Και το όνομα αυτής: Νεφέλη....

tasoulap

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2011
189
1
Ano Liosia, Athens, Attikis
Έτσι μπράβο! Ευχάριστα νέα να ακούω! Επικροτώ την κίνησή σου και σου εύχομαι τα καλύτερα τα οποία είμαι σίγουρη οτι θα έρθουν. Όλα τα υπόλοιπα στα έχουν πει ήδη τα παιδιά, οπότε δεν τα επαναλαμβάνω. Εννοούνται! ;)

Να την χαίρεσαι την πιτσιρίκα και να περάσετε πανέμορφα μαζί! :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Να τη χαίρεστε, Χρυσούλα μου! Τα καλύτερα σάς εύχομαι! :)
Να μην έχεις ούτε τύψεις ούτε ενοχές. Αυτά είναι ανθρώπινα και κανείς δεν μπορεί να σε κρίνει. Έκανες μια πράξη που δείχνει πόσο δυνατή είσαι. Φιλάκια στο μωρό σου και σε σένα!

Είναι η αδελφούλα της, κομμάτι και αυτή από το μωσαϊκό της καρδιάς σου !!!
Όλοι έχουμε από ένα μωσαϊκό..και τυχεροί όσοι έχουν την τύχη να χωρέσουν πολλές φατσούλες, πιο πλούσιοι στο τέλος και γεμάτοι..!!
Προσυπογράφω! Η Κλαίρη θα είναι ικανοποιημένη και ευτυχισμένη που η μαμά προχωράει, είναι και πάλι χαρούμενη και δίνει την αγάπη της και σε άλλα σκυλάκια!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πολυ καλα εκανες- και πολυ χαιρομαι για αυτο!!

Το εχω περασει και εγω- και εκανα το ιδιο!
Η MonaLisa μου ειναι το φαρμακακι μου!!
Την λατρευω για αυτο!
Δεν θα ξεχασω ΠΟΤΕ την Esmeralda μου και δεν την αντικαθεστησα σε καμια περιπτοση- αλλα με την MonaLisa ανοιξαμε αλλο κεφαλαιο και προχοραμε!
Και θα ξανακανα το ιδιο οταν χρειαστει, γιατι μονο ετσι μπορουμε να χαμογελαμε παλι!!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Mπαινω σπανια τους τελευταιους μηνες στο φορουμ,Ομολογω πως ενιωσα σαν να με χτυπησε ρευμα οταν διαβασα το αλλο σου θεμα..:(
Να χαιρεσαι και να αγαπας την Νεφελη,το ιδιο πολυ με την Κλαιρη.Καλη αρχη με την μικρη,η οποια ευχομαι να παρει πολυ γρηγορα την θλιψη σου μακρια.

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Κάπως έτσι αποκτήσαμε τη Μάγκυ μας, ένα γλυκό γουέστι που έκανε τη ζωή μας πιο γλυκιά. Λυπάμαι για ότι συνέβει. Μου κόπηκαν τα πόδια, αλλά... να ξέρεις... όσοι μας αγαπούν πραγματικά, όπως εσένα το εκλαιράκι σου, μας θέλουν ευτυχισμένους.

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
Δε χρειάζεται να νιώθεις ντροπή και τύψεις γιατί δεν την αντικατέστησες ούτε θα γίνει αυτό ποτέ! :) Και κανείς μας δε σου το πρότεινε αυτό με τέτοιο σκοπό. Όμως πιστεύω πως η ανάγκη σου να δώσεις όλη αυτή την ιδιαίτερη αγάπη που έχουμε μέσα μας εμείς οι φιλόζωοι σε κάποιο τετράποδο, θα σου προκαλούσε περισσότερο πόνο. Να σου ζήσει και να είναι καλότυχη και να είσαι σίγουρη ότι το Κλαιράκι ξέρει πόσο σημαντική θέση θα έχει για πάντα στην καρδιά σου. Άσε που εκεί στον σκυλοπαράδεισο θα έχει άπειρα κόκκαλα που καμία Νεφέλη, Νίτσα, Λίζα, Μαίρη, Μπρουκ δε μπορεί να της κλέψει!! Οπότε κοιμάται ήσυχη! ;)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
"NiNA" (Υorkshire Terrier)

Pedigree Name: "NiNa"
Name: Νεφελη
Ημερομηνία Γέννησης: 23-12-2011

Sire: Βlue Genesis Capuccino
cap005.jpg
Dame: Blue Genesis Emma-Lise
Nala.jpg
Εκτροφέας: B. Λαχανιώτη

Η μικρούλα που ήρθε τελείως άξαφνα στη ζωή μας, ήρθε για να μείνει και να διεκδικήσει τίποτα λιγότερο από αυτό που της αξίζει, την θέση της στην καρδιά μας.

2 ημερών (αριστερά)
Στα χέρια.jpg

16 ημερών (δεξιά)
Στο μαξιλάρι.jpg

58 ημερών
100_0155++.jpg

Η μικρή Νεφέλη είναι ΥORKSHIRE TERRIER με τα όλα του. Δεν είναι δηλαδή σε καμία περίπτωση σκυλί του καναπέ και πιστεύω ότι θα ήταν δυστυχισμένη εάν κάποιος την αντιμετώπιζε έτσι.

Πρόκειται για σκύλο με δυναμικό χαρακτήρα, τολμηρή και επίμονη, υψηλό pray και kill drive από μικρή ηλικία.
Έχει τάσεις ανεξαρτησίας και είναι αρκετά κυριαρχική σε λίγο βαθμό με τους ανθρώπους και περισσότερο με τα σκυλιά της ηλικίας της.
Υψηλά επίπεδα ενέργειας και υψηλές απαιτήσεις σε παιχνίδια που διεγείρουν τη νοημοσύνη.

Εάν βρεις το κουμπί της, τη σωστή τομή μεταξύ κυριαρχίας (ορίων) και ανταμοιβής κάνει τα πάντα και με χαρά.

Μπορεί να είναι πολύ τρυφερή.

Μορφολογικά είμαστε ακόμα υπό ανάπτυξη και έχουμε μέλλον μπροστά μας, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο (όπως απέδειξε η συμμετοχή μας στις δύο διεθνείς εκθέσεις).
Μακάρι να συνεχίσει να εξελίσσεται καλά γιατί υπάρχουν αρκετοί αστάθμητοι παράγοντες πέραν της καθαρής μορφολογίας (π.χ. μαλλάκι).

Προβλήματα που αντιμετωπίσαμε: Ευτυχώς μέχρι στιγμής κανένα υγείας. Θέλει προσοχή στο θέμα της τραχείας της, δεδομένου ότι είχε για μερικές μέρες ένα θεματάκι, αλλά τίποτα σημαντικό.
Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη των δοντιών (νεογιλά) και των πίσω γονάτων.
Στο θέμα της συμπεριφοράς μπορεί να γίνει καταστροφική εάν δεν έχει εκτονωθεί και αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το να μένει μόνη της. Ευτυχώς δεν είχαμε θέμα άγχους αποχωρισμού και πλέον είμαστε εντάξει.
Μπορεί να γίνει πολύ απαιτητική κυρίως στην προσοχή και όχι στο φαγητό.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.402
Να σου ζήσει και επισήμως λοιπόν :)

Ωραιότατο το Νίνα. Γιατί δεν το κράτησες;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.402
Αααααααα...δεν ήταν δική σου απόφαση; ok δεν πειράζει...δεν έχει και σημασία άλλωστε.

Σου εύχομαι να ζήσεις μαζί της, όλα όσα ονειρεύεσαι :)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Πρώτη μέρα στο σπίτι με τα αυτιά μας "δεμένα" (ευτυχώς για δύο μόνο ακόμα μέρες)
IMG_1624.JPG

Ύπνους με την καλύτερη μας φίλη στο crate (για μολοσούς!) μετά από τρελό παιχνίδι.
IMG_1640.jpg

Το πρώτο μου παιχνίδι (μυρίζει ακόμα μανούλα!)
IMG_1665.jpg

Ζεστασιά στο μπουφάν του μπαμπα !!
IMG_1732.jpg

Το πρωτο μας μπάνιο, δείτε αφτί στο Θεό!!!
IMG_2096.JPG

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Αααααααα...δεν ήταν δική σου απόφαση; ok δεν πειράζει...δεν έχει και σημασία άλλωστε.

Σου εύχομαι να ζήσεις μαζί της, όλα όσα ονειρεύεσαι :)
Μωρε δική μου απόφαση ήταν αλλά εκείνο τον καιρό δεν σκεφτόμουν και ιδιαίτερα λογικά.... σε σημείο που δεν ξέρω καν με τι κριτήρια διάλεξα το Νεφέλη!! :)

Ενα πράγμα ονειρεύομαι.... να τη δω παλιόγρια!
Σ' ευχαριστώ Μαρία μου!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Να είναι καλότυχη και να την δεις να γερνάει δίπλα σου!!!
Είναι πανέμορφη, να την χαίρεσαι Χρυσούλα :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Η τύχη της είναι μεγάλη από την στιγμή που βρέθηκε στα χέρια σου.
Εύχομαι υγεία, να είσαστε πάντα καλά και να χαιρόσαστε η μία την άλλη...:)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Eίναι πολυμορφικό σκυλί η μικρή!!! Κυρία και αλάνι σε ένα!

Στο τερεν του AthensDogTrainingClub
IMG_2579.jpg

Στα χώματα...
IMG_2899.jpg

Στα λουλούδια ποζάροντας
IMG_2912.jpg

Κυνηγώντας το θήραμα!
IMG_2914.jpg

Και στα σαλόνια των εκθέσεων, κυρία!!
577169_3221011879133_1081510127_3002569_1465232592_n.jpg

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Η τύχη της είναι μεγάλη από την στιγμή που βρέθηκε στα χέρια σου.
Εύχομαι υγεία, να είσαστε πάντα καλά και να χαιρόσαστε η μία την άλλη...:)
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, σημαίνει πολλά για μένα αυτό που λες!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Φτου, φτου, σκόρδα! Λουλουδάκι μου! :D
Πολύ όμορφη και δείχνει δυναμική, αν με καταλαβαίνεις, Χρυσούλα.;)
Τα καλύτερα σάς εύχομαι! Να είστε πάντα καλά! :D