Καιρός να συστηθούμε κι εμείς!

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Χαίρομαι που τελικά δεν πήρα τζακ ρασελ ;):cool:και βρέθηκε στο δρόμο μου αυτό το καταπληκτικό σκυλάκι. Κλείσαμε, περίπου, τρεις μήνες μαζί και παρόλο που στην αρχή είχα κατααγχωθεί και δεν μπορούσα να προσαρμοστώ με τίποτα, τώρα ανυπομονώ να ξυπνήσω για να το πασπατεύω:p.
Τη λένε Fido και είναι 4 μηνών. Βρέθηκε στα σκουπίδια μαζί με το αδερφάκι του, το οποίο, όμως δεν τα κατάφερε. Ελπίζω να περάσουμε πολλά χρόνια μαζί:p

Phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha1736_zps42c163e6.jpg Photo by BenjaminTr | Photobucket

Phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha1731_zps4f16b687.jpg Photo by BenjaminTr | Photobucket

Phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha1555_zps5e3d86bc.jpg Photo by BenjaminTr | Photobucket

Ελπίζω να έχω ακολουθήσει σωστά τη διαδικασία για να εμφανιστούν οι φωτογραφίες.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Δεν το λες και σκυλακι.... να τον χαίρεσαι! (στις ανοιξα επιτόπου -κοπιάρεις εκει δεξιά που λέει IMG και το επικολλάς στο ποστ)

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Ευχαριστώ να σαι καλά!:rolleyes: Η αλήθεια είναι ότι στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ πιο μεγάλο από ό,τι είναι.

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Κουκλίτσα η μικρή!Να την χαίρεσαι και να ζήσετε πολλά και καλά χρόνια μαζί!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Ε άντε ντέ!! Σε παρακαλούσα τόσο καιρό να μας τη δείξεις τη μικρούλα! Είναι μια κούκλα! Να τη χαίρεσαι και να περάσετε πολλά όμορφα χρόνια παρέα. Μ αρέσει που έδωσες "αγορίστικο" όνομα σε κοριτσάκι. Κάποτε ήξερα ένα αρσενικό κανισάκι που το έλεγαν Γιούλη χαχαχα

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
το ροζ μαξιλαρι απο πισω εχει το ενα cat και το αλλο dog και μια καρδια !
επισης εξω ειναι μια μπλε σακουλα καλο ειναι να την παρεις μην αρχισει και την μασουλαει !

ο φιντο τελειος.. ο ντιντο καλο παραδεισο

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Ε άντε ντέ!! Σε παρακαλούσα τόσο καιρό να μας τη δείξεις τη μικρούλα! Είναι μια κούκλα! Να τη χαίρεσαι και να περάσετε πολλά όμορφα χρόνια παρέα. Μ αρέσει που έδωσες "αγορίστικο" όνομα σε κοριτσάκι. Κάποτε ήξερα ένα αρσενικό κανισάκι που το έλεγαν Γιούλη χαχαχα

Εγώ και Η fido σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Το θυμάμαι, αλλά πάλευα να βρω πως ανεβαίνουν και εν τέλει το πήρα απόφαση!:paletas: ΧΑΧΑ η αλήθεια είναι πως επειδή είχα λυσσάξει για αγοράκι διάλεξα ένα αγορίστικο όνομα:oops: Και όλοι όσοι μας ρωτάνε πως τη λένε, σκαλώνουν λίγο.Στην αρχή σκεφτόμουν το Λουκάς, όπως τον πρώην γάτο μου, αλλά είπα να μη το παρακάνω.:p

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
το ροζ μαξιλαρι απο πισω εχει το ενα cat και το αλλο dog και μια καρδια !
επισης εξω ειναι μια μπλε σακουλα καλο ειναι να την παρεις μην αρχισει και την μασουλαει !

ο φιντο τελειος.. ο ντιντο καλο παραδεισο
έχεις το ίδιο μαξιλάρι?? χαχα μ αρέσουν οι παρατηρήσεις. αν και δεν σχολίασες το αναποδογυρισμένο, από τον αέρα, πλαστικό τραπέζι!
;)