Ήρθες και δεν έδωσες σημεία ζωής τρομάρα σου! Θα σε κράξω άλλη ώρα, μην βγω και off-topic πρώτη μέρα(ρε;; γιατι δε μου μιλάς εμένα;;;; τι ξέχασα πάλι;; )
Κουκλι ζωγραφιστο ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα το είδαupdate για ζαρκαδάκι: τηλεφωνήσαμε χθες σε έναν γερμανό εδώ πέρα για τη φροντίδα των άγριων ζώων ή κάτι τέτοιο, και μας είπε ότι από τη στιγμή που δεν το ακουμπήσαμε το μωράκι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αλλά να τσεκάρω την άλλη μέρα να δω αν όλα είναι οκ
Πήγα σήμερα (α-σκυλη)(άλφα στερητικό) προσεκτικά και στα νύχια των ποδιών μου (διότι στων χεριών πέφτω κάτω, δεν ξέρω εσείς) και η "φωλιά" ήταν άδεια. Έλειπε και η μαμά αλλά και το μωρό.
Στη γύρω όμως περιοχή είχαν σχηματιστεί λακουβίτσες στα χόρτα, μικρούτσικες. Πιστεύω ότι η μαμά το πήρε και φύγανε και το έκρυβε σε διαφορετικά σημεία. Δεν πήγα να ψάξω τις λακουβίτσες. Άστο μωράκι στην ησυχία του
Οπότε αυτά. Τέλος καλό όλα καλά. Και κομμένες οι βόλτες στα λιβάδια μέχρι να γεννήσουν τα ζαρκάδια.
Γλυκάκι μου όμορφο!!!!
Εκεί στα Ευρώπας σίγουρα θα υπάρχει κάποια οργάνωση για την προστασία της άγριας πανίδα. Εδώ έχουμε εμείς........Χρυσά μου, σας έχω προβληματισμό. Σημερινή ιστορία που με αγχωσε και αγχώνει αρκετά θα έλεγα.
Ο Κεδρίτος μου ειναι καλά (φτου φτου το γομαρι μου). Σημερα στη βόλτα μας (ανοίγω παρένθεση)(η οποία βόλτα ήταν δίπλα σε σπίτια σε ένα λιβαδάκι)(κλείνω παρένθεση), εκεί που περπατάγαμε ανέμελη (ο κεδρος ελευθερος) εστριψε δεξιά μου ο μικρός και στα τρια μέτρα πετάχτηκε ένα ζαρκάδι αφού πρώτα έβγαλε έναν ήχο (σαν γαύγισμα).
Ο κέδρος πήγε στο σημείο (γύρω μας υπάρχουν ψηλά χόρτα) και τον βλέπω να μυρίζει προσεκτικά και διστακτικά το έδαφος. Και εκει ψηλιάστικα, και πλησιασα και είδα ένα μωρό ζαρκαδάκι να με κοιτάει. Η απόσταση μου απο τη "φωλία" ήταν γύρω στα δυο μέτρα, ο κεδρος δεν ακούμπησε το μωρό, αλλα σίγουρα το μύρισε και πάτισε εκει που ξάπλωνε η μαμά του.
Τον φώναξα και φύγαμε γρηγορα γρηγορα
Τι κάνω τώρα; Αν η μαμά του αποφασίσει να το εγκαταλείψει;;;;; Τι γίνεται;
ΥΓ) Το μωράκι ένα πλάσμα σκούρο με βουλίτσε και τεράστια μάτια που εξέπεμπαν μόνο ψυχή. Μόνο όμως. Ομορφιά που να σου πληγώνει την καρδιά.
θες καλλιτεχνική από μένα;;;;;;;;;;;;; η πιο καλλιτεχνική που του έχω βγάλει, είναι μια που κατουράει σε κάτι χιόνιαΟμορφος πολύ ειναι αλλά τον αδικείς! Βγάλε καμια πιο καλλιτεχνική φωτο αν δε βαριέσαι. Εκει στο λιβάδι για να εχει καλυτερο φοντο (ζαρκάδια να χοροπηδαν κατα προτιμηση) για να τον θαυμάσουμε. Δεν εχω πολλές απαιτησεις, ε;