Αφήστε τα και σήμερα είμαι στην πρίζα. Το Μουφ θα γίνει επισήμως οκτώ χρονών σε δυο μήνες και θα πρέπει να του καθαρίσω τα δόντια. Σήμερα λοιπόν έχουμε αυτή την ιστορία που θα γίνει με αναισθησία. Δυστυχώς η κτηνιατρική σχολή έχει δώσει εντολή να μη φλομώνουν τους σκύλους στην αντιβίωση και επομένως ανησυχώ ακόμα περισσότερο. Από την άλλη όμως μου είπανε ότι αν δεν κάνουμε την επέμβαση, θα χειροτερέψουν τα δόντια του Μουφ και θα πάθει ένα σωρό τρομερά, περιοδοντίτιδες, καρκίνους, κλπ. Οπότε είμαι ουσιαστικά από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη.
Το δε χειρότερο είναι ότι το Μουφ με έχει πρήξει από τα ξημερώματα διότι θέλει να φάει και να πιει νερό και απαγορεύονται και τα δυο λόγω της επικείμενης αναισθησίας.
Το τι συγγνώμες του έχω ζητήσει, άλλο πράμα. Τώρα ευτυχώς το πήρε απόφαση και στρώθηκε δίπλα μου, μου γύρισε και τον αποτέτοιο του και σταμάτησε να χτυπιέται. Να δω κιόλας πότε θα του επιτραπεί να φάει μετά. Μάλλον θα πα να του πάρω καμιά κονσέρβα για καλό και για κακό, αντί να του δώσω σκυλοτροφή.
Το δε χειρότερο είναι ότι το Μουφ με έχει πρήξει από τα ξημερώματα διότι θέλει να φάει και να πιει νερό και απαγορεύονται και τα δυο λόγω της επικείμενης αναισθησίας.