Και μετά με λένε κακιά με τους γιατρούς....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε σεις με τρομάζετε! ΠΩΣ θα φέρω το Μουφ στην Αθήνα που πρέπει να το δει κτηνίατρος όταν θα γυρίσουμε για να τον πάρουν πίσω οι Αμερικάνοι?! Τώρα βέβαια, μπορεί και να υπάρχουν κτηνίατροι σε λίστα της πρεσβείας, αλλά με πιάνει σύγκρυο διότι φάντάζομαι να μου λέει σφάχτης "δε σου υπογράφω τα χαρτιά αν δεν μ' αφήσεις να τον χειρουργήσω"!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ρε συ Sara, τι τρομάζεις....ζεις στην Αμερική που όσοι είναι οι παλαβοί σε κάθε επάγγελμα δεν είναι ο πληθυσμός όλος της Ελλάδας και φοβάσαι μην πέσεις εδώ στον ψυχάκια;
Παντού υπάρχουν τρελοι και άχρηστοι, αλλά όλα μαθαίνονται...

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πριν αρκετά χρονια ..γύρω στα 21 χρονια πριν.. όταν πήραμε το μαλτεζάκη μας είχε διάρροια αλλα κόκκινη..
Όταν το πήγαμε στον πρώτο κτηνίατρο που είχαμε βρει τότε, μας λέει κατευθείαν τύφος.., ευθανασια ένα τσιμπιματακι είναι δεν είναι κάτι..
Δεν σκέφτηκε να ρωτήσει αν είχαμε δώσει κανένα χρωματιστό κόκαλο πριν βγάλει την διάγνωση όπου δεν τον εξέτασε καν..ηταν δυσκολο για αυτον προφανως..αλλα ευκολο να στειλει ενα σκυλι στα θυμαρακια..
Αυτό το σκυλί όχι μονο δεν είχε τύφο.., αλλα έστρωσε η κοιλίτσα του από αυτήν την αηδία που του δώσαμε με ρυζάκι και κοτόπουλο..και έζησε για αλλα 16.5 χρονια..

Αυτόν λοιπόν τον κτηνίατρο.. χασάπη συνήθιζα να τον λέω.., (φυσικά έχω να πατήσω εκεί 21 χρονια και φυσικά ούτε πρόκειται..) πιστεύω επάξια θα διεκδικουσε το χρυσό βατόμουρο..:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ρε σεις με τρομάζετε! ΠΩΣ θα φέρω το Μουφ στην Αθήνα που πρέπει να το δει κτηνίατρος όταν θα γυρίσουμε για να τον πάρουν πίσω οι Αμερικάνοι?! Τώρα βέβαια, μπορεί και να υπάρχουν κτηνίατροι σε λίστα της πρεσβείας, αλλά με πιάνει σύγκρυο διότι φάντάζομαι να μου λέει σφάχτης "δε σου υπογράφω τα χαρτιά αν δεν μ' αφήσεις να τον χειρουργήσω"!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Μην ανησυχείς..υπάρχουν και πάρα πολλοί καλοί κτηνιατροι..δεν θα ε΄χεις πρόβλημα!!
Εγώ πάντως ήμουνα τυχερή με τους γιατρούς των αγοριών μου...!!!
Και φρικάρω με αυτές τις ιστορίες που διαβάζω!!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
όταν το boxeraki μου είχε καρκίνο γεμάτο το σκύλι όχι χειρουργίσιμο για ίαση με γνωμάτευσεις 4 κτηνιάτρων ο τελευταίος μας είπε αφήστε με να την χειρουργήσω όχι πως θα γιατρευτεί αλλά αφού ή θα πεθάνει ή ευθανασία θα γίνει ας επωφεληθούμε τουλαχιστον άφου γλύτωσε την μπουνία στα μούτρα sorry κίολας τυχερός ήταν πάντως εκ των ύστέρων έμαθα πως το έκλεισε το "μαγαζι"

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αμεεεε έχεις τον καημό σου αυτού τοθ είδους η ειλικρίνεια σε μαρανε... άσε σου λεω τη γλύτωσε

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Στέλλα, πάλι καλά να λέω δηλ. που έπεσα σε σωστό γιατρό το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά, όταν ο Dante έπαθε ωτίτιδα από τη θάλασσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Φέτος που είμασταν πάλι κάτω, να χτυπήσω ξύλο δεν χρειάστηκε:rolleyes:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Στέλλα, πάλι καλά να λέω δηλ. που έπεσα σε σωστό γιατρό το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά, όταν ο Dante έπαθε ωτίτιδα από τη θάλασσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Φέτος που είμασταν πάλι κάτω, να χτυπήσω ξύλο δεν χρειάστηκε:rolleyes:

Στείλε μου ένα πμ με το όνομά του (αχρείαστος νά ναι!)!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48