Κάτασπρη γάτα Αγκύρας στα Δειλινά Ηρακλείου Κρήτης


Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Κατανοώ ότι αυτό είναι forum για σκύλους αλλά εδώ και μέρες μη σας πώ μήνα ή και 2 μήνες κυκλοφορεί μια κάτασπρη γάτα αγκύρας όπως αυτή της διαφήμισης γατοτροφών η οποία είναι σε άθλια κατάσταση. Φοβάται πάρα πολύ και δεν αφήνει κανένα να την πλησιάσει, χθές κατάφερα και ήρθα πολύ κοντά της αλλά εξαφανίστηκε και πάλι. Φοράει ένα λουράκι κάπως πολύ ανοιχτό πράσινο αν θυμάμαι καλά και έχει και διαμαντάκι ή διαμαντάκια. Η γάτα είναι υποσιτησμένη και την έχουν τσουρομαδήσει όλες οι γάτες της γειτονιάς, είναι κρίμα.

Χθές την έβλεπα που παραπατούσε σαν να είχε παραισθήσεις αλλά αυτό οφείλεται μάλλον στον υποσιτισμό. Αν είστε ο ιδιοκτήτης της παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πμ και θα σας δώσω το τηλέφωνό μου.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.633
7.742
Kρίμα το γατάκι ρε γαμώτο...Σίγουρα έχει χαθεί από κάπου , το έχεις βάλει σε γατοφόρουμ;
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
15
earth
υπάρχουν γατοφόρουμ όπου η βοήθεια σου θα βρεί τόπο πιο εγγυημένα
 










Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Η sis μου είπε ότι η γάτα κυκλοφορεί στη γειτονιά από το καλοκαίρι και μάλιστα πρόλαβε να την δεί στις ομορφιές της. Θα ενημερώσω και τα sites που μου υποδείξατε και θα σας ενημερώσω, θα προσπαθήσω με κάποιο τρόπο να την πιάσω και να την πάω σε ένα γιατρό γιατί δεν παίζει να μην έχει μικροτσίπ.
 




Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Οκ έστειλα σε όλα τα emails, μακάρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης και να σωθεί αυτή η ψυχή. Πάντως αν καταφέρω και την πιάσω και ηρεμήσει λίγο το γατί θα της βρώ καλό σπίτι. Η θεία μου τρελή γατού έχει ένα ίδιο αρσενικό, σίγουρα θα το δεχτεί, το δικό της το γατί το έσωσε από ένα μαλάκα που έδινε στο γατάκι κλωτσίδια κάθε μέρα και μάλιστα και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το κακομεταχειριζόταν, δεν θα πιάσω κανένα ούστη όμως θα του κόψω τα @@. :/

BTW έχω να σας πω και άλλο περιστατικό, στα Μάλια, στην Κρήτη ένας παπάρας με την BMW του πέρυσι το καλοκαίρι πήρε φόρα επίτηδες κι έπεσε πάνω σε μερικά αδέσποτα σκυλάκια, τον είδε ένας κάτοικος και του είπε επί λέξη: "Όπου θα σε πετύχω και για όσο καιρό σε πετυχαίνω θα σου σπάω τα μούτρα". Για κακή του τύχη τον είδε μερικές μέρες αργότερα και τον έκανε τουλούμι στο ξύλο. Ο κακοποιός έκανε μήνυση στον ψυχοπονιάρη φιλόζωο αλλά ο δικαστής δεν του έκανε τίποτα, λίγες ημέρες αργότερα τον ξαναβρήκε στο δρόμο και τον έσπασε και πάλι στο ξύλο. Λόγο τιμής είναι αληθινή ιστορία!
 


aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Οκ έστειλα σε όλα τα emails
Τα παραπανω που σου στείλαμε δεν είναι e-mails, είναι forums
(σαν αυτο εδω, αλλα για γατες) που (όπως εδω) μπορεις να γραφτεις και να ανεβασεις
την "αγγελια".
 


Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
lol βρε Αγγελική λές να μην το ξέρω; Φοιτητής πληροφορικής είμαι, πτυχιούχος σύντομα ;)
μπήκα σε όλα τα παραπάνω sites και πάτησα στο επικοινωνία όπου και είδα τα emails, μάλιστα έλαβα ήδη απάντηση!
 


aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
μπήκα σε όλα τα παραπάνω sites και πάτησα στο επικοινωνία όπου και είδα τα emails, μάλιστα έλαβα ήδη απάντηση!
Ωραια!
Οποτε αναμενουμε να το δημοσιευσουν:)
 


Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Είχαμε κινητοποίηση ήδη, βρέθηκαν 2 περιστατικά που ταιριάζουν, στο 1ο έχω πάρει ήδη τηλέφωνο και δεν είναι η "Καλλιόπη" έτσι λένε τη γάτα που χάθηκε. Το 2ο είναι στα Χανιά αλλά μου φαίνεται κουλό η γάτα να ταξίδεψε 3 ώρες αλλά αν σκεφτούμε ότι μια γάτα έκανε κατά λάθος τον γύρο του κόσμου και οι ιδιοκτήτες της την βρήκαν εντελώς τυχαία μέσω facebook τότε μακάρι! Αύριο το πρωί πάντως θα πάρω ένα τηλέφωνο και στα Χανιά, μακάρι να είναι αυτή που ψάχνουν...
 




Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Σήμερα εμφανίστηκε μπροστά μου για μια ακόμη φορά, πήγα πάρα πολύ κοντά της τώρα τι να σας πω σχεδόν δίπλα της ήμουν, έσκυψα για να την πιάσω και ξαφνικά σκέφτηκα ότι αυτή μου η κίνηση δεν θα μου βγεί σε καλό καθώς μπορεί να τρομάξει και να με γεμίσει γρατζουνιές, φώναξα την αδερφή μου να μου φέρει την SLR μου για να την τραβήξω καμία φωτό αλλά μάταια, δεν μπορούσα να εστιάσω και η γάτα έφευγε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο, όμως την ακολούθησα και ξέρω τα λιμέρια της. Αυτή τη φορά πρόσεξα το λουράκι της, είναι καταπράσινο κι έχει και κάτι ασημένια πάνω του και πρέπει να έχει και κάτι σαν κουδουνάκι αφού προχωράει και ακούγεται ένας θόρυβος. Πείτε καμία ιδέα πως να την πιάσω ρε παιδιά. Σκέφτηκα με δίχτυ αλλά δεν θέλω να της δημιουργήσω ψυχολογικά και φυσικά δεν θέλω να τραυματίσω τη γάτα ή τον εαυτό μου.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.633
19.860
Δεν επικοινωνείς με καμμία φιλοζωική ή με τον Δήμο, μήπως [λέμε τώρα] σε βοηθήσουν να την τσακώσεις;
Πριν στο κλείσουν, πρόλαβε να τους πεις, ότι δεν θέλεις να τους επιβαρύνεις με τυχόν έξοδα. Μόνο να σε βοηθήσουν να την πιάσεις και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνεις εσύ.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.600
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3