Και ύστερα αναρωτιόμαστε....!!


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Έχουμε δεχθεί την διαφθορά, εδώ και πολλά χρόνια, σε όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης, έχουν επωφεληθεί και μάλιστα big time πάρα πολλοί από την διαφθορά αυτή, έχουμε μάθει πως για να γίνει η δουλειά μας όλα τα μέσα είναι θεμιτά, και εσείς μου λέτε για φιλοζωϊκές που δεν θα πάρουν χρήματα από σκυλέμπορα. (βασικά με αυτό διαφωνώ ούτως ή άλλως καλά κάνανε και του τα πήρανε, σε ιερό σκοπό πάνε άλλωστε)

Και μου λέτε για εκτροφείς αμφιβόλου ποιότητας και πάστας και για μαγειρέματα που κάνουν τον χώρο να βρωμάει από μακρυά και τον κόσμο να έχει απομακρυνθεί από τις εκθέσεις εδώ και χρόνια.

Ο λόγος που δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι γιατί δεν θέλει κανείς να υπάρχουν για ευνόητους λόγους. Και όσο δεν πιέζουμε ουσιαστικά, και θεωρούμε ρουφιανιά (με τέτοια κατάλοιπα τι κατάληξη περιμέναμε) οποιαδήποτε προσπάθεια να λειτουργήσει το κράτος δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα .
Είμαι πολύ απογοητευμένη, που αφήσαμε την ασυδοσία να βασιλεύει. Σε κανένα κράτος του κόσμου δεν έχει πολίτες αγγέλους και υπεράνω χρήματος, απλά έχουν βρει τον τρόπο να ελέγχουν την κατάσταση. Εμείς όμως είμαστε έλληνες, μας αρέσει η ελευθερία δεν μπορούμε τον ζυγό και άλλα τέτοια γελοία επιχειρήματα με τα οποία τροφοδοτούμε την ψωροπερηφάνεια μας.
Κι επειδή ξέφυγα, δεν θα μπορούσε να εξαιρείται όλων αυτών ο χώρος της κυνοφιλίας.
Και όπως είπε ο ICE και ο Soukis αν δεν κάνω λάθος, ας γίνουμε εμείς η αλλαγή που ζητάμε γιατί με το να κρίνουμε μόνο χωρίς να κοιτάμε την καμπούρα μας βρεθήκαμε εδώ που είμαστε.
 




stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ο καθένας μας περπατά στο δάσος της αρεσκείας του και επιλέγει να κοιτάει ότι θέλει.
 




ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ginetai anafora gia to atomo poy agorase toys laxnys ws skylemôras
aytos hmoyn egw thn prwth hmera kai h ka Kefala Faih th deyterh
sigoyra egw den eimai kai mporw na pw to idio ka gia th Faih Kefala
Den moy aresei na me apokaloyn skylempora
Κανετε λαθος. Δεν αναφερεται σε εσας ο DjSοukis, σας διαβεβαιω! Σε λιγη ωρα, φανταζομαι οτι θα σας το διαβεβαιωσει και ο ιδιος...:)

Sent from my Galaxy SII using Tapatalk 2
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Αυτό θα ρώταγα κι εγώ.
Γιατί νομίζετε ότι η αναφορά ήταν για εσάς;
 


DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
743
Anamenetai mia diorthosh apo to melos poy ekane thn anafora stis agores laxnwn sygnomh gia toys latinikoys xarakthres den eimai sthn Ellada kai den mporw na kanw allages se mh diko moy PC
Ο κος Καραγιάννης ( theogoniakennel) θεώρησε σωστό να αποσαφηνιστεί πως δεν αναφέρομαι στον ίδιο που αγόρασε ένα σεβαστό αριθμό λαχνών την 1η ημέρα, αλλά ούτε και στην κα Κεφαλά που αγόρασε αρκετούς λαχνούς την επόμενη μέρα.

Εννοείται πως το σχόλιο/μαρτυρία μου δεν αφορά κανέναν από τους παραπάνω. Δε θα μπορούσε άλλωστε μια που κανείς εκ των δύο, εξ όσων γνωρίζω, δεν είναι ή ήταν εισαγωγέας σκύλων (επάγγελμα καθόλα νόμιμο, να επαναλάβω).

Με την ευκαιρία να καταστήσω σαφές πως δεν εννοώ κανέναν άλλο που μπορεί να αγόρασε λαχνούς εκείνο το διήμερο και δεν επαγγέλλεται ή επαγγελλόταν εισαγωγέας σκύλων (μη γεμίσει το inbox μου από μηνύματα αγοραστών λαχνών).

* Ούτε εγώ είμαι εισαγωγέας σκύλων...Το αναφέρω γιατί αγόρασα δύο λαχνούς την Κυριακή.

:)
 


theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Fysika edw egine h anafora oti enas skylemporas prosefere xrhmata se filozoiko swmateio, aytos poy to ekane hmoyn egw kai as elthei kapios na me pei skylempora
Legomai Nikolaos I Karagiannis zw apo epaggelma poy oydemia sxesh exei me ta Zwa eimai stelexos Trapezhs , apo ayto zw, exw kanei tis spoydes poy exw kanei, eimai kathara hobistas, eimai kriths morfologias eimai eklegmeno melos ths dioikhshs toy KOE, eimai grammateas ths epitrophs kritwn kai edw me apokaleitai skylempora, an nai apodeixte to
 


ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Fysika edw egine h anafora oti enas skylemporas prosefere xrh,ata se filozoiko swmateio, aytos poy to ekane h,oyn egw kai as elthei kapios na me pei skylempora
Legomai Nikolaos I Karagiannis zw apo epaggelma poy oydemia sxesh exei me ta Zwa eimai stelexos Trapezhs , apo ayto zw, exw kanei tis spoydes poy exw kanei, eimai kathara hobistas, eimai kriths morfologias eimai eklegmeno melos ths dioikhshs toy KOE eimai grammateas ths epitrophs kritwn kai edw me apokaleitai skylempora, an nai apodeixte to
Εχω λιωσει :p

Sent from my Galaxy SII using Tapatalk 2
 






mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Κε.theogonia, εκτός από την υπόθεση των λαχνών, που έγινε παραπάνω από σαφές ότι δεν αφορούσε εσάς, ως κριτής ο ίδιος, γραμματέας της επιτροπής κριτών και βεβαίως, μέλος του ΚΟΕ, δεν έχετε να μας κάνετε κανένα σχόλιο για όλα τα υπόλοιπα που γράφονται;

Θα ήταν πολύ σημαντική, η δική σας τοποθέτηση.
 


DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
743
Όλους αποκλείεται...όπως ανέφερα και ποιο πάνω πήρα κι εγώ δύο, αλλά κι άλλοι παρευρισκόμενοι.

ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ, ΕΞ ΟΣΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ!

:)
 


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.168
2.985
ΑΤΤΙΚΗ
από το στόμα μου το πήρες!
δεν με ενδιαφέρει να ανοίξω κάποιου είδους λογοτεχνική (?) διαμάχη και να χαλάσω ένα θέμα....

σε όποιο άλλο πρόβλημα μάλλον δεν θα μπορέσω να βοηθήσω.....

καλημέρες....
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το ότι θα βρεθούμε στον ίδιο χωρο...επουδενί δεν σημαίνει ότι θα συνυπάρξουμε αρμονικά...Αν ήταν να "συνυπήρχαμε αρμονικά" δεν θα άνοιγα και αυτό το θέμα...Προσωπικά έχω βρεθεί πολλές φορές εκτεθειμένη και με έχουν αποπάρει διάφοροι όταν ανοίγω το στόμα μου...Συνήθως αυτό που μου λένε...είναι "τι κάθεσαι και ανακατεύεσαι, για να γίνεσαι κακιά χωρίς λόγο?" Ωραία λοιπόν...ας το βουλώσουμε όλοι προκειμένου να γίνουμε αρεστοί....ας μιλάμε με υπονοούμενα και διακριτικά για να μας 'αγαπάνε" όλοι...ας βγάζουμε την ουρίτσα μας απ'έξω επειδή πιστεύουμε ότι "έλα μωρέ, εγώ θα αλλάξω τον κόσμο?" Έχω κράξει διάφορες φορές αρκετό κόσμο...και εδώ στο forum και έξω από το forum...Έχω δεχθεί απειλές για μηνύσεις...φόλες για τους σκύλους μου...έξαλλα τηλεωνήματα...Ε, καί?

Και αγαπημένε μου dj αν δεν πήγαιναν οι εκτροφείς ποτέ σε αυτές τις εκθέσεις...για να μη κατηγορηθούν ότι "συνυπάρχουν" με τους εισαγωγείς...πως θα έβλεπε ο κόσμος ότι υπάρχουν και άλλες πηγές απόκτησης σκύλου? Εφόσον η Πολιτεία δεν υπάρχει περίπτωση να απαγορεύσει τη πώληση ζώων από τα pet shops...δεν πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις και από τους εκτροφείς? Μπορεί να κάνω λάθος...αλλά έτσι το βλέπω..:):)
 


theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Nai alla den exw Ellhnika, to kyriotero poy exw na pw einai oti oi dioikhseis einai eklegmenes, apo genikes syneleyseis ara?
An thelete exw para pola na pw meta apo mia empeiria etwn, mporei kai megalyterh apo thn zwh twn perissotern poy grafoyn edw , milaw gia enasxolhsh me ta ths katharoaimhs kynofylias apo thn dekaetia toy 70
 




katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κύριε Καραγιάννη, κανείς δεν μίλησε για εσάς. Για όνομα του Θεού...ούτε βέβαια και για τη Φαίη...Μη συνεχίζετε τις άκυρες παρεμβάσεις σας γιατί γίνεστε γραφικός. Το είπαμε και τελείωσε. Εαν θέλετε, και εφόσον βλέπω ότι παρακολουθείτε το θέμα...θα μπορούσατε να τοποθετηθείτε (και σαν μέλος ΔΣ του ΚΟΕ) σχετικά με άλλα πράγματα που συζητιούνται εδώ...πιο σοβαρά.
 




DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
743
@ katerina k.

...και έτσι "όπως τα βλέπεις" είναι μια καλή οπτική...είναι μια άποψη "πάλης". Εγώ απλά θέλω να δώσω και μια άλλη οπτική.

Ούτε εγώ ξέρω ποιο το "σωστό" και πιο το "λάθος"...Αρκεί ίσως που "παιδεύουμε" λίγο το μυαλό μας, μας απασχολεί το θέμα (και άλλα, όχι μόνο το συγκεκριμένο) και κάνουμε και κάτιτις...ο κάθε ένας με τον τρόπο του.

Μήπως έχω κι εγώ τις λύσεις;...Δυστυχώς, διαθέτω πολύ λιγότερες λύσεις από όσα τα προβλήματα...:)