Και το ονομα αυτου: Dream


Cocker-Lover

Active Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
42
0
Πειραιας
www.piczo.com
Επιτελους απεκτησα το Κοκερ μου...!!!Ειχαμε παει την Παρασκευη με την Cocker-fan στην εκτροφεα για να δουμε τα κουταβια της και γενικα να μιλησουμε.Βγαλαμε φωτογραφιες,χαρηκαμε,παιξαμε κ την επομενη μερα ειδαν οι γονεις μου τις φωτογραφιες και πηγαμε κ τον πηραμε!!!Μαυρος Κοκερινος,μεγαλος ζουζουνος.Υπαρχει ομως ενα προβληματακι.Το γαλλ.μπουλντογκ μου δεν τον θελει καθολου.Δεν ξερουμε τι να κανουμε και ο μικρος δεν θελουμε να ειναι τρομαγμενος γιατι θα συμμετεχει σε εκθεσεις.Κατεβασα και μερικες φωτογραφιες να τον δειτε τον μικρουλη :p

[/img]
 




FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να σου ζησει!!

Μεγα καθαρματακι ο μικρουλις!!!
Χτες μας ηρθε επισκεψη. Η Εσμεραλντα δεν τρελαινεται με αλλα σκυλια στο χορο της και θελει παντα να τους υπερβληθει. Στην αρχη εκανε ο μικρος οτι φοβηθηκε και ντρεπεται- αλλα στην πορεια της γρυλλισε και της εδειξε και τα δοντια- πραγμα που δεν δεχεται η παλιογρια μου με τιποτα- επρεπε στο τελος να την εχω δεμενη- αλλιως θα τον ετρωγε τον τσαμπουκο- αυτος χαλαρος τριγυρναγε στην κουζινα και αδειασε το μπολακι του γατου απο τις τελευταιες κροκεττες.

Παντος την συνδεση Yves- Dream δεν την βλεπω και πολυ ευκολη, αν εχει και απεναντιας του τετια συμπεριφορα, που εδειξε εδω στο σπιτι μου !!
 
























FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
keyman said:
Νομιζω FrenchieFan πως ήρθε η ώρα να πάρετε και σεις ένα?Τι λέει η κοράκλα σου τώρα? :lol: :lol: :lol:
Σιγουρα στενοχορεθηκε!
Αλλα εμεις εχουμε και προβλημα χορου- δεν ειναι δικο μας το σπιτι που μενουμε, σε αντιθεση με την οικογενιαι της Cocker lover- και αλλο ενα ζωακι στο σπιτι- δεν νομιζω να το δεχτει ο σπιτονοικοκυρις μας, που ειναι γενικος περιεργος. Ιδη εχουμε υπερβει το επιτρεπομενο οριο με δυο γατες και εναν σκυλο.
Και δεν γουσταρω να μεινω και αστεγη- ουτε σηκονει ο προυπολογισμος μας μετακομισεις αυτην την εποχη- μονο και μονο να κανω το χατιρι στην κορη μου.
Ασε που ερχονται και πανελληνιες- και οι εποχη τωρα ειναι πλεων ακαταλληλη.
 




cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Δεν στεναχωρηθηκα....Ισα ισα χαιρομαι για την κολλητη μου που καταφερε επιτελους να πραγματοποιησει το ονειρο της...
Ετσι κ αλλιως στον ''χωρο των σκυλιων'' ειμαστε μαζι,κ παντα θα ειμαστε..
Κ μην ακουτε την Frenchie-Fan μια χαρα σκυλακι ειναι ο ανιψουλης μου..
8) :lol: :lol:
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981