Mava οντως δεν είναι σαφές. Δεν έχει αποδειχθεί δλδ ότι διατροφή χωρίς σιτηρα οδηγεί κάποια σκυλιά σε μια συγκεκριμένη καρδιοπαθεια, αλλά υπάρχει συσχέτιση. Μελέτησαν ξηρές τροφές, όχι πχ μαγειρευτο χωρίς σιτηρά. Οπότε δεν ξέρουμε κι αυτός ο τρόπος αν θα έδειχνε συσχέτιση.@Sammie πάνω σε αυτά που λέγατε δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες .
Δεν ξέρω αν ευσταθούν ..αλλά τα έχω στο νου μου
View attachment 77486View attachment 77487View attachment 77488View attachment 77489View attachment 77490
δυσκολο να βρεις καλη κονσερβα. της belcando φαινονται της προκοπης, αλλα ειναι 4-4.50 ευρω για 800γρ. μπορεις να παρεις μπαρφ και να το μαγειρευεις καλυτερα.Mava οντως δεν είναι σαφές. Δεν έχει αποδειχθεί δλδ ότι διατροφή χωρίς σιτηρα οδηγεί κάποια σκυλιά σε μια συγκεκριμένη καρδιοπαθεια, αλλά υπάρχει συσχέτιση. Μελέτησαν ξηρές τροφές, όχι πχ μαγειρευτο χωρίς σιτηρά. Οπότε δεν ξέρουμε κι αυτός ο τρόπος αν θα έδειχνε συσχέτιση.
Κι εγώ προσπαθώ να δίνω όσο μπορώ συμπληρωματικά φυσικές τροφές δικές μας,αυτά που είπα πιο πάνω.
Κ λέω να αρχίσω καμία καλή κονσέρβα στα kong του.
Φοβάμαι τα κόκαλα αν μαγειρευτουν.. Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα κονσερβα ακόμα.δυσκολο να βρεις καλη κονσερβα. της belcando φαινονται της προκοπης, αλλα ειναι 4-4.50 ευρω για 800γρ. μπορεις να παρεις μπαρφ και να το μαγειρευεις καλυτερα.
Καλημέρα!!Φοβάμαι τα κόκαλα αν μαγειρευτουν.. Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα κονσερβα ακόμα.
Όντως δε βλέπω μεγάλη ποικιλία στα μαγαζιά.
Κοίτα της nature's food έχει πάρα πολύ καλή άλεση έχουν καταφέρει να είναι όλο ένα μείγμα. Οι άλλες εταιρείες έχουν πιο χοντρή άλεση γενικά.Φοβάμαι τα κόκαλα αν μαγειρευτουν.. Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα κονσερβα ακόμα.
Όντως δε βλέπω μεγάλη ποικιλία στα μαγαζιά.
Τις 3 πρώτες τις ξέρω σαν εταιρείες,κορυφαίες. Δεν έχω δει κονσέρβες τους απλά, θα δω και σε άλλα pet shop, πιο μικρά, γιατί οι αλυσίδες δεν τις έχουν.Καλημέρα!!
Λοιπόν επειδή παίρνω κονσέρβες οι καλές είναι λίγο ακριβές αλλά δεν θα ταΐσεις μια την ημέρα!
Μπορείς να δίνεις πχ 100 γρ την ημέρα να αφήσεις στο ψυγεία μεχρι 3 μέρες κ το υπόλοιπο κατάψυξη μεχρι να το χρεισιμοποιησεις.αλλιώς την χωρίζεις σε 3 μέρες..
Λοιπόν από κονσερβα μπορείς να πάρεις
AATU ,CANAGAN,ESSENTIAL,LILYS KITCHEN,GRANATAPET,αυτές εγγύησηΟλες έχουν κρέας μέσα κ είναι κ για κυρίως γευμα ή για συμπληρωματική.. κ έχουν μέσα όλα τα απαραίτητα συστατικα .(μοςχοβολάνε)
εκτός από Kong μπορείς να πάρεις κ licking mat θα τρελλαθει να γλύφει ο μικρός..μπορείς κ να βάλεις κ λίγο λάδι
σολωμου ..καλή επιτυχια!
Ότι θες ρωτα με
Αν είναι έτσι,ας τσιμπάει από του σκύλου,να στανιαρειΝομίζω χρειάζεται απλα να χαλαρώσεις λίγο.
Ούτε πολλές υπερβολές ούτε πολλά συμπληρώματα χωρίς λόγο, καλή διατροφή με ποικιλία , αποφεύγεις ότι τον πειράζει και βλεπεις.
Είμαι σίγουρη εντωμεταξυ εσύ τις μισές μέρες θα τρως ντελιβερι και γύρους
Κλαίω,to the point.Νομίζω χρειάζεται απλα να χαλαρώσεις λίγο.
Ούτε πολλές υπερβολές ούτε πολλά συμπληρώματα χωρίς λόγο, καλή διατροφή με ποικιλία , αποφεύγεις ότι τον πειράζει και βλεπεις.
Είμαι σίγουρη εντωμεταξυ εσύ τις μισές μέρες θα τρως ντελιβερι και γύρους
Σιγά σιγά το βλέπω να παίρνω τα μπιφτέκια της natures να πετάω κανένα στο air fryer και για μένα όταν βάζω στο μικρό. Τι 9 μπιφτεκια θα φάει τι 7,δε θα το καταλάβει. Θέλω να πιστεύω.Αν είναι έτσι,ας τσιμπάει από του σκύλου,να στανιαρει
Καλε για τη δικη σου διατροφη επρεπε να ανοίξεις thread. Η μάνα έχει δίκιο. Κυρίως στα φρούτα. Τα συμπληρωματα είναι υποδεέστερα από την φυσική διατροφή.Κλαίω,to the point.
Για το σκυλί " όχι δε θα του πάρω junk,θα τρώει καλά"
Για μένα "αύριο για πρωινό ψωμί μερεντα,άρα να πάρω Μερέντα στο σούπερ γιατί τελείωσε,για μεσημέρι καμία τηγανητή πατάτα με αυγό να μη κουράζομαι και πολύ.ε βραδάκι θέλει ένα σουβλάκι ποιος παιδευεται τώρα"
Και έχεις μετά την μάνα "βιταμίνες ήπιες; Κάνα φρούτο έφαγες;"
Ναι..ναι..
Ναι έκοψα σχεδόν όλα μετά από αυτό το ποστ,μόνο πράσινο μύδι και προ/πρεβιοτικα.
Θα αφήσω σημείωμα τι να τον ταιζουν στη μετά θάνατονΚαλε για τη δικη σου διατροφη επρεπε να ανοίξεις thread. Η μάνα έχει δίκιο. Κυρίως στα φρούτα. Τα συμπληρωματα είναι υποδεέστερα από την φυσική διατροφή.
Οπότε άσε μυδια-στρειδια κλπ του σκουμπυ κ χτυπά κάνα φρουτο/λαχανικό εσύ γιατί θα ψοφολογησεις με τις μερεντες κ μετα η μάνα σου θα μπουκώνει σκουμπυ απλές,ταπεινες, κροκετουλες..
Να ήξερες μόνο πόσες φορές μου χει συμβεί αυτό..Αν είναι έτσι,ας τσιμπάει από του σκύλου,να στανιαρει
Όχι δεν υπάρχει ένδειξη για κατάρρευση τραχείας. Έχει κόψει ο βήχας,έφαγε καλά.μη χρησιμοποεις πνιχτη, παρε halti η gentle leader.
πολυ πιθανο να εχει θεμα με την τραχεια του και ο πνιχτης δεν βοηθαει καθολου. μπορειτε να δειτε αν παιζει καταρρευση τραχειας?