχει κανενας νομος που να επιτρεπει την παραπανω χρεωση? Η απλα σε πιανουνε κοροιδο? Να μην θελει ο αλλος το σκυλο στο ταξι του το καταλαβαινω...αλλα το να πληρωνεις παραπανω που το λεει? (μιλαμε για ενα σκυλο 7 κιλων ο οποιος καθοταν στα ποδια μου σαν μικρη Παναγιτσα.)

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
kanarini, βάΝΕ μας πάλι φωτό του κατοικιδίου να διαπιστώσουμε και εμείς, ιδίοις όμμασι, αν όντως έχουν δίκιο να σε ρωτάνε 'τι είναι αυτό ΡΕ;' :cool:

εγώ παιδιά πάντως τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ taxiplon και δεν έχει υπάρξει - μέχρι στιγμής - θέμα. λέω συγκεκριμένα ότι είναι σκύλος 16κιλά καλότροπος και θα κάτσει στο πίσω κάθισμα, δίπλα μου, με σεντόνι. μόνο ένας οδηγός μου έκανε μανούρα γιατί λέει δεν ενημέρωσαν από το κέντρο ότι δε θα είναι σε κλουβί κτλ κτλ, του είπα κακώς και αν θέλει να καλέσει πάλι ώστε να έρθει άλλος συνάδελφος και τελικά μου είπε δεν υπάρχει θέμα, αρκεί να κάτσει στα πόδια μου στο μπροστά κάθισμα. του είπα και εγώ 'κανένα πρόβλημα' αν προτιμά να έχει τη μούρη της στο λεβιέ των ταχυτήτων και να αφήσει ενδεχομένως τρίχες στο χαλάκι --γιατί πίσω θα άφηνε την όποια τρίχα στο καθαρό σεντόνι μου που θα είχα στρώσει, ενώ μπροστά.... προτίμησε λοιπόν τη μούρη λεβιέ/τρίχα πάτωμα, ευτυχώς η τασία δεν μας έκανε καμιά ρουκέτα (!!το είχα άγχος γιατί πίσω απλά κάθεται και κοιμάται, μπροστά δεν ήξερα) και όλα καλά.
12 κιλά είναι και κάθεται στα πόδια μου Παναγίτσα και ακούνητη δεν έχει κανένα θέμα τι εννοείς αν έχουν δίκιο???Εφ οσον τους το λεει η τηλεφωνητρια ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.Επίσης ο τρόπος μετράει πολύ όταν ο άλλος μου μιλάει με μαγκια και με αποκαλει "ΡΕ" λες και είμαι φιλος του τελειωσε θα πάρω να το πω.Επειδη μου εχει τυχει παλι παρομοιο περιστατικο και μαθευτηκε στην "πιατσα" των ταξι παρα πολλοι ταξιτζηδες μου ειπαν οτι εχω δικιο κι εκεινοι μου συστησαν να παιρνω και να καταγγελω τετοια περιστατικά γιατί έτσι στιγματίζονται και οι σωστοί επαγγελματίες...

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Δεν έχω πληρώσει ποτε επιπλέον και ποτέ δεν μου ζητήθηκε. Βεβαια χρησιμποιώ χρόνια τώρα μια συγκεκριμένη εταιρία ταξι και όταν ειχα τον μικρό παντα ενημέρωνα και ποτε δεν παρουσιαστηκε θέμα.

Βεβαια είχε τυχει να παρω και ταξι απο τον δρομο και να έχω τον μικρό και επίσης δεν ειχα κανενα θέμα.....

Εχουν πλέον τόσο λιγη δουλειά....
Ακριβως το ιδιο μου ειπε ενας αλλος κυριος ευγενεστατος ,μου λεει "ψαχνουμε τον πελατη με κιάλια ελιναι δυνατον μερικοι να μιλανε ετσι"?Επισης ουτε εμενα ποτε δεν μου την χρεωνουν παραπανω και χρησιμοποιω κι εγω συγκεκριμενη εταιρεια

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Εμενα μου χουν τυχει και τα δυο...
Εχει τυχει να παρω ταξι απο το δρομο και να μπω με το σκυλι (οταν ειχα το ενα) χωρις να ρωτησω καν και δε μου κανε καν θεμα, ουτε εξτρα πληρωμης ουτε να μην μπω
και εχει τυχει να παρω και απο πιατσα, και οταν ρωτησα αν θα χρεωθω επιπλεον μου απαντησαν πως ειναι ενα ευρω παραπανω χρεωση.
Και εδω αναρωτιεμαι...υπαρχει κανενας νομος που να επιτρεπει την παραπανω χρεωση? Η απλα σε πιανουνε κοροιδο? Να μην θελει ο αλλος το σκυλο στο ταξι του το καταλαβαινω...αλλα το να πληρωνεις παραπανω που το λεει? (μιλαμε για ενα σκυλο 7 κιλων ο οποιος καθοταν στα ποδια μου σαν μικρη Παναγιτσα.)
Το Παναγιτσα το εγραψα κι εγω χωρις να εχω δει την απαντηση σου.Ακριβως το ιδιο και το κοριτσι μου.Ακουνητη και κοιταει εξω... (ειμαι χαζομαμα) :p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το καλοκαίρι, ήμουν με κλουβάκι, με τέσσερα κουτάβια μέσα, να μυρίζουν έντονη κουταβοκατρουλίλα ανακατεμένη με δερματικά (δεν ξέρω αν μύρισε το κουτάβι με τα δερματικά διαφορετικά, να πω την αλήθεια). Φτάνω στην πιάτσα των ταξί και περιμένω διστακτικά παραπίσω να με δουν στο πηγαδάκι των ταξιτζίδων για να ρωτήσω "Ααααν..." Με βλέπουν και πριν προλάβω να ρωτήσω τίποτα, ξεκινάει με έναν από αυτούς ο παρακάτω διάλογος:
-Σκυλί ή γατί?
-Λέω 4, κουτάβια, και μυρίζουν κιόλας.
-Εντάξει, ψυχή έχουν κι αυτά, περάστε.
-Ευχαριστώ, αλλά σε ποιο? (Γιατί φαντάστηκα ότι θα μπω στον πρώτο που ΔΕΝ έχει πρόβλημα)
-Μα στο πρώτο φυσικά, δεν θα φάμε τη σειρα του συνάδελφου.

Αργότερα, στο γυρισμό από το κτηνιατρείο, με τα 3 στο κλουβί και το άλλο αγκαλιά τυλιγμένο σε πετσέτα και μπανιαρισμένο με tactic-το οποίο σίγουρα μύριζε έντονα, ξαναφτάνω σε άλλη πιάτσα. Καθώς πλησίαζα, και πριν κοντοσταθώ καν, ο πρώτος στη σειρά μου άνοιξε την πόρτα. Τον ρώτησα πως και τόση ανοχή με τα κατοικίδια κι η απάντηση του ήταν ότι πέραν του ότι υπάρχουν ΚΑΙ φιλόζωοι, που δεν είχαν ποτέ πρόβλημα, τώρα με την κρίση έχει μειωθεί τόσο η δουλειά τους που κι αυτοί που είχαν αναθεωρούν...

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Το καλοκαίρι, ήμουν με κλουβάκι, με τέσσερα κουτάβια μέσα, να μυρίζουν έντονη κουταβοκατρουλίλα ανακατεμένη με δερματικά (δεν ξέρω αν μύρισε το κουτάβι με τα δερματικά διαφορετικά, να πω την αλήθεια). Φτάνω στην πιάτσα των ταξί και περιμένω διστακτικά παραπίσω να με δουν στο πηγαδάκι των ταξιτζίδων για να ρωτήσω "Ααααν..." Με βλέπουν και πριν προλάβω να ρωτήσω τίποτα, ξεκινάει με έναν από αυτούς ο παρακάτω διάλογος:
-Σκυλί ή γατί?
-Λέω 4, κουτάβια, και μυρίζουν κιόλας.
-Εντάξει, ψυχή έχουν κι αυτά, περάστε.
-Ευχαριστώ, αλλά σε ποιο? (Γιατί φαντάστηκα ότι θα μπω στον πρώτο που ΔΕΝ έχει πρόβλημα)
-Μα στο πρώτο φυσικά, δεν θα φάμε τη σειρα του συνάδελφου.

Αργότερα, στο γυρισμό από το κτηνιατρείο, με τα 3 στο κλουβί και το άλλο αγκαλιά τυλιγμένο σε πετσέτα και μπανιαρισμένο με tactic-το οποίο σίγουρα μύριζε έντονα, ξαναφτάνω σε άλλη πιάτσα. Καθώς πλησίαζα, και πριν κοντοσταθώ καν, ο πρώτος στη σειρά μου άνοιξε την πόρτα. Τον ρώτησα πως και τόση ανοχή με τα κατοικίδια κι η απάντηση του ήταν ότι πέραν του ότι υπάρχουν ΚΑΙ φιλόζωοι, που δεν είχαν ποτέ πρόβλημα, τώρα με την κρίση έχει μειωθεί τόσο η δουλειά τους που κι αυτοί που είχαν αναθεωρούν...
Ακριβώς έτσι υπάρχουν και πολλοί καλοί χαρακτήρες που τους βγαινει το ονομα τζαμπα..Αυτοι που ειναι και φιλοζωοι μπαινουμε και δεν τους θυμαμαι και ξαφνικα αρχιζουν να μιλανε στο σκυλι με το ονομα τους,Την θυμουνται και λεω σας εχουμε ξαναπαρει?Μας θυμουνται απ το σκυλι φαντασου !!

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Ακομα μια φορα πρόβλημα ,ο δε κυριος που ηρθε οταν αρνηθηκα να επιβιβαστω λογω του οτι μπηκε το σκυλι πρωτο για 1 δευτερολεπτο μεχρι να παω να μπω,σχεδον μου το εσπρωξε και οταν εβγαλα το σκυλι εξω και ειπα οτι θα παρω αλλο ταξι ανοιξε το παραθυρο και εβαλε τις φωνες να τον πληρωσω εφ οσον ηρθε και οταν του ειπα οτι δεν θα τον πληρωσω γιατι ειχε ενημερωθει σχετικα και η συμπεριφορα του ηταν αλλη τοτε συνεχισε να φωναζει.Ηθελε να τον πληρωσω γιατι ηρθε απ την πιατσα που ειναι σχεδον διπλα γιατι καθοταν μια ωρα λεει εκει (δεν ειχε δουλεια δηλαδη την 1 ωρα).Όταν βρηκε ομως πελατη δεν το σεβαστηκε.