Κάναμε εγχείριση στη σπονδυλική στήλη

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Γεια σου Εκτορα τσακπινη με την καταπληκτικη-φανταστικη σλουπ σλουπ μανουλα σου!!!

Αντε και του χρονου σας θελω χωρις φραπε !

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
περαστικά του!!!!!
απο περαστικες και αγυριστες ασθενειες.... αντεχουμε..... ευχομαι να ειναι γερος και να μην δουμε τπτ αλλο μελοντικά....!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ετσι,ετσι...

Lawrence,στην κινηση,οχι ακομα.Δε με ανησυχει ιδιαιτερα.Ακομα ποναει απο τα ραματα και τις πληγες.Θελει το χρονο του.Σχετικα με την αιμοραγια,πηγαμε στη γιατρο και του εβαλε ενα σωληνακι λιγο πιο διπλα στην πληγη,ωστε να φευγει απο εκει το αιμα και να κλεισει η πληγη.Ειναι καλυτερα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μου ερχεται ωρες ωρες να βαλω τα κλαματα!Ο σκυλος ακομα τρεμει και δεν μπορει να καθισει.Εχουν περασει 4 μηνες.Εχει βελτιωθει λιιιγο.Καποιες φορες τελευταια,κλαουριζει οταν παει να καθισει.Να σημειωσω οτι ό,τι και αν εχει τραβηξει δεν εχει κλαψει ποτε.Αρα τωρα πραγματικα ποναει.

Πηρα τον Καζακο(ο νευροχειρουργος που εκανε την εγχειριση) και μου ειπε οτι δε σηκωνει τιποτα αλλο στο συγκεκριμενο σημειο.Μπορει να ειναι λεει απο το αυχενικο.Εγω παντως θυμαμαι οτι μας ειπε οτι εκει δεν εχει ακομα σοβαρο θεμα και ισως δεν τον ενοχλησει ποτε.Απο κινησεις που εκανε η εδω γιατρος,ο σκυλος ειναι μια χαρα.Απο ισχια δεν μπορει να ειναι γιατι η δυσπλασια του ειναι πολυ μικρη και το αλλο ποδι που ειναι ατροφικο,δεν μπορει να δημιουργει τρεμουλο.Επισης ο Καζακος μας ειπε να παρουμε 5 μερες κορτιζονη.Αν δουμε να περναει,σημαινει οτι ειναι νευρολογικο.Μα φαινεται οτι ειναι νευρολογικο.Η γιατρος μου υποψιαζεται για μυοπαθεια.Απο την αλλη παλι,βλεπει οτι ειναι γυμνασμενο και οι μυς δεν ειναι ατροφικοι.

Και οι 2 γιατροι μου ειπαν οτι μπορει να φανει η βελτιωση μετα τον 6ο μηνα.Μα καλα..εδω 4 μηνες εχει μικρηη βελτιωση.Στους 6 θα γινουν μαγικα;

Οι γιατροι δεν μπορουν να μου πουν απο τι ειναι.Εχω σκασει.Δε θα με ενοιαζε αν το προβλημα αυτο τον εμποδιζε να τρεξει,να πηδησει,κτλ...αλλα να μη μπορει να καθισει;

Σκεφτομαι να παω και αλλου.

Εσας μπορει να παει καπου το μυαλο σας,τι μπορει να ειναι;Καποια παθηση που εχετε ακουσει;Κατι;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Τα ραματα εχουν βγει μηηηηνες τωρα.Η πληγη εχει κλεισει.Δεν εχουν βαλει βιδα.
Οι κινησεις του ειναι οπως πριν.Δεν τρεμει ξαφνικα τωρα.Σα να μη διορθωθηκε τιποτα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ελενη μου, μακαρι να μπορουσα να σου πω κατι περισσοτερο πέρα απο περαστικα και λιγη ακομα υπομονη. Θελω να πιστευω οτι ο Εκτορουλης θα στρωσει εστω και με καθυστερηση.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Με το που τελειωσε το χειρουργειο μου ειπε οτι η εγχειριση πετυχε.Δεν εχει αμφιβολιες γι αυτο.Τη θεωρει εγχειριση ρουτινας.
Οταν κανω τις ακτινογραφιες μετα τους 6 μηνες,μπορει να τις στειλει η γιατρος μου στο χειρουργο.

staman2

Member
23 Αυγούστου 2008
7
0
Αθηνα
Ελένη ... (αν δεν κάνω λάθος ειναι το όνομά σου)...
Διάβασα το θέμα του Έκτωρα. Ευχομαι περαστικά του.
Ελπίζω να ειναι καλύτερα το αγόρι σου τώρα. Σου έχω στείλει μήνυμα προσωπικό, γιατι κι εγώ ειμαι πολύ στενοχωρημένη με το Σιλκάκι μου.
Ψάχνω να βρω πληροφορίες και θέλω να πάρω παραπάνω απο μια γνώμες για το σκυλάκι μου που έχει μάλλον θέμα με την σπονδυλική της στήλη. Χθες έκανε μαγνητική στο Νοσοκ. Ζωων στο Πικέρμι και σήμερα αυριο περιμένω τα αποτελέσματά της.
Δωσε του τα φιλιά μου.
Αναστασία :)