Καθαρισμός ποδιών μετά απο βόλτα. Είναι απαραίτητος?

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Οτι ο αρχηγος εχει παντα την καλυτερη θεση στο σπιτι.Ετσι αν ξαπλωνει οπου ξαπλωνεις,θεωρει οτι ειστε το ιδιο.Θα σε αμφισβητησει εν καιρω και δε θα σε ακουει.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
στιις αρχες μετα απο καθε βολτα ειχε χτενισμα και καθαρισμα πατουσας. Μετα το κοψαμε λιγακι . ετσι καθαριζω μονο αν δω να εχει πατησει πχ σε θκ@τα η σε λασπες βρωμονερα κλπ. κοινως, μα φορα τη βδομαδα,χαχα! στην αρχη φρικαρα με τη σκεψη να ανεβαινει πανω με μαυρα πατουσακια στο κρεβατι κλπ αλλα αφενος μετα το συνηθισα κ δεν με ενοχλει, αφετερου, δεν θελω να την ταλαιπωρω για εντελως ανθρωπινα βιτσια...απο οπου μπορω, κοβω.

επισης στην αρχη καθαριζα τις τριχες. τωρα, τη βαζω κ στα μαξιλαρια του κρεβατιου γιατι αν δεν δω τριχα της, παθαινω κατι.

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
η προσωπική μου γνώμη είναι πως πρέπει να του τα σκουπίζεις,όχι γιατι ίσως να πάθεις κάτι,αλλά γιατί τα σκυλιά πολλές φορές γλύφουν τις πατούσες τους,φαντάσου λοιπόν πόσα επιπλέον μικρόβια καταπίνει ο σκύλος σου απ'αυτο..1 λεπτό υπόθεση είναι

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Στην αρχή και εγώ κάθε μέρα, μετα χαλάρωσα.

Αφηνω μια πετσετα στην εξωπορτα και τον περναω μια στα γρηγορα(εκτος αν εχει πατήσει τπτ), ετσι κ αλλιως μολις μπαινει σπιτι κάθετε και περιμενει να του βγάλεις το λουρί.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Θα ερθω να πάρω αυτην την πετσέτα που έχεις κρεμασμένη στην εξώπορτα και θα κυνηγάω!
Γιατί δεν έρχεσαι στο σκυλοπάρκο ρε συ?

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Γιατί φοβάμαι τον Αδαμ!:D

Τον βγαζω στο πάρκο στην γειτονιά μου και περπατημα το πολύ μεχρι μέγαρο, για να ερθω παραλία θέλει συνέχεια να παίρνω αμάξι. (κρατάω βενζίνες για εκδρομές τα ΣΚ, χωριό, βουνό κλπ ;) )

Αλλα πάλι ερχομαι ρε, κάποια πρωινά συνηθως.
Απογεμα εχει πολύ κόσμο και συνηθως περναω αν εχω σκοπο να παραμείνω κεντρο.

Για να μείνω και ελάχιστα ontopic, χρησιμοποιώ και μωρομαντηλα εκτος απο την πετσετα:)