Και το όνομα αυτής: Νεφέλη....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Πω, πω... τι μου περιγράφεις.... πόσες μα πόσες φορές τα έχω δει.... για αυτό κάθομαι σαν το χαζό και εξηγώ και εξηγώ..... και με κοιτάνε σαν να τους λέω παραμύθια!!

Είναι φορές που τους βλέπω να τα κάνουν όλα λάθος και δεν είναι αυτό που με πειράζει, αντιθέτως κι εγώ έτσι ήμουν και έχω δρόμο μπροστά μου, αλλά είναι αυτό το ύφος ... που εγώ τα κάνω όλα σωστά και το έχω στα ώπα ώπα και εσύ το ταλαιπωρείς.... δεν παραιτούμαι όμως!!!

Ευχαριστούμε πολύ!!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
πόσες μα πόσες φορές τα έχω δει.... για αυτό κάθομαι σαν το χαζό και εξηγώ και εξηγώ..... και με κοιτάνε σαν να τους λέω παραμύθια!!

Ευχαριστούμε πολύ!!
εγω δεν μπενω καν στον κοπο να το εξηγησω! Χασημο χρονου δυστυχως...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Ολοι μας πρέπει να κοπιάσουμε πάρα πολύ να τα εξηγούμε, όσες φορές χρειαστεί. Αν το θεωρούμε εμείς χάσιμο χρόνου, πόσο μάλλον αυτοί που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα. Και αν το θεωρούμε εμείς -που μας νοιάζει και μας καίει- χάσιμο χρόνου, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει τίποτα.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Πρέπει να συμφωνήσω... και ένα σκυλάκι να δει καλύτερες μέρες κι αυτό επιτυχία είναι!!

Είδα προχτες στην βόλτα μας στο πάρκο Τρίτση ένα Yorkie κομπιασμένο σε βαθμό που πρέπει να πόναγε... η κυρία που το είχε το χτένιζε αλλά λάθος και με λάθος εργαλεία (φυσικά όπως της είπε η κτηνίατρος).... είχα τον άντρα μου 30 λεπτά να περιμένει μόνος του για να εξηγώ τι πρέπει να κάνει...
νομίζω όμως ότι πρέπει να γίνει γιατί μπορεί η κυρία αυτή που το λάτρευε αδιαμφισβήτητα να χρειάζεται απλά μία καλή και σωστή κουβεντα παραπάνω για να ψαχτεί και να ενημερωθεί... νέα γυναίκα ήταν και φάνηκε με διάθεση!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τότε αντίστοιχα, έχαναν το χρόνο τους όσοι σου έλεγαν πχ να μην έχεις συνέχεια δεμένο στο σκύλο σου στο χωράφι, πώς να τον προστατεύσεις από τσιμπούρια κλπ, πώς να πείσεις τους γονείς σου να τον πας κτηνίατρο και άλλα πολλά...
Κανείς δεν ήξερε εκ των προτέρων αν τα λόγια του θα έπιαναν τόπο κι όμως προσπάθησαν να σου αλλάξουν τη λανθασμένη γνώμη που είχες...και (ως ένα βαθμό) το κατάφεραν.
Κανείς δε λέει ότι όοοοοοοοοοολοι όσοι θα μιλήσεις θα ανταποκριθούν. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει ΚΑΝ να δοκιμάσεις!

Συγνώμη Χρυσούλα για το οφ!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Λίγα λόγια για την κοινωνικοποίηση της μικρής.

Η μικρή γενικά είναι χαρούμενο κουτάβι.... της αρέσει να συναναστρέφεται κόσμο, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τους διάφορους ανθρώπους νέους-γέρους, παιδιά, παπάδες, αλλοδαπούς.... όλα μια χαρά.
Αυτό που με ευχαριστεί ιδιαίτερα είναι τα παιδια (γιατί ομολογώ ότι ήταν δύσκολο όταν η Κλαίρη έβλεπε παιδί στα 100 μέτρα και της ανέβαινε η πίεση τριακόσια!!) και γενικά ότι δέχεται τα χάδια με χαρά.

Επίσης δουλεύουμε πολύ την κοινωνικοποίησή της με άλλα ζώα. Αυτό που θέλω να πετύχω είναι να μην έχει καμία αρνητική εμπειρία και εξού φοβία από μεγαλόσωμα σκυλιά, αλλά παράλληλα να μάθει άπταιστα τη σωστή γλώσσα σώματος των σκύλων, ώστε να είναι σωστή στις προσεγγίσεις της αλλά και κατανοητές οι διαθέσεις των άλλων σκύλων.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

4.jpg

Μέχρι στιγμής τα σκυλιά με τα οποία έχει έρθει σε επαφή είναι όλα σωστά και την αντιμετωπίζουν όπως της αξίζει, σαν ένα χαρούμενο κουτάβι.

Δεν είχαμε δυσάρσεστες εμπειρίες μέχρι στιγμής εκτός από "δυναμική" προσέγγιση ενός Dob. Ευτυχώς δεν είχαμε ούτε τα γνωστά "πατήματα" από πιο μεγάλα κουτάβια ακόμα.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Βρε το ατρόμητο κορίτσι!!!! Τέλεια είναι Χρυσούλα, μπράβο!!!!

Όποτε θελετε και άλλη κοινωνικοποίση χαρά μας θα είναι!!!!! :)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Πραγματικά ατρόμητη!!! Κόντεψε να της βγει η ουρά από χαρά, όταν μυρίστηκε με το άλογο!!!

Αμέ πολύ ευχαρίστως!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Είναι για δάγκωμα το άτιμο..... την Κυριακή θα σου την παραχωρήσω για ... τσαλάκωμα!!! :p
Αυτό καταχωρείται στα πρακτικά.
Αλλωστε δεν θα γλυτώσεις, θα φορτωθείς τη δική μου για στρώσιμο!!! χαχαχαχαχαχ ;)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Αμέ.... καταχώρησέ το.

Δεν ξέρω τίποτα!! Δεν είδα τίποτα!!! Δεν λέω τίποτα!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχααα....

Αστέρι θα στη κάνω!! :p

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Υπέροχη !!
Να την χαίρεσαι :)
Και τα δυο ονόματα καταπληκτικά !!
Αν θέλετε για κοινωνικοποίηση προσφερόμαστε :p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Όσοι πιστοί προσέλθετε!! Είμαστε ανοικτοί σε όλες τις κοινωνικές συναναστροφές!! :D
Eυχαριστώ πολύ!

Ναι, όντως και τα δύο ονόματά της είναι κάπως.... λεπτεπίλεπτα!!! Μπορώ να πω ότι είμαι και ευχαριστημένη που δεν έχει kennel name... απλό λιτό και κατανοητό!! ;)

Ό,τι πρέπει για Yorkie δηλαδή!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
2 x Very Promising
2 x Best pro puppy of breed, η Nεφελίτσα μου.... ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΌ ΜΟΥ!

540254_3697527389244_1007156507_33382531_1448694217_n.jpg

Νατασσάκι ευχαριστώ πολύ για την εκπληκτική φωτό!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
2 x Very Promising
2 x Best pro puppy of breed, η Nεφελίτσα μου.... ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΌ ΜΟΥ!

View attachment 36077

Νατασσάκι ευχαριστώ πολύ για την εκπληκτική φωτό!!
Σε ένα ατρόμητο κ συνάμα πανέμορφο σαν μπιμπελό σκύλο όπως η Νεφέλη σου, δε θα μπορούσαν να βγουν κακές φωτό...:)

Συγχαρητήρια Νεφέλη & Χρυσούλα! Κ εις ανώτερα!