Και το όνομα αυτής: Νεφέλη....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Σας ευχαριστούμε πολύ...!!!

Η μικρή είναι το υπέρτατο νανοκάτσικο... δώσε της έξω βόλτες, μπαλάκια, τρέξιμο, χορτάρια για τούμπες και πάρ'της την ψυχή!!!
Αν της τα δώσεις αυτά σε έχει Θεό!

Να δω πότε θα αξιωθώ να φτιάξω ένα καλό βιντεάκι μαζί της... η άχρηστη!! :p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Ευχαριστουμε πολύ!!!

Η φάτσα αυτή τη στιγμή αφού μου έφερε την μπάλα της (την οποία έκλεψε από την τσαντα εκπαίδευσης), με έγλειψε, με σκούντηξε με το πόδι, μου νιαούρισε και δεν με έριξε να παίξουμε, έχει ξαπλώσει μπροστά στην μπάλα και παριστάνει την Μάρθα Βούρτση σε κατάσταση λιποθυμίας..... ααχαχαχαχαααα στους Ανώνυμους Μπαλακιολικούς θα το γράψω το παιδί μου!!! :p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα καλά σας λόγια!!

Αλίκη μου, ανυπομονώ για βόλτα μουσάτων!!

Φανή μου, εσάς θα σας ξαναπετύχουμε!!!! :p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Ευχαριστώ πολύ!!!

Το Νεφελάκι έχει πέσει πολύ.... χτες βεβαια την είχαμε στο τρέξιμο όλη μέρα με τη Νατάσσα, αλλά βλέπω ότι η μικρή μου δεν είναι στα καλύτερά της.
Σήμερα κοιμάται όλη μέρα εκτός από τα διαστήματα που σηκώνεται έρχεται σε μένα, μιξοκλαίει, ταντώνεται πάνω μου και με έχει μουλιάσει στο γλύψιμο....

Πριν λίγο έβγαλα μπαλάκι που ούτως ή άλλως γυρίζει το μάτι της... χτυπάει το τηλέφωνο και όσο την άφησα με το μπαλάκι αυτή ταβλιάστηκε στο χαλί λες και ήταν κατάκοπη από ολοήμερο τρέξιμο...

Και με όλα αυτά δεν μου τρώει κιόλας ... (λιχουδιές και τέτοια μια χαρά.... φαί πολύ λίγο)

Η αλήθεια είναι ότι κάπου εδώ γύρω περιμένει περίοδο και κάτι μου λέει ότι δεν θα την περάσει τόσο ανώδυνα όσο την πρώτη φορά... ελπίζω δηλαδή... γιατί δεν το έχω και σε πολύ να αρχίσω να ανησυχώ.....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο επερχόμενος οίστρος θα'ναι... Μη φέρνεις την καταστροφή! Ειδικά αφου με τις λιχουδιές μια χαρά.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Τι να σου πω βρε κορίτσι μου, πες με παρανοική αλλά πλησιάζει 15 μηνών και είμαι μέσα στο άγχος από το πουθενά...

τις προάλλες παίζαμε με το μπαλάκι και το σκυλί λαχάνιασε πιο γρήγορα από ότι συνήθως. Και με πειράζει ο άντρας μου λέγοντας... "έμφραγμα!!", περιττό να σου πω ότι όπως ήμουν πήρα σκύλο και άντρα και έφυγα για κτηνίατρο, η οποία γέλαγε μαζί μου (να είναι καλά που δεν με έχει δείρει μέχρι σήμερα) διότι το σκυλί είχε φάει τον άμπακο.... είχε φάει σε ένα απόγευμα το φαγητό της, ένα μασουλητήρι, μία ημερίσια (!) ποσότητα Yorkie σε σπίτι φιλικό πριν την πάρω χαμπάρι και λιχουδιές για εκπαίδευση και κόντευε να σκάσει!!!!
Την ακροάστηκε και μου είπε.... η καρδιά της είναι μία χαρά, στο έντερό της γίνεται μάχη!!!! Που να τρέξει το σκυλί.... :p

Παράνοια όπως είπα, το ξέρω αλλά ... έχω κι εγώ τα θέματά μου!!!

For the record πριν από λίγο της έβαλα λίγο χλιαρό νεράκι στην τροφή και το έφαγε όλο. Δεν την βλέπω όπως πάει να ξανατρώει για σήμερα αλλά όπως και να το κάνεις κάτι είναι κι αυτό. Και κοιμάται πάλι!

Ασχετο, έτσι για να μου φτιάξει και η διάθεση, το ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα ανεβάσει και η Νατασσα στο θέμα της, αλλά δεν κρατιέμαι.....
φρέσκο πράγμα, σπαρταράει!!! :p

Φαίδρα και Νεφέλη σε ...διαφορετικό agility!!!
[/IMG]

και κατσικιές για το μπαλάκι μας!!! (χρήσιμη η μαμα...κάνει και το βατήρα!!!)
[/IMG]

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ναι, πλησιάζει 15 μηνών και τι; Διώξε από το μυαλό σου τις όποιες παράξενες σκέψεις και ευχαριστήσου το Νεφελάκι. Από το Εκλαιράκι κρατά τις ευχάριστες αναμνήσεις στο μυαλό και την καρδιά σου και διώξε τα όποια φαντάσματα. Θυμάσαι που είχες γράψει ότι τον πρώτο καιρό την αδίκησες τη Νεφέλη λόγω πένθους για την Κλαίρη; Μην ξαναπέσεις σε παρόμοια λούμπα...

Ο επερχόμενος οίστρος είναι. Σημαδεύει κιόλας;

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Όχι γενικά δε σημαδεύει. Ναι μωρέ μάλλον αυτό θα είναι... πρέπει να έχει πριστεί και η κοιλίτσα της!

(Μωρέ σωστά όλα αυτά που λες.... δεν έχεις άδικο!!)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Αστα.....σκιάχτηκα η γυναίκα από το θεριό που με καβάλησε!!!! ααχαχαχαχαχαααα
Μιλάμε είναι δύσκολο να σκύβεις για να ανέβει η ποντικομαμή και να την παρακολουθείς παράλληλα.... γμσ τα!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Όχι, όχι το βρήκααααα!!! Είναι από το βάρος και την υπερπροσπάθεια να τη σηκώσω!!!! ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!