Καινούρια ζωή με τον Bruno μου!

Ria_Bruno

Member
30 Μαϊου 2017
15
16
Σας εύχομαι καλή και μακρά συμβίωση,
να ξέρεις οτι αυτό το σκυλί, έχει μόνο εσένα στο κόσμο και είσαι τα πάντα γι αυτό.
Επειδή ήταν κάπως αυθόρμητη η απόφασή σου (ένα πρωί αποφάσισες ράτσα, φύλλο, όνομα και σε 7 ημέρες το απέκτησες) ελπίζω να είναι η σωστή και να μην το βαρεθείς όταν γνωρίσεις τον επόμενο σου έρωτα.
Ελπίζω να μην ακούγομαι κάπως, σου γράφω συμβουλευτικά.
Εννοώ οτι δεν πρέπει να βλέπουμε τα ζώα σαν μια προσωρινή λύση τα οποία θα μας βελτιώσουν την διάθεση. Αυτό μπορεί να το κάνει μια τούρτα και ενα μεγάλο μπολ παγωτό. Το σκυλάκι αυτό θα σε συντροφεύει για αρκετά χρόνια.

• Like
Reactions: Sara

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.365
Καλησπερα! Δεν ξέρω αν σε βοηθά αυτό και αν κατάλαβα σωστα, αλλά υιοθέτησα απο εκτροφεα 2 μηνών Λαμπραντόρ, καθαρόαιμο, 220€ πρωτα εμβόλια από παρασίτωση, γραπτη εγγύηση καθαρόαιμιας και υγειας, τσιπαρισμενο, βιβλιάριο υγειας, όλα οκ. Τον έχω ηδη πεντε μηνες κ είναι υγιέστατος κ απίθανος χαρακτήρας. Αν θέλεις να σου πω...
Το γράφεις βέβαια σε άλλο θέμα, αλλά...ας το συνεχίσουμε εδώ :)
Από ποιόν εκτροφέα λοιπόν είναι το labrador σου; Εφόσον τον συστήνεις κιόλας ανεπιφύλακτα, καλό είναι να τον μάθουμε κι εμείς.
Γραπτή εγγύηση καθαροαιμίας τι είναι;

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Συνεχιζω στο θεμα σου. Κακως που δεν ενδιαφερθηκες για τα χαρτια και την προελευση του σκυλου σου. Οι γονεις του σκυλου που πηρες ζουν πιθανοτατα λοιπον σε συνθηκες οπως στην παραπανω εικονα με τις θηλυκες να γεννανε συνεχομενα μεχρι να πεθανουν. ουσιαστικα βοηθησες αυτο τον ανθρωπο να συνεχισει τον βασανισμο των γονιων του σκυλου σου αλλα και αλλων σκυλων. Αν και αργα λοιπον καλο θα ηταν να ριξεις μια ματια στο παρακατω λινκ αλλα και σε αλλα που μπορεις να βρεις ευκολα στην αναζητηση του φορουμ και να βοηθησεις μελλοντικα με την σειρα σου και αλλα ατομα που εν αγνοια τους και χωρις να εχουν ψαξει καθολου, θα πανε να κανουν την ιδια κινηση

https://www.dogforum.gr/community/threads/Εκτροφέας-puppy-mills-και-pet-shops.12244/

• Like
Reactions: Asmodeus

Ria_Bruno

Member
30 Μαϊου 2017
15
16
Ελπίζω να βρηκατε πραγματικα κάτι για να γεμισετε την ημερα σας, γιατί την δική μου πραγματικα την χαλασατε!!!!! Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πως θα αποχωρήσω γιατί δεν βρίσκω άκρη;;;;

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πως θα αποχωρήσω γιατί δεν βρίσκω άκρη;;;;
Απλά κλείνεις τη σελίδα και δεν μπαίνεις ξανά.
Αλλά νομίζω ότι σε συμφέρει να μείνεις. Μπορείς να μάθεις πάρα πάρα πολλά για την καλύτερη συμβίωση σου με το σκυλάκι σου.
Μείνε και στρώσου στο διάβασμα - δεν θα χάσεις!
Να χαίρεσαι το Bruno σου! Έτσι λένε και ένα από τα κουτάβια μου :)

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Ελπίζω να βρηκατε πραγματικα κάτι για να γεμισετε την ημερα σας, γιατί την δική μου πραγματικα την χαλασατε!!!!! Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πως θα αποχωρήσω γιατί δεν βρίσκω άκρη;;;;
Το θεμα δλδ ειναι το γεμισμα της μερας ή το πως πραγματικα ζουν αυτα τα ζωα; Με αυτα που απαντας ειναι σαν να μην θες καν να ανοιξεις τα ματια σου. Ασε με εμενα ή οποιον αλλο προσπαθει να σου πει πως εχουν τα πραγματα και επικεντρωσου στο να μαθεις την αληθεια. Μη βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@Ria_Bruno τωρα οτι εγινε -εγινε και δεν θα αλλαξει κατι. Φροντισε αυτο το πλασμτακι να εχει μια καλη ζωη πλαι σου και αν θελεις μεινε στο φορουμ ,εχει πολυ υλικο προς αναγνωση.... (τοσο σε θεματα εκπαιδευσης, οσο & σε θεματα υγειας....μεινε και διαβασε....θα τα βρεις μπροστα σου καποια απο αυτα)!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
γουτσου @Ria_Bruno.

Μαθε αρχικά τι ειναι η υιοθεσία, τι είναι ο εκτροφέας και φυσικά πόσο εύκολα σε κοροιδεψε ο συγκεκριμένος κύριος "πλασάροντας" σου ένα γλυκύτατο κατα τα αλλα πλασματάκι για καθαρόαιμο labrador.
Πολυ λύπάμαι που σου χαλάσανε τη μέρα.... Αν θες να ενημερωθεις κάτσε να διαβάσεις και να μάθεις... Αν θες απλά να ποστάρεις γουτσου φωτο και πως έχ@σε ο μπουμπης σου αντε στο καλό και μπες σε καμιά σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
φιλικά πάντα :)

Last edited:

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Ερώτηση προς @Ria_Bruno

Τι συναισθήματα σου προκαλούνται όταν βλέπεις αυτή την εικόνα

Η εικόνα που παραθέτεις προέρχεται απο πολυ σκληρό
παπιμιλάδικο. Ειςαι σηγουρος οτι το κουτάβι της Ρίας προέρχεται
απο τέτοιο μέρος για να της μαμίσεις το θεμα παρουσίασης του
κουταβιού της;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
κουταβιού της;
Ο τύπος πουλάει όλες μα όλες τις φυλές που υπάρχουν στον πλανήτη.
Παρεμπιπτόντως οι φωτό στις αγγελίες που βάζει είναι από τον γκούγκλη.
Προφανώς τα εισάγει - ίσως και κάποια λίγα τα "εκτρέφει".
Τα πουλάει 200-220 ευρώ - έχει και προσφορά γπ με 150. Σε αυτές τις τιμές πόσο τα αγοράζει απέξω το κομμάτι? 40? 50? Άντε να γίνουμε large 60?
Στην τιμή αυτή πως φαντάζεσαι ότι θα είναι το εκτροφείο-πηγή?

Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
40
κουταβιού της;
φυσικά και δεν ξέρω αν προέρχεται από εκεί (οι πιθανότητες είναι λίγες έως ελάχιστες), ούτε είχα σκοπό να κάνω αυτό που λες. Πιστεύω ότι η Ρία από κάποιο σημείο και μετά κατάλαβε ότι πιθανότατα να πήρε το κουτάβι της από λάθος πηγή, απλά δεν κατάλαβε πόσο μεγάλο λάθος είναι και μάλιστα το πρότεινε και σε άλλον.
Σκέφτηκα λοιπόν να προσεγγίσω την ενημέρωση για τα puppy mills με ένα διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο.
Ιδανικά, η Ρία θα έπρεπε να πει ότι αυτό που βλέπει είναι αποκρουστικό και εγώ να της απαντήσω ότι αυτή η εικόνα είναι από ένα puppy mill το οποίο κάνει αυτό κ αυτό... και δεν πρέπει να τους στηρίζουμε οικονομικά αγοράζοντας κουτάβια, γιατί θα εξακολουθούν να το κάνουν.