Κάνει "τσίσα" πάνω του...-κυστίτιδα

xara

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
κυμη ευβοιας
Ο χώρος που κατοικεί το σκυλί είναι καθαρός? Το κρεβάτι του?το σπιτάκι του κλπ?

Λογικά θα κάνετε επανεξέταση μετά την θεραπεία για να δείτε που βρίσκεστε (καλλιέργεια ούρων, ακτινογραφία κοιλιακής χώρας κλπ).
τα καθαριζω καθε μερα ολα....το θεμα ειναι οτι μπορει τις 3 απο τις 5 μερες να ειναι θεοστεγνο κ καθαρο κ τις αλλες να ειναι μουσκεμα...στεναχωριεμε να το βλεπω μουσκεμα...αν κ αυτο ειναι μες την τρελη χαρα.μου ειπε ο γιατρος τωρα που τελειωσε η θεραπεια να το αφισουμε 20 μερες να δουμε πως θα παει κ μετα ξανα καλλιεργεια κλπ.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tα θυλικά λόγο ανατομίας είναι πιο ευαίσθητα στο να κολλήσουν μικρόβια, κολοβακτηρίδια κλπ που πολλά ευθύνονται για την λοίμωξη του ουροποιητικού.
Για αυτό και θέλουν και μεγαλύτερη προσοχή τόσο έξω όσο και στο μέρος που μένει.

xara

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
κυμη ευβοιας
καλημερα παιδια.....ρωτησα μια κυρια που κανει ομοιοπαθητικη κ μου πρωτινε ενα χαπι(sarsaparilla) το οποιο το δινεις σημερα κ βλεπεις τα αποτελεσματα μεσα σε 10 μερες......λετε να το δωσω?κακο δεν νομιζω να του κανει γιατι τα χαπια αυτα ειναι μονο απο βοτανα.

xara

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
κυμη ευβοιας
Τι είναι αυτή η κυρία κτηνίατρος?
οχι δεν ειναι κτηνιατρος,αλλα γιατι ρωτας????πιστευεις οτι δεν ειναι σωστο να δεινουμε στα σκυλια μας τετοια φαρμακα?αν κ τα σκυλια δεν απαγορευεται να περνουν κ ανθρωπινα χαπια.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
οχι δεν ειναι κτηνιατρος,αλλα γιατι ρωτας????πιστευεις οτι δεν ειναι σωστο να δεινουμε στα σκυλια μας τετοια φαρμακα?αν κ τα σκυλια δεν απαγορευεται να περνουν κ ανθρωπινα χαπια.
Πιστεύω πως τα σκυλιά δεν κάνει να παίρνουν κανένα φάρμακο χωρίς την έγκριση του κτηνιάτρου μας.

Μερικά ανθρώπινα φάρμακα κάνει..όχι όλα..κάποια είναι και πολύ επικίνδυνα.

xara

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
κυμη ευβοιας
παιδια βρικαμε φαρμακο για την περιπτωση μας!!!!!!!!!!!!!!!!!propalin σιροπι για σκυλους.μας ειπε ο κτινιατρος μας οτι τωρα βγηκε το φαρμακο αυτο κ θα κανουμε ενα μηνα θεραπεια κ μετα επανεξεταση.μονο που θα εχουμε κ καποιες ανεπιθυμητες ενεργειες οπως μειωση ορεξης.

xara

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
κυμη ευβοιας
για μενα δεν εχει σιμασια ο ανθρωπος αυτος το μονο που θελω ειναι να γινει καλα το σκυλακι μου...κ που ξερεις αμα δεν ημουν εγω να το παρω μπορει κ να το βρισκαν σε κανενα καδο.μπορουν να σε πιασουν εφκολα κοροιδο.....αμα σε δουν κ ευεσθιτη..............

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Το Propalin 5% ειναι φαρμακο που κυκλοφορει πολυ καιρο με καλα αποτελεσματα.

xara

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
κυμη ευβοιας
εχεις δικιο.αλλα απο οτι καταλαβαινεις αυτοι υπαρχουν κ θα υπαρχουν για παντα.δεν μπορεις να αλλαξεις τα μυαλα κανενος.....

xara

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
κυμη ευβοιας
καλημερα σε ολους!τελειωσε η θεραπεια μας κ παλι τα ιδια....οταν κλεισαμε τον μηνα καναμε εξετασεις κ μας ειπε ο κτηνιατρος οτι ολα πανε καλα.το σαββατο σταματησαμε το φαρμακο κ σημερα το πρωι ηταν παλι μουσκεμα κ στις δυο μεριες παρα πολυ.αυριο παμε παλι για εξετασεις να δουμε τι θα μας πουν.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Τελικά δεύτερη γνώμη έχεις πάρει, γιατί δεν θυμάμαι;

xara

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
κυμη ευβοιας
Τελικά δεύτερη γνώμη έχεις πάρει, γιατί δεν θυμάμαι;
καλημερα.εχω παρει κ δευτερη γμωμη.κ οι δυο κτηνιατροι μας λενε να την αφησουμε να μεγαλωσει κ μετα να κανουμε ενχειριση.ανοιγει καινουριο κτηνιατριο στο μερος που μενουμε κ θα παμε κ για τριτη γνωμη.μολις μπορεσω θα βαλω κ φωτογραφια να δειτε πως ειναι απο πισω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Xara αυτό σκέφτηκα κι εγώ που ρωτάει η mareco. Επειδή φαίνεται αρκετά σοβαρό το πρόβλημα και οι γιατροί εκεί που είσαι ίσως να μην το έχουν ξανασυναντήσει θα μπορούσες να έρθεις Αθήνα να επισκεφτείς έναν γιατρό εδώ αφού πρώτα μιλήσετε και στο τηλέφωνο και του περιγράψεις με λεπτομέρειες το πρόβλημα;

xara

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
κυμη ευβοιας
ναι το εχω κανει και αυτο,ειχα βρει στο ιντερνετ κτηνιατριο στην αργυρουπολη,ειχα παρει τηλεφωνο κ μου ειχαν πει οτι υπαρχουν δυο φαρμακα καταληλα για αυτο το προβλημα αλλα μου ειπαν οτι ειναι καλητερα να παμε να την δουν απο κοντα.δεν μπορω ομως να φυγω λογο δουλειας.θα περημενω μεχρι να ανοιξει κ αυτο το κτηνιατριο στην κυμη.αν θυμαμαι καλα κ αυτοι στην αθηνα μου ειχαν πει οτι πρεπει να μεγαλωσει πρωτα για να κανουμε ενχειριση.επεισης εχω ακουσει οτι ενχειρισεις για σκυλους στην ελλαδα ειναι πολλα χρονια πισω.το λεω γιατι δεν θελω να την ταλεπορισω χωρις αποτελεσμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Το σκυλάκι σου ταλαιπωρείται ήδη.
Καλό θα ήταν, να μην περιμένεις να ανοίξει ο γιατρός εκεί, αλλά να κατέβεις ένα απόγευμα στην Αθήνα, αν δεν μπορείς να πάρεις άδεια, να την δει ένας καλός γιατρός.
Ολα τα άλλα, είναι ημίμετρα κατά την γνώμη μου, που ταλαιπωρούν και τους δυό σας και κοστίζουν σε χρόνο από την θεραπεία της.