Κάτι του μπήκε στη μύτη.

Sug

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2011
151
0
Athina
Την δευτερα το βραδυ επαθε και ο δικος μου ακριβος το ιδιο, αψου και αψου ασταματητα.. Την τριτη το πρωι τον πηγα στον κτηνιατρο και απλα τον ειδε οπως μπορουσα να τον δω και εγω και μου λεει οτι δεν ειναι τπτ απλα καμια σκονη, θα του περασει. Στην διαδρομη για το σπιτι ειδα ενα αλλο κτηνιατριο και μπηκαμε μεσα να παρουμε μια δεφτερη γνωμη.. Τον ναρκωσε και τελικα εβγαλε ενα αγονο μεσα στα αιματα. Μου εδωσε αντιβιωση για 5 μερες την Antirobe 75 δυο χαπια την ημερα.

Εχθες το βραδυ του εδωσα ενα και σημερα το πρωι. Τωρα ομως αρχισε τις διαρροιες.

Τι να κανω να συνεχισω να του δινω αντιβιωση η οχι ? Εσενα "nasouk" σου ειχε δωσει αντιβιωσει (αν ναι ποια, αντιμετοπισες προβληματα)?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Συγνώμη sug που θα είμαι απότομη μαζί σου αλλά ρωτάς στο φόρουμ αν πρέπει να πάρει την αντιβίωση που σου έγραψε ο γιατρός; Η αντιβίωση δόθηκε γιατί έγινε μια μικρή επεμβασούλα για να αφαιρεθεί το άγανο και πρεπει να καλυφθεί για να μην μολυνθεί η πληγή. Για το θέμα με τις διάρροιες πάρε τλφ τον γιατρο σου και αυτός θα σε καθοδηγήσει όπως πρέπει.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Την δευτερα το βραδυ επαθε και ο δικος μου ακριβος το ιδιο, αψου και αψου ασταματητα.. Την τριτη το πρωι τον πηγα στον κτηνιατρο και απλα τον ειδε οπως μπορουσα να τον δω και εγω και μου λεει οτι δεν ειναι τπτ απλα καμια σκονη, θα του περασει. Στην διαδρομη για το σπιτι ειδα ενα αλλο κτηνιατριο και μπηκαμε μεσα να παρουμε μια δεφτερη γνωμη.. Τον ναρκωσε και τελικα εβγαλε ενα αγονο μεσα στα αιματα. Μου εδωσε αντιβιωση για 5 μερες την Antirobe 75 δυο χαπια την ημερα.

Εχθες το βραδυ του εδωσα ενα και σημερα το πρωι. Τωρα ομως αρχισε τις διαρροιες.

Τι να κανω να συνεχισω να του δινω αντιβιωση η οχι ? Εσενα "nasouk" σου ειχε δωσει αντιβιωσει (αν ναι ποια, αντιμετοπισες προβληματα)?

Συμφωνω με την κυβελη καλο εινια να παρεις κ τον γιατρο σου, φυσικα θα σου πει κ την εμπειρια του ο "nasouk" !!

Η δικη μου αγωνια ειναι αλλη στο κτηνιατρο που πας τον σκυλο σου για ολα τα απαραιτητα δεν βρηκε το "αγανο" κ μπηκες σε ενα που ειδες στο δρομο σου :eek: :eek: κ τον ναρκωσε κ το εβγαλε ? ΜΗΠΩΣ να παρεις τον πρωτο γιατρο κ να τον ....... ? ΜΗΠΩΣ να σκεφτεις την αλλαγη του πρωτου γιατρου ???

Sug

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2011
151
0
Athina
Παιδια ΣΙΓΟΥΡΑ θα παρω τον γιατρο τηλεφωνο, απλα δεν μπορω αυτη τη στιγμη και ζηταω την γνωμη-εμπειρια σας..

Cisse γενικοτερα δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον γιατρο, και σκεφτομαι να ψαξω λιγο για αλλον, το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλοι στην περιοχη και ειναι δυσκολη η μεκινηση με αμαξι.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Παιδια ΣΙΓΟΥΡΑ θα παρω τον γιατρο τηλεφωνο, απλα δεν μπορω αυτη τη στιγμη και ζηταω την γνωμη-εμπειρια σας..

Cisse γενικοτερα δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον γιατρο, και σκεφτομαι να ψαξω λιγο για αλλον, το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλοι στην περιοχη και ειναι δυσκολη η μεκινηση με αμαξι.

Τουλαχιστον ξεκινα να τον πηγαινεις στον δευτερο !! Κ παρε τον πρωτο κ ριχτου ενα βρησιμο κ απο μενα να ξεδωσουμε μαζι !!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Του δωσαμε augmentin 750mg αντιβιωση γιατι για να βγαλει το αγανο ο γιατρος εσκαβε τις ρουθουναρες του φιντελ και εκανε πληγη.
Δεν ειχε διαρροια και ειχε διαθεση αμεσως μολις συνηλθε να διαλυσει το συμπαν.
Περαστικα σας.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Περαστικά σε όλους παιδιά ! Εύχομαι να μην έχουμε άλλα αγανοπεριστατικά ...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Απο την ιστορια αυτη τουλαχιστον ,βγηκε 1 καλο.Σκεφτηκες οτι πρεπει να αλλαξεις κτηνιατρο.Πρεπει να αλλαξεις,κτηνιατρο πιστευω αρχιζοντας να τσεκαρεις αυτον που εβγαλε το αγανο.Τουλαχιστον μπορει να ειναι καλυτερος απο αυτον που πηγαινες.Αν π.χ. ηταν κατι σοβαρο και δεν ειχες περιθωρια χρονου,θα σου ελεγε φυγε?Δεν ξερω τι εχει?Πολλοι απο τους τοπικους κτηνιατρους δεν ειναι αξιοι εμπιστοσυνης.