Κίνδυνος απ' τις βαφές?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Βάφουμε το σπίτι. Χθες βάψαμε τα καλοριφέρ και η μυρωδιά ήταν αφόρητη. Ανοίγουμε όλα τα παράθυρα, όμως το βράδυ κλειδώνουμε πατζούρια. Ο σκύλος μπορεί να βγει απ' το πορτάκι του ανά πάσα στιγμή. Όμως δεν γουστάρει. Πηγαίνει και κάθεται όπου πάμε κι εμείς. Εγώ σήμερα έχω τρελό πονοκέφαλο απ' τη μυρωδιά. Ερώτημα: Υπάρχει περίπτωση να του συμβεί κάτι? Να τον περιορίσω καλύτερα στην κουζίνα με ανοιχτή μπαλκονόπορτα?

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Εφ'’οσον θέλει να κάθεται μέσα, μπορείς να αφήσεις κάποιο παράθυρο ανοιχτό η να στερεώσεις το πορτάκι για να αερίζεται συνέχεια ο χώρος;;

Απο'δ’ω και πέρα καλύτερα να παίρνεις οικολογική βαφή. Δεν μυρίζει καθόλου!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τι να του συμβεί?
Οι αναθυμιάσεις απ' τις βαφές δεν μπορούν να προκαλέσουν και σ' εμάς ακόμα πονοκεφάλους, ζαλάδες, ακόμα και δύσπνοια? Πόσο μάλλον σ' ένα μικρό σκύλο.
Όσο κι αν αερίζεται ο χώρος μέσα στη μέρα το βράδυ είναι επικίνδυνο να αφήνουμε ανοιχτά, καθώς είναι απλό για κάποιον επίδοξο διαρρήκτη να περάσει απ' την ταράτσα στο σπίτι. ΓΙ' αυτό σκέφτηκα τη λύση της κουζίνας που είναι το δωμάτιο που έτσι κι αλλιώς αερίζεται λόγω πορτακίου. Το μόνο κακό είναι ότι θα τον πιάσει απελπισία γιατί έχουμε χρόνια να μην του επιτρέψουμε να κοιμηθεί μαζί μας.
Πλάκα πλάκα να πάρω κανένα sleeping bag και να την αράξω κι εγώ στην κουζίνα? Γιατί παρα-έχω πονοκέφαλο σήμερα (όπως καταλάβατε σκέφτομαι και γράφω, γι' αυτό δεν υπάρχει ειρμός).

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Δηλαδή εκεί που κοιμάστε μυρίζει τόσο πολύ ώστε να μην μπορεί να έρθει ο σκύλος;;
Και πως μπορείτε να κοιμάστε;;
Να μετακομίσετε όλοι στην κουζίνα :p

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Α οχι μην τον αφησεις μονο του. Αν εχει χρονια να κοιμηθει μονος θα στρεσαριστει και δεν ειναι καλο στην ηλικια του. Φανταζομαι οτι θα φανταζεσαι οτι εγω θα ειχα τη λυση σλιπινγκ μπαγκ!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Επειδή το παιδί έχει και αυτό το ελαφρύ θέμα τις καρδούλας..,η της προδιάθεσης για καρδια για να το πούμε καλύτερα ..,βρε Λιζα κοίταξε το πάντως γιατί δεν είναι και το καλύτερο να το εισπνέει ..
Τουλάχιστον να ειναι διπλα σε ανοιχτό παράθυρο ..
Αν μπορούσε για την πρώτη μέρα της βαφής να το αποφύγει ..,πιστεύω θα ήταν καλύτερα..:):)