Κίκα, το σκυλί-κατσίκι :)

Kika16

Member
9 Σεπτεμβρίου 2016
12
69
41
View media item 745Καλησπέρα!
Είμαι η Έφη και μαζί με το Βάιο υιοθετήσαμε πριν έξι μήνες το κεϊκάκι μας. :) Από φιλοζωική, κακοποιημένο, υποσιτισμένο, σχεδόν έξι μηνών, με ένα δερματικό σε ανάρρωση και ένα ματάκι σχεδόν τυφλό, μέσα σε έξι μήνες έχει γίνει μια κούκλα και φανταστική συντροφιά!
Καλώς σας βρήκαμε!

Kika16

Member
9 Σεπτεμβρίου 2016
12
69
41
Ναι, είναι χαχαχαχα! Κάθε μέρα της το λέω πως είναι η πιο όμορφη! :) Σ'ευχαριστούμε! <3

• Like
Reactions: ioanna a

Kika16

Member
9 Σεπτεμβρίου 2016
12
69
41
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Σήμερα αναρρώνει από τη στείρωση το κεϊκάκι. Ντάγκλες.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καλωσήρθες στην παρέα των.... υιοθετημένων και συγχαρητήρια για την κίνησή σας! Το κορίτσι είναι υπέροχο, ειδικά τα καλτσάκια και οι αυτάρες <3 Να έχετε πολλά-πολλά χαρούμενα χρόνια μαζί και να μας γράφεις/βάζεις φωτογραφίες.

Όταν έχεις χρόνο, πες μας λίγα πράγματα για την πορεία σας, τί θέματα είχε, πώς τα αντιμετωπίσατε, κτλ.

Kika16

Member
9 Σεπτεμβρίου 2016
12
69
41
Το κεϊκάκι δεν είχε μάθει να περπατάει καλά, καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης την είχε περιορισμένη με σύρμα. Δεμένη δλδ με σύρμα. Και η μικρή είχε την άνεση να κάνει ελάχιστα βήματα. Όταν την πήραμε είχε αδύναμα ποδαράκια και κακό συντονισμό στη βάδιση- γι'αυτό και τη λέω κατσικάκι.
Δεν είχε τραγικές φοβίες είναι η αλήθεια, τα περίμενα πολύ πιο σκούρα αλλά αποδείχθηκε σπουδαίος χαρακτήρας. Εμμονή με το φαγητό είχε, και μέχρι ένα βαθμό έχει ακόμα. Λογικο, είχε περάσει μεγάλες πείνες.
Ένα μήνα μετά την υιοθεσία ξεκινήσαμε εκπαίδευση. Και συνεχίζουμε πιο αραιά βεβαια, μεχρι τον οκτωβρη. Στην ουσια εμεις εκπαιδευτήκαμε. Για το πως να επικοινωνούμε με το σκυλι, πως να της παρέχουμε ασφαλεια, κτλ. Η μικρή είναι ένα διαμάντι, απίστευτα συνεργάσιμη. :)

Kika16

Member
9 Σεπτεμβρίου 2016
12
69
41
Δεν ξέρει κανείς από τι γέννα έχει προέλθει. Μαμά και μπαμπά δλδ. Περιπου έξι μηνών ήταν 8 κιλά (αλλά αδύνατη) και χθες που ζυγίστηκε στη γιατρό είδαμε πως είναι αισίως 14,5!
Δεν ξέρω αν κανείς σας θα μπορούσε να κάνει υποθέσεις για το ποιες ράτσες συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί αυτό το διαμαντάκι, αλλά θα ήθελα να ακούσω τι πιστεύετε! :)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Σε νιώθω, και η Τασία είχε παρόμοιο παρελθόν, αλλά τα θέματά της ήταν κυρίως φοβίες, δηλαδή όχι σωματικά.
Για βάλε μας κι άλλες φωτογραφίες να αρχίσουμε τις εικασίες -- εκ πρώτης μου φαίνεται να έχει κάτι από κυνηγόσκυλο, αλλά πρέπει να θαυμάσουμε και υπόλοιπο σώμα, κεφάλι, κτλ!

Kika16

Member
9 Σεπτεμβρίου 2016
12
69
41
Θα βάλω μια τώρα, είναι πάνω η πρώτη μέρα στο σπίτι και κάτω τελος Ιουλίου που είχε περίοδο. (πάνα βρακάκι FTW)
Μη με μαλώσετε, της έχω μεγάλο κρεβάτι. Το μικρό της το έβαζα στην περίοδο γιατί μπορούσα να το πλύνω κάθε μέρα. :)

rastakos

Active Member
7 Σεπτεμβρίου 2016
27
126
40
Δεν ξέρει κανείς από τι γέννα έχει προέλθει. Μαμά και μπαμπά δλδ. Περιπου έξι μηνών ήταν 8 κιλά (αλλά αδύνατη) και χθες που ζυγίστηκε στη γιατρό είδαμε πως είναι αισίως 14,5!
Δεν ξέρω αν κανείς σας θα μπορούσε να κάνει υποθέσεις για το ποιες ράτσες συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί αυτό το διαμαντάκι, αλλά θα ήθελα να ακούσω τι πιστεύετε! :)
Μα ειναι προφανες!Ειναι διασταυρωση σκυλου με καραμελα βουτυρου!Σκετη γλυκα!
Η φωτο με την πανα βρακακι.......:whistle:

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Να σας ζησει,κουκλιτσα ειναι!:)

Λιγο το τριανταφυλλοσχημο αυτι,λιγο η κορμοστασια....κατι απο shighthound εχει:D

• Like
Reactions: Kika16 and ioanna a