Καθαρισμός δοντιών

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τα έχω είναι μια κουβέντα. Ήταν όμως απαραίτητο να γίνει διότι η περιοδοντίτιδα στους σκύλους έχει αποδειχτεί ότι προκαλεί καρκίνο.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Με πήραν μόλις από την κλινική να δούνε πώς πάει ο φαγάνας και με προειδοποίησαν ότι μπορεί να του πονάνε τα ούλα για κανα-δυο μέρες. Τους είπα ότι το ζουμπουρλούδικο είναι τελείως ο εαυτός του και δεν μοιάζει να του πονάει τίποτα αφού παρακαλάει για φαΐ και αν τον αφήσω θα φάει και τα τραπέζια. :rolleyes:

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Ρίξε λίγο μια μετάφραση στα αγγλικά το: «Το ζουμπουρλούδικο θα φάει και τα τραπέζια».
Πρέπει να τους κούφανες...

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Όχι, το Μουφ δεν έχει ασφάλεια διότι δε συμφέρει καθόλου. Εκτός του ότι θα πλήρωνα περισσότερα για την ασφάλεια του Μουφ από τη δικιά μου, θα ήταν ακριβότερη και δε θα κάλυπτε τα δόντια ή υπάρχουσες ιστορίες όπως η δυσπλασία του που είναι πολύ ελαφρά και δεν τον ενοχλεί. Με συμφέρει καλύτερα να πληρώνω ό,τι είναι να πληρώνω.

Τώρα χειρότερα από την Αγγλία μπορεί να είμαι από άποψη εξόδων, όχι όμως από άποψη παροχής ιατρικών υπηρεσιών, αφού η Αμερική είναι πάντοτε 50 χρόνια μπροστά περί τα ιατρικά, τουλάχιστον τ' ανθρώπινα. Από την άλλη, όπως σας είπα, είναι ένα πράμα να μπαίνεις μέσα στην κλινική κουτσαίνοντας και πονώντας και να βγαίνεις μετά από μισή ώρα περπατώντας άνετα, τρέχοντας και χωρίς πόνους.

Και φυσικά φακελάκια και τέτοια δεν υπάρχουν, σου δίνουν δε πάντοτε απόδειξη για τα πάντα.
Άκυρο Σάρα εδώ πρέπει να είναι ποίο ακριβοι ξέχασα την Ισοτιμία 320 Λίρες πλήρωσες. Εδώ πληρώνω την συνταγή 15 λίρες περίπου 24 δολάρια

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρίξε λίγο μια μετάφραση στα αγγλικά το: «Το ζουμπουρλούδικο θα φάει και τα τραπέζια».
Πρέπει να τους κούφανες...
Ελεύθερη μετάφραση του: "Piglet will devour everything in sight and I have to fend him off with a stick every time I go near the fridge".