Καινούρια δόντια...

Vampire

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2010
47
0
Κερκυρα
Μα δε θελει τα παιχνιδια τα κοκκαλα θελει!!!!Υπαρχει περιπτωση να τραυματιστει ασχημα???Εχουμε αυτα τα μεγαλα τα καπνιστα...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Τα σκυλισια εννοεις,ε;Γιατι να τραυματιστει;Για να τα χλαπακιαζουν δεν τα εχουν;:D

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Ο δικος μου παντως αν δεν του εδινα κοκκαλα ουτε τα μισα δεν θα ειχαν πεσει ακομα. Ειναι 2,5 και κατι ετων και το τελευταιο το εριξε πριν κανα διμηνο!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ο δικος μου παντως αν δεν του εδινα κοκκαλα ουτε τα μισα δεν θα ειχαν πεσει ακομα. Ειναι 2,5 και κατι ετων και το τελευταιο το εριξε πριν κανα διμηνο!
:eek:Τι εννοεις;Εσπασε;

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
:eek:Τι εννοεις;Εσπασε;
Οχι καλε...τοτε επεσε το τελευταιο.

Δεν ξερω γιατι αργησε τοσο...Ο κτηνιατρος μου ειχε πει να περιμενουμε γιατι δεν ηθελε να τον υποβαλλει σε ναρκωση μονο και μονο για να βγαλουμε ενα δοντι. Ειχε δικιο τελικα, επεσε μονο του το δοντακι μασουλωντας κοκκαλα!

Αλλα αρχισε να αλλαζει δοντια φυσιολογικα, περιπου οταν ηταν 5 μηνων.

Vampire

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2010
47
0
Κερκυρα
Ο δικος μου παντως εχει δοντια μονο μπροστα τωρα!Ειναι πολυ αστειος!Κ το πιο αστειο ειναι που με ρωτανε ολοι οταν τον βγαζω βολτα αμα δαγκωνει!χαχαχαχαχαχαχαχα.....Κ να ηθελε δε μπορει ο καημενος :p

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Ο δικος μου οταν τα αλλαζε ειχε δυο σειρες απο δοντια...σαν καρχαριακι ηταν! Πολυ πλακα ειχε!

Αχχχχχ........εγινε αντρας πλεον! :D

Vampire

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2010
47
0
Κερκυρα
Ο δικος μου εχει μελλον ακομα....Αν του δωσω παγακι για τα δοντια του υπαρχει περιπτωση να του κανει κανενα εγκαυμα????Με κοιταει κ κλαιει!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
minipinkiller,γιατι αργησε τοσο;Εχεις ρωτησει το γιατρο;Δεν το εχω ξανακουσει.

vampire,γιατι να του δωσεις παγακι;λες να το κρατησει πανω στο κενο του δοντιου;Δε νομιζω!:D:D:D:D

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
minipinkiller,γιατι αργησε τοσο;Εχεις ρωτησει το γιατρο;Δεν το εχω ξανακουσει.
Το ειχα συζητησει με τον κτηνιατρο και δεν ειχε δειξει να τον ανησυχει κατι...Οπως προανεφερα θα προχωρουσαμε σε εξαγωγη αν δεν επεφτε. Πραγματικα δεν ξερω τον λογο για τον οποιο εκεινο το συγκεκριμενο δοντι αργησε τοσο πολυ. Ηταν το προτελευταιο απο τα πισω.

Vampire

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2010
47
0
Κερκυρα
Θα του το κραταω εγω!Του εβαλα ενα μεσα σε τρεις χαρτοπετσετες κ του το κρατησα στα ουλα το πως με κοιταζε δε φανταζεσαι αλλα αν του το βαλω σκετο μπορει να του κανει εγκαυμα???γιατι αφου ελιωσε εκεινο με κοιταζε κ εκλαιγε ο καημενος :(

Αν του παρω εκεινα που δινουν στα μωρα που μπαινουν κ στην καταψυξη λετε να κανει δουλεια??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Κάποιος είχε πει για βρεγμένο πανάκι, που το βάζουμε στην κατάψυξη, αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι παγωμένο ντε και καλά ;):)

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Ένα συμπαγές παιχνιδομασουλητήρι (που ταιριάζει στο μέγεθος του στόματός του) στην κατάψυξη κι όταν καταλάβεις ότι πονάει/θέλει να δαγκώσει το δίνεις....
Του δικού μου του τραβούσε την προσοχή...
Αλλά μην υπερβάλλεις κιόλας.

rony

Member
9 Ιουνίου 2008
12
0
Καλημέρα σε όλους!Η μικρή μου απο χθες που έβγαλε το πρώτο της δόντι με λίγο αμυδρό αίμα βήχει συνέχεια σαν γέρος καπνιστής κ βγάζει κάτι σαν φλέγμα άσπρο.Έχει σχέση αυτό ή έπαθε τιποτα άλλο?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν νομίζω ότι η αλλαγή δοντιών έχει σχέση με τον βήχα και τα φλέματα....

Μια βόλτα από τον κτηνίατρο νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα!