Κακά σαν ζελέ

GiorgosLab

New Member
12 Αυγούστου 2021
1
0
32
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Θα μπώ κατευθείαν στο θέμα καθώς έχω αγχωθεί. Έχουμε ένα ημίαιμο κοκονάκι που την άλλη εβδομάδα γίνετε 4 μηνών.
Χθες είχε πάρει την παντόφλα και έπαιζε και αργότερα είδα ότι λείπει ένα κομματάκι απο την παντόφλα(προφανώς το έφαγε). Σήμερα απο το πρωί μετά το φαγητό,έκανε εμετό 6-7 φορές και γενικά είναι πολύ πεσμένη.Πήρα τον κτηνιατρό μου και μου είπε να μην την ξαναταίσω για σήμερα.Να της δώσω σιρόπι(peptonorm) και να ξαναμιλήσουμε το πρωί.Πήρε το σιρόπι πριν καμιά ώρα και τώρα που πήγε να κάνει κακά έβγαλε κάτι σαν ζελέ.Υπάρχει κάποιος που να έχει πάθει κάτι αντίστοιχο?Επισυνάπτω φωτογραφίες.Να τονίσω ότι το σκυλάκι το πήραμε 2/7 απο μια οργάνωση στην Λάρισα και είχε κάνει το 1ο εμβόλιο μια μέρα πριν (1/7).Εμείς της κάναμε το 2ο εμβόλιο 1/8.Όλο αυτό το διάστημα δεν βγαίνει απο το σπίτι την έχουμε μέσα μέχρι να κάνει και το επόμενο(1/9).
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Γιώργος

Attachments

GSD92

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2020
240
149
33
Θα μπώ κατευθείαν στο θέμα καθώς έχω αγχωθεί. Έχουμε ένα ημίαιμο κοκονάκι που την άλλη εβδομάδα γίνετε 4 μηνών.
Χθες είχε πάρει την παντόφλα και έπαιζε και αργότερα είδα ότι λείπει ένα κομματάκι απο την παντόφλα(προφανώς το έφαγε). Σήμερα απο το πρωί μετά το φαγητό,έκανε εμετό 6-7 φορές και γενικά είναι πολύ πεσμένη.Πήρα τον κτηνιατρό μου και μου είπε να μην την ξαναταίσω για σήμερα.Να της δώσω σιρόπι(peptonorm) και να ξαναμιλήσουμε το πρωί.Πήρε το σιρόπι πριν καμιά ώρα και τώρα που πήγε να κάνει κακά έβγαλε κάτι σαν ζελέ.Υπάρχει κάποιος που να έχει πάθει κάτι αντίστοιχο?Επισυνάπτω φωτογραφίες.Να τονίσω ότι το σκυλάκι το πήραμε 2/7 απο μια οργάνωση στην Λάρισα και είχε κάνει το 1ο εμβόλιο μια μέρα πριν (1/7).Εμείς της κάναμε το 2ο εμβόλιο 1/8.Όλο αυτό το διάστημα δεν βγαίνει απο το σπίτι την έχουμε μέσα μέχρι να κάνει και το επόμενο(1/9).
Γιώργος
Καλά σου είπε.
Σήμερα μην την ξανά ταΐσεις.
Περίμενε μέχρι αύριο να δεις πως θα πάει. Κάτι την πείραξε, ίσως αυτό που έφαγε...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Έχει περάσει το κομμάτι αυτό στα κόπρανα;

Στο παρελθόν είχα σκυλί που έφαγε κομμάτι Kong καουτσούκ. Απλά το είδα στα κόπρανα μετά.

Πρόσεχε τα κόπρανα να δεις αν βγει αυτό το πλαστικό που λες. Αν συνεχίσει εμετό και δεν το έχεις δει ακόμα θα το έλεγα στον κτηνίατρο για ακτινογραφίες

• Like
Reactions: GRDANE

Mporidou

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2021
48
36
27
Γιώργος

Καλησπέρα δεν ξέρω αν θα βοηθήσω... Εμένα ή δικιά μου έκανε τέτοια κόπρανα και συνεχή εμετό τουλάχιστον 8 φορές την ημέρα και είχε συστροφή εντέρου η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες φορές όταν έβγαζε εμετό ήταν απλά ένα πράσινο υγρό και τα κακά όπως της φωτογραφίας που ανέβασες... Καλό θα ήταν να την πας στον γιατρό για εξετάσεις και ακτινογραφιες μπορεί να είναι το κομμάτι από την παντόφλα μέσα και να μην μπορεί να το βγάλει από τα κακά ή τον εμετό... Οπότε το να κάνει πολλές φορές εμετό δεν την κάνει καλό

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr