Καινουργιο μελος [cane corso]

naketron

Active Member
16 Ιουλίου 2013
28
0
Συγχαρητήρια για το cane! Είναι πανέμορφο! Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα από το ζωντανό σου! Είναι απίστευτα έξυπνα σκυλιά! Προσοχή Μην το φοβίσει τίποτα όλα θα πάνε καλά μην τον μαλώνεις καθόλου είναι υπερευαισθητα! ( αλλά και ρωμαλέα)

Γιαννης73

Well-Known Member
31 Μαϊου 2013
118
0
Συγχαρητήρια για το cane! Είναι πανέμορφο! Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα από το ζωντανό σου! Είναι απίστευτα έξυπνα σκυλιά! Προσοχή Μην το φοβίσει τίποτα όλα θα πάνε καλά μην τον μαλώνεις καθόλου είναι υπερευαισθητα! ( αλλά και ρωμαλέα)
Θα συμφωνησω σε ολα εκτος το οτι δεν πρεπει να την μαλωνω.
Την μαλωνω και μπαινει και τιμωρια οταν κανει σκανταλιες.
Αλλιως οταν μεγαλωσει την καναμε ;)

georgedive83

Active Member
19 Απριλίου 2012
41
0
xalkida
Φιλε μου πανεμορφο ειναι το cane σου!!επειδη κ εγω το εχω δρομολογησει να αποκτησω ενα αμεσα απο ποιο εκτροφειο το εχεις παρει?ποσο σου κοστισε κ αν μεσα στην τιμη που σου εδωσε σου εκανε δωρο την βασικη!!

Γιαννης73

Well-Known Member
31 Μαϊου 2013
118
0
Φιλε μου πανεμορφο ειναι το cane σου!!επειδη κ εγω το εχω δρομολογησει να αποκτησω ενα αμεσα απο ποιο εκτροφειο το εχεις παρει?ποσο σου κοστισε κ αν μεσα στην τιμη που σου εδωσε σου εκανε δωρο την βασικη!!
Να σαι καλα.
Το πηρα απο το εκτροφειο Cane Corso Italiano

Στοιχησε 1000 Euro

Οσο για την εκπαιδευση οχι δεν περιλαμβανετε στην τιμη.

Γιαννης73

Well-Known Member
31 Μαϊου 2013
118
0
Καναμε επιτελους και το τελευταιο εμβολιο και μπορουμε να βγουμε βολτα :)

Ενα μονο με ανησυχει.κοντευει 4 μηνων και ειναι 17 κιλα μονο.Αν και τρωει δεν παιρνει βαρος
Δεν ξερω.καποιος που γνωριζει βρε παιδια να μου πει ?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Καναμε επιτελους και το τελευταιο εμβολιο και μπορουμε να βγουμε βολτα :)

Ενα μονο με ανησυχει.κοντευει 4 μηνων και ειναι 17 κιλα μονο.Αν και τρωει δεν παιρνει βαρος
Δεν ξερω.καποιος που γνωριζει βρε παιδια να μου πει ?
Στο εχω γραψει νομιζω κ ποιο πριν, η σκυλα που διαλεξες δεν προερχεται απο μεγαλου μεγεθους σκυλια οποτε θα γινει φυσιολογικη σε μεγεθος.
Επισης καθε σκυλι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης, αλλα παιρνουνε γρηγορα αλλα ποιο αργα....
Μην σε αγχωνει, απο την στιγμη που της παρεχεις καλης ποιοτητας τροφη, οτι ειναι να παρει θα το παρει αργα η γρηγορα.....
Βαλε καμια φωτο, αμεσως πρωι πρωι στο παραπονο!

Γιαννης73

Well-Known Member
31 Μαϊου 2013
118
0
Στο εχω γραψει νομιζω κ ποιο πριν, η σκυλα που διαλεξες δεν προερχεται απο μεγαλου μεγεθους σκυλια οποτε θα γινει φυσιολογικη σε μεγεθος.
Επισης καθε σκυλι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης, αλλα παιρνουνε γρηγορα αλλα ποιο αργα....
Μην σε αγχωνει, απο την στιγμη που της παρεχεις καλης ποιοτητας τροφη, οτι ειναι να παρει θα το παρει αργα η γρηγορα.....
Βαλε καμια φωτο, αμεσως πρωι πρωι στο παραπονο!
Μπορεις να γινεις ποιο συγκεκριμενος ?
Οι γονεις της δεν θα ελεγα οτι ειναι μικροι.
Μπορει να κανω και λαθος.Τι να πω.

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Οι γονεις της δεν θα ελεγα οτι ειναι μικροι.
Μπορει να κανω και λαθος.Τι να πω.
Ουτε γω σου ειπα οτι ειναι μικροι.
Ειναι τυπικα σκυλια με τον κλασσικο μεσο ορο.
Αρα αυτο που θα παρεις ειναι ενα τυπικο θυλικο, με υπολογιζομενο τελικο βαρος στα 42 κιλα.
Τα κιλα της σαν νουμερο δλδ ακουγονται μια χαρα, απο τις δε φωτο θα σου ελεγα οτι εχει 2-3 παραπανισια......

Γιαννης73

Well-Known Member
31 Μαϊου 2013
118
0
Απο την μικρη ερευνα που εκανα πριν αποκτησω την κουκλα μου,ολοι οι εκτροφεις που επισκεφτηκα μου ειπαν οτι μου λες κι εσυ.
Πως το καθε κουταβι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης και πολλες πολλες φορες ενα κουταβι γινετε μεγαλυτερο απο τους γονεις του.
Δεν εχει σημασια δλδ το μεγεθος του μιας και δεν γνωριζει κανεις πως θα εξελιχθει.
Ετσι και με αυτη την λογικη επελεξα ενα κουταβι.
Αν κανω λαθος διορθωσε με :)
Δεν ξερω αν βοηθαει στην κουβεντα μας αλλα τρωει καθημερινα 600 gr

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Απο την μικρη ερευνα που εκανα πριν αποκτησω την κουκλα μου,ολοι οι εκτροφεις που επισκεφτηκα μου ειπαν οτι μου λες κι εσυ.
Πως το καθε κουταβι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης και πολλες πολλες φορες ενα κουταβι γινετε μεγαλυτερο απο τους γονεις του.
Δεν εχει σημασια δλδ το μεγεθος του μιας και δεν γνωριζει κανεις πως θα εξελιχθει.
Ετσι και με αυτη την λογικη επελεξα ενα κουταβι.
Αν κανω λαθος διορθωσε με :)
Δεν ξερω αν βοηθαει στην κουβεντα μας αλλα τρωει καθημερινα 600 gr
Το οτι το καθε κουταβι εχει το δικο του ρυθμο αναπτυξης ναι ετσι ειναι.

Οτι θα γινει μεγαλυτερο απο τους γονεις του εξαρταται και απο τους προγονους του.
Το δικη σου σκυλι κραταει απο μεσσαιου μεγεθους σκυλια.
Οποτε κ μεσσαιο θα γινει, οσο το οριζει το προτυπο του, μιας κ εκτροφεας της το ακολουθει πιστα.

Η δικια μου πχ με πατερα μεγαλοσωμο κ προγονο "oversized" ηταν αναμενομενο να γινει πολυ μεγαλη σκυλα, οπως κ εχει ηδη γινει κ δεν εχει ολοκληρωθει ακομα.

Αν πιστευες οτι ολα τα cane corso γινονται ιδια εκανες λαθος, εξαρταται απο τις γραμμες που ακολουθει καθε εκτροφεας.

Γιαννης73

Well-Known Member
31 Μαϊου 2013
118
0
Nομιζω πως εχεις δικιο τελικα.Ο συγκεκριμενος εκτροφεας δεν εχει μεγαλου μεγεθους σκυλια.
Οποτε.......
Σε καμια περιπτωση δεν αλλαζω το σκυλι μου.
Ομως αλλα ειχα στο μυαλο μου.
Ειχα δει σε ενα Σερβικο εκτροφεα γονεις που μου αρεσαν ερισσοτερο αλλα δεν ηξερα πως να αποκτησω απο εκει κουταβι.
Εκτος αυτου με αποθαρυνε ο εκτροφεας εδω λεγοντας μου πως δεν εχουν καμια σχεση τα σκυλια που βλεοω στο Site με αυτα που τελικα ερχοντε.
Τι να πει κανεις.

IreneAxelRose

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2013
61
0
Nομιζω πως εχεις δικιο τελικα.Ο συγκεκριμενος εκτροφεας δεν εχει μεγαλου μεγεθους σκυλια.
Οποτε.......
Ειχα δει σε ενα Σερβικο εκτροφεα γονεις που μου αρεσαν ερισσοτερο αλλα δεν ηξερα πως να αποκτησω απο εκει κουταβι.
Εκτος αυτου με αποθαρυνε ο εκτροφεας εδω λεγοντας μου πως δεν εχουν καμια σχεση τα σκυλια που βλεοω στο Site με αυτα που τελικα ερχοντε.
Τι να πει κανεις.
Εεεε καλα τι περιμενες να σου ελεγε; Μην παρεις απο μενα πανε παρε απο Σερβια; Να πουλήσει το "εμπορευμά" του θέλει και αυτός! Γιατί να του φανε τα λεφτά οι Σέρβοι;

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Οποτε.......
Τι να πει κανεις.
Ο καθενας αναλογα με το τι θελει να βλεπει τελικα, πρεπει να ψαξει κ να ερευνησει τι θα αγορασει πριν.
Αν ηθελες μεγαλοσωμο cane corso εξ'αρχης υπαρχουνε τουλαχιστον 2 εκτροφεια την Αττικη που θα μπορουσες να το αποκτησεις.
Οπως κ να εχει τωρα το σκυλι σου δεν αλλαζει, κ νομιζω απο τον τροπο που γραφεις γι αυτην οτι μπορει να μην σου αρεσει η ιδεα αλλα την αγαπας πολυ οπως ειναι για να μην την ηθελες "αλλιως" !;-)

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Εεεε καλα τι περιμενες να σου ελεγε; Μην παρεις απο μενα πανε παρε απο Σερβια; Να πουλήσει το "εμπορευμά" του θέλει και αυτός! Γιατί να του φανε τα λεφτά οι Σέρβοι;
Δεν ειναι μακρια απο την πραγματικοτητα σου ο συλλογισμος σου, αλλα υπαρχουνε κ καποιες δοσεις πραγματικοτητας. Εγω δεν θα επαιρνα πχ σκυλι απο εκτροφεα που δεν ξερω δεν εχω δει αυτον κ τα σκυλια του ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ γιατι απο την επαφη βγαζεις αλλα συμπερασματα.
Σε μια φωτο ολα ειναι τελεια στημενα, χωρις ψεγαδια κλπ κλπ.
Απο κοντα καμια φορα τα πραγματα ειναι πολυ αλλιως......
Αλλα ευτυχως στα cane corso υπαρχουνε πολλες γραμμες κ πολλοι εκτροφεις για να διαλεξει κανεις στην Ελλαδα.....

IreneAxelRose

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2013
61
0
Δεν ειναι μακρια απο την πραγματικοτητα σου ο συλλογισμος σου, αλλα υπαρχουνε κ καποιες δοσεις πραγματικοτητας. Εγω δεν θα επαιρνα πχ σκυλι απο εκτροφεα που δεν ξερω δεν εχω δει αυτον κ τα σκυλια του ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ γιατι απο την επαφη βγαζεις αλλα συμπερασματα.
Σε μια φωτο ολα ειναι τελεια στημενα, χωρις ψεγαδια κλπ κλπ.
Απο κοντα καμια φορα τα πραγματα ειναι πολυ αλλιως......
Αλλα ευτυχως στα cane corso υπαρχουνε πολλες γραμμες κ πολλοι εκτροφεις για να διαλεξει κανεις στην Ελλαδα.....
Τα λεω αυτά με την προϋπόθεση να πήγαινε απο εκεί να δει τα σκυλιά και το εκτροφείο!

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Τα λεω αυτά με την προϋπόθεση να πήγαινε απο εκεί να δει τα σκυλιά και το εκτροφείο!
Ενταξει τωρα, οταν καποιος θελει ενα σκυλο, να σηκωθει να παει στην Τσεχια διερευνητικα, να δει να μιλησει, να επιστρεψει κ μετα αν τελικα παρει απο κει (γιατι εγω αν ηταν να κανω ταξιδι εξωτερικο για cane corso θα το εκανα απ'ευθειας ιταλια) να ξαναπαει να το παρει........
....... νομιζω οτι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια κ πολλα εξοδα απο την στιγμη που εχεις τοσες επιλογες εδω!