Τι να σου πω βρε κορίτσι μου, πες με παρανοική αλλά πλησιάζει 15 μηνών και είμαι μέσα στο άγχος από το πουθενά...
τις προάλλες παίζαμε με το μπαλάκι και το σκυλί λαχάνιασε πιο γρήγορα από ότι συνήθως. Και με πειράζει ο άντρας μου λέγοντας... "έμφραγμα!!", περιττό να σου πω ότι όπως ήμουν πήρα σκύλο και άντρα και έφυγα για κτηνίατρο, η οποία γέλαγε μαζί μου (να είναι καλά που δεν με έχει δείρει μέχρι σήμερα) διότι το σκυλί είχε φάει τον άμπακο.... είχε φάει σε ένα απόγευμα το φαγητό της, ένα μασουλητήρι, μία ημερίσια (!) ποσότητα Yorkie σε σπίτι φιλικό πριν την πάρω χαμπάρι και λιχουδιές για εκπαίδευση και κόντευε να σκάσει!!!!
Την ακροάστηκε και μου είπε.... η καρδιά της είναι μία χαρά, στο έντερό της γίνεται μάχη!!!! Που να τρέξει το σκυλί....
Παράνοια όπως είπα, το ξέρω αλλά ... έχω κι εγώ τα θέματά μου!!!
For the record πριν από λίγο της έβαλα λίγο χλιαρό νεράκι στην τροφή και το έφαγε όλο. Δεν την βλέπω όπως πάει να ξανατρώει για σήμερα αλλά όπως και να το κάνεις κάτι είναι κι αυτό. Και κοιμάται πάλι!
Ασχετο, έτσι για να μου φτιάξει και η διάθεση, το ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα ανεβάσει και η Νατασσα στο θέμα της, αλλά δεν κρατιέμαι.....
φρέσκο πράγμα, σπαρταράει!!!
Φαίδρα και Νεφέλη σε ...διαφορετικό agility!!!
[/IMG]
και κατσικιές για το μπαλάκι μας!!! (χρήσιμη η μαμα...κάνει και το βατήρα!!!)
[/IMG]