Έχει κανείς άποψη για την Eminent. Μου τη σύστησαν απλά θα ήθελα να μου πει κάποιος αν την έχει δοκιμάσει. Αυτη τη στιγμή δίνω την Arden Grange και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
γιατι nick Καπου εχεις μπερδευτει...Aunt Mary δε σε υποχρέωσε κανείς να ασχοληθείς με το post. Γιατί λοιπόν με πρήζεις;
Βάλε ενα λινκ απο το εκτροφείοΈχω μια απορία. Έψαξα στο internet αλλά δε μπόρεσα να βρω σαφή απάντηση. Επίσημο εκτροφείο και πολύ γνωστό μάλιστα διαθέτει 2 κουτάβια σε καλύτερη τιμή λόγω μη επιτρεπτού χρώματος. Η διαφορά στην τιμή είναι 300 € και ότι κανονικά θα έχει χαρτιά κ.λ.π. Είναι δυνατόν αυτό? Υπάρχει και photo του κουταβιού.
Δε μας τη βάζεις; :ΡΥπάρχει και photo του κουταβιού.
Βρε Aunt Mary, και πού ξέρεις εσύ τι είναι το κουτάβι; Αν οι γονείς του είχαν pedigree; Αν η γέννα έγινε σε συνεργασία με εκτροφέα; Ας μην κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε.γιατι nick Καπου εχεις μπερδευτει...
Απο την μια λες πως ξερεις το προτυπο κ απο την αλλη ρωτας οποιους εχουν εμπειρια...
Το προτυπο ειναι προτυπο και αναφερεται σε καθαροαιμους σκυλους, δηλαδη για τον δικο σου σκυλο μπορει και να μην ισχυσει επειδη δεν ειναι καθαροαιμος, ειναι ημιαιμος...
Επομενως δε θα πρεπε να ρωτησεις καποιον με εμπειρια στους σκυλους, αλλα καποιον με εμπειρια στην μαντικη.