Θα σχολιασω με μια φωτο !!Axxaxxaxaaa... και η Νατάσσα έκανε και πάλι το θαύμα της!!
Νegro και Nepheli σε φωτό που δίνουν νέα έννοια στο "Δαυιδ και Γολιάθ)!!! Νομίζω ότι είναι η απόδειξη ότι τα μεγαλόσωμα σκυλιά δεν γεννήθηκαν με αυτοσκοπό τους να "κάνουν μία μπουκιά" τα μικρόσωμα...
[/IMG]![]()
![]()
Eντελώς.. και ο Νάγκρο πράγματι τη λιγουρευόταν... ευτυχώς μόνο για καλό!!! ααχαχαχαχααα
Ναι καλέ... τα Yorkie δεν εχουν μέσες άκρες η θα είναι σουπερ η θα είναι κωλόσκυλα λόγο ταμπεραμέντου και εντονης προσωπικότητας. Και φυσικά πρέπει να είναι σούπερ και είναι εάν τα αντιμετωπίσεις όπως κάθε άλλο σκύλο! Ο,τιδήποτε άλλο είναι απλά κατάντια της ανθρώπινης βλακείας που τα χώνει σε τσάντες (κι εγώ το κάνω όταν χρειαστεί αλλά δε "ζει" εκεί) , τα υπεροπροστατεύει και τα κάνει ανασφαλεί και φοβικα ή χυετοτσαμπουκάδες... Να τα γλυκοκοιτάς... Να δεις πως γλυκοκοιτάνε κι αυτά!!δηλωνω οτι με τα οσα γραφετε και οσα ανεβαζετε οι γιορκαδες του φορουμ, εχω αρχισει να γλυκοκοιταω πολυ τα γιορκι... Αχ μεγαλο κακο μου κανετε
Να το χαιρεσαι το μικρακι σου,φαινεται οτι εχετε χημεια μεταξυ σας! Απιστευτο πλασμα!
Ευχαριστούμε πολύ! Και για να επανέλθω στο προηγούμενο... πόσοι πιστεύετε από τους ιδιοκτήτες Υorkie και μικρόσωμων γενικά θα άφηναν το σκύλο τους να συναναστραφεί έναν Νέγκρο...??? Πόσοι θα εβλεπαν ένα Νέγρκο και μία Νεφέλη μαζί και δεν θα "τρομαζαν" ή δεν θα μας θεωρούσαν τρελούς ...??Οι φωτο με τον Νεγκρο ειναι απαιχτες!!!
Πααααρα πολυ ελαχιστοι!!Ευχαριστούμε πολύ! Και για να επανέλθω στο προηγούμενο... πόσοι πιστεύετε από τους ιδιοκτήτες Υorkie και μικρόσωμων γενικά θα άφηναν το σκύλο τους να συναναστραφεί έναν Νέγκρο...??? Πόσοι θα εβλεπαν ένα Νέγρκο και μία Νεφέλη μαζί και δεν θα "τρομαζαν" ή δεν θα μας θεωρούσαν τρελούς ...??
Αν δεν ήξερα πως μεγάλωσε και τι μυαλά κουβαλάει Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του νέγκρο και κάθε νέγκρο, δεν θα το τολμούσα καν.πόσοι πιστεύετε από τους ιδιοκτήτες Υorkie και μικρόσωμων γενικά θα άφηναν το σκύλο τους να συναναστραφεί έναν Νέγκρο...??? Πόσοι θα εβλεπαν ένα Νέγρκο και μία Νεφέλη μαζί και δεν θα "τρομαζαν" ή δεν θα μας θεωρούσαν τρελούς ...??
Εδω και παλι δεν εχεις και αδικο!Αν δεν ήξερα πως μεγάλωσε και τι μυαλά κουβαλάει Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του νέγκρο και κάθε νέγκρο, δεν θα το τολμούσα καν.
Οταν ειχα εγω τα δικα μου ολα μαζι στο Fuss,χωρις λουρι για να περασουμε απο κατι περαστικους ( και δυστυχος τους φωναζω σε στρατιοτικο τονο) με ειπε μια- πωωω πωω- κοιτα πως κανει τα καιμενα τα σκυλακια-σαν την Cruella κανει!Περνάει μία λοιπόν βλέπει τη μικρή ξάπλα και με "στόλισε" κανονικά... διότι θα έπρεπε να ντρέπομαι, και τη μάνα είμαι εγώ που το αφήνω και περπατάει, αυτά δεν κάνει να περπατάνε αλλά να την έχω αγκαλίτσα, και ορίστε κουράστηκε και δεν αντέχει άλλο να περπατήσει....
Α, κι εγώ το έχω το στρατιωτικό όταν πρέπει να είναι άμεσα τα πράγματα ή σε κάποια διόρθωση... κι εμενα με στραβοκοιτανε... Δεν το έχω σε τσαντα με φρουφρουδάκια να τρέμει (το άκουσα κι αυτό ότι δεν είναι "γνήσιο" Yorkie γιατί δεν τρέμει όπως τα υπόλοιπα...) βλέπεις να του κάνω μονο αγκαλιές και φιλάκια και χαρούλες, να το μπουκώνω λιχουδιές για να με αγαπάει και να χαζοχαίρομαι όταν αυτό κουμαντάρει τη ζωή μου με γρυλίσματα και γαυγίσματα από το φαγητό του (και μου) έως το ποιον θα αγκαλιάσω και θα χαιρετήσω για να είμαι σωστή yorkoμάνα....Οταν ειχα εγω τα δικα μου ολα μαζι στο Fuss,χωρις λουρι για να περασουμε απο κατι περαστικους ( και δυστυχος τους φωναζω σε στρατιοτικο τονο) με ειπε μια- πωωω πωω- κοιτα πως κανει τα καιμενα τα σκυλακια-σαν την Cruella κανει!