Κέδρος - σοκολατί λάμπραντορ ριτρίβερ

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλά η άκαρδη μάνα παράτησε το μωρό της στο έλεός σας???
Όλο και κάποια οργάνωση θα υπάρχει να ειδοποιήσεις, αν και πιστεύω θα γυρίσει.

• Like
Reactions: vaggelo

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν δεν είχατε επαφή με το μικρό, δεν θα έχει πρόβλημα πιστεύω να το απορρίψει. Αλλά αν μπορείς παρακολούθησε και αύριο τι γίνεται!

(κανονικά δεν σου μιλάω εσένα, αλλά ας όψεται)

• Like

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
είναι τακτική των ζαρκαδιών αυτή, να φεύγουν δηλαδή. Το πρόβλημα είναι οτι άν μυρίσουν πάνω στο μωρό τους μυρουδιά αλλου ζώου ή ανθρώπου τα εγκαταλείπουν. Και δεν ξερω μηπως αυτό επεκτείνεται και στις μυρουδιές στη "φωλιά" .

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
(ρε;; γιατι δε μου μιλάς εμένα;;;; τι ξέχασα πάλι;; )
Ήρθες και δεν έδωσες σημεία ζωής τρομάρα σου! Θα σε κράξω άλλη ώρα, μην βγω και off-topic πρώτη μέρα

• Like

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
update για ζαρκαδάκι: τηλεφωνήσαμε χθες σε έναν γερμανό εδώ πέρα για τη φροντίδα των άγριων ζώων ή κάτι τέτοιο, και μας είπε ότι από τη στιγμή που δεν το ακουμπήσαμε το μωράκι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αλλά να τσεκάρω την άλλη μέρα να δω αν όλα είναι οκ

Πήγα σήμερα (α-σκυλη)(άλφα στερητικό) προσεκτικά και στα νύχια των ποδιών μου (διότι στων χεριών πέφτω κάτω, δεν ξέρω εσείς) και η "φωλιά" ήταν άδεια. Έλειπε και η μαμά αλλά και το μωρό.

Στη γύρω όμως περιοχή είχαν σχηματιστεί λακουβίτσες στα χόρτα, μικρούτσικες. Πιστεύω ότι η μαμά το πήρε και φύγανε και το έκρυβε σε διαφορετικά σημεία. Δεν πήγα να ψάξω τις λακουβίτσες. Άστο μωράκι στην ησυχία του

Οπότε αυτά :) . Τέλος καλό όλα καλά. Και κομμένες οι βόλτες στα λιβάδια μέχρι να γεννήσουν τα ζαρκάδια.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και νόμιζα ότι το α-σκυλη ήταν η ιεραρχία σου στην αγέλη του κέδρου!!!

Αντε μια χαρά τελικά το μικρό καθώς φαίνεται!

• Like

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
αχαχαχχαχαχαχαχα
Δεν έχω ρεεεε. Δεν την έχω παρουσιάσει κάν. Το καλοκαίρι θα την ξαναδώ και θα χω φώτος.

Δεν πας εσύ στο δικό σου θέμα να βάλεις τίπτα να χαζέψουμε λιγο;;;;;

ΥΓ) είχες πάει, σορυ, τώρα το δα

• Like
Reactions: Αγγελος 13

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Βαγγέλω!!!!!!! πόσο κουκλος ειναι ο σοκολατένιος σου! :love:

Πολύ μας έχετε λειψει εσεις στα εξωτερικά o_O

• Like

GregSak

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2012
51
14
Νότια Προάστια
Προβλέπω να βγάζεις βόλτα τον Κεδρίτο μαζί με το ζαρκαδάκι, που θα υιοθετήσεις.
Το ζαρκαδάκι τρώει friskies ???
πλάκα κάνω....

Σίγουρα η φύση θα πάρει το δρόμο της και το μητρικό ένστικτο θα υπερισχύσει.
Έχει συμβεί παρόμοιο σε μένα σε μαμά-γάτα με γατάκια.

• Like

GregSak

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2012
51
14
Νότια Προάστια
update για ζαρκαδάκι: τηλεφωνήσαμε χθες σε έναν γερμανό εδώ πέρα για τη φροντίδα των άγριων ζώων ή κάτι τέτοιο, και μας είπε ότι από τη στιγμή που δεν το ακουμπήσαμε το μωράκι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αλλά να τσεκάρω την άλλη μέρα να δω αν όλα είναι οκ

Πήγα σήμερα (α-σκυλη)(άλφα στερητικό) προσεκτικά και στα νύχια των ποδιών μου (διότι στων χεριών πέφτω κάτω, δεν ξέρω εσείς) και η "φωλιά" ήταν άδεια. Έλειπε και η μαμά αλλά και το μωρό.

Στη γύρω όμως περιοχή είχαν σχηματιστεί λακουβίτσες στα χόρτα, μικρούτσικες. Πιστεύω ότι η μαμά το πήρε και φύγανε και το έκρυβε σε διαφορετικά σημεία. Δεν πήγα να ψάξω τις λακουβίτσες. Άστο μωράκι στην ησυχία του

Οπότε αυτά :) . Τέλος καλό όλα καλά. Και κομμένες οι βόλτες στα λιβάδια μέχρι να γεννήσουν τα ζαρκάδια.
Τώρα το είδα
sorry
Άρα όλα καλά...
Καλή εμπειρία...
thanks

• Like

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Γλυκάκι μου όμορφο!!!!

Δεν ξέρω αν σου χω πει την αμαρτία μου, όταν είχα πάει να δω για πρώτη φορά τα κουτάβια ενώ είχα αποφασίσει να πάρω μαύρο είχε ένα αδελφάκι ο Έλβις έναν καφέ θεό και λέω αυτόοοο θέλωω, αλλά ήταν κρατημένος :D Mετά πήρα αγκαλιά τον κεφάλα μου και σταμάτησα να βλέπω άλλα κουτάβια :p

• Like
Reactions: Viviana and vaggelo

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Χρυσά μου, σας έχω προβληματισμό. Σημερινή ιστορία που με αγχωσε και αγχώνει αρκετά θα έλεγα.

Ο Κεδρίτος μου ειναι καλά (φτου φτου το γομαρι μου). Σημερα στη βόλτα μας (ανοίγω παρένθεση)(η οποία βόλτα ήταν δίπλα σε σπίτια σε ένα λιβαδάκι)(κλείνω παρένθεση), εκεί που περπατάγαμε ανέμελη (ο κεδρος ελευθερος) εστριψε δεξιά μου ο μικρός και στα τρια μέτρα πετάχτηκε ένα ζαρκάδι αφού πρώτα έβγαλε έναν ήχο (σαν γαύγισμα).

Ο κέδρος πήγε στο σημείο (γύρω μας υπάρχουν ψηλά χόρτα) και τον βλέπω να μυρίζει προσεκτικά και διστακτικά το έδαφος. Και εκει ψηλιάστικα, και πλησιασα και είδα ένα μωρό ζαρκαδάκι να με κοιτάει. Η απόσταση μου απο τη "φωλία" ήταν γύρω στα δυο μέτρα, ο κεδρος δεν ακούμπησε το μωρό, αλλα σίγουρα το μύρισε και πάτισε εκει που ξάπλωνε η μαμά του.

Τον φώναξα και φύγαμε γρηγορα γρηγορα

Τι κάνω τώρα; Αν η μαμά του αποφασίσει να το εγκαταλείψει;;;;; Τι γίνεται;

ΥΓ) Το μωράκι ένα πλάσμα σκούρο με βουλίτσε και τεράστια μάτια που εξέπεμπαν μόνο ψυχή. Μόνο όμως. Ομορφιά που να σου πληγώνει την καρδιά.
Εκεί στα Ευρώπας σίγουρα θα υπάρχει κάποια οργάνωση για την προστασία της άγριας πανίδα. Εδώ έχουμε εμείς........

• Like

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ομορφος πολύ ειναι αλλά τον αδικείς! Βγάλε καμια πιο καλλιτεχνική φωτο αν δε βαριέσαι. Εκει στο λιβάδι για να εχει καλυτερο φοντο (ζαρκάδια να χοροπηδαν κατα προτιμηση:)) για να τον θαυμάσουμε. Δεν εχω πολλές απαιτησεις, ε;

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
Ομορφος πολύ ειναι αλλά τον αδικείς! Βγάλε καμια πιο καλλιτεχνική φωτο αν δε βαριέσαι. Εκει στο λιβάδι για να εχει καλυτερο φοντο (ζαρκάδια να χοροπηδαν κατα προτιμηση:)) για να τον θαυμάσουμε. Δεν εχω πολλές απαιτησεις, ε;
θες καλλιτεχνική από μένα;;;;;;;;;;;;; η πιο καλλιτεχνική που του έχω βγάλει, είναι μια που κατουράει σε κάτι χιόνια :ROFLMAO:

ο κέδρος σας ευχαριστεί πολύ για τα καλά σας λόγια :LOL:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea