Καλή χρονιά και καλώς σας βρήκα...

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Φιλε μου καλη χρονια, νομιζω οτι ειναι πολυ απλα τα πραγματα, φαινετε οτι εχεις αγαπη να δωσεις οποτε μη φοβασε τιποτα, το καταλαβαινουν κ θα σε ευγνομωνει για παντα! Η αρχη εχει καποιες ιδιαιτεροτητες μεχρι να προσαρμοστει αλλα μην σε τρομαζουν... το οτι ειναι ενηλικος ο σκυλος νομιζω οτι θα σε γλιτωσει απο πολλα μιας κ θα μπορειτε να ''συνενοηστε'' πιο ευκολα!
Σιγουρα θα εχει μια καλυτερη ζωη εκτος μπαλκονιου !

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Και τελευταια ερωτηση πριν το παρω...Επειδη θα παω να μιλησω με τους τωρινους ιδιοκτητες την Παρασκευη,υπαρχει κατι το οποιο θα πρεπει να εχω υποψιν μου και να τους ρωτησω σιγουρα για το σκυλο,περα απο εμβολια και τα αλλα ιστορικα του;;;
Να μην ρωτήσεις τίποτα. Να πάρεις τον σκύλο και το βιβλιάριό του και να φύγεις. Οτι χρειαστείς, θα το μάθεις στην πορεία και θα το ερμηνεύσεις εσύ, με τον δικό σου τρόπο και την βοήθεια την δική μας.

johnkeppas

Member
3 Ιανουαρίου 2014
18
0
Πηγα σημερα και ειδα τον καινουργιο μου συγκατοικο.Μαλλον υπηρξε αμοιβαια αγαπη με την μια,καθως χωθηκε στην αγκαλια μου με την μια,αν και συνηθως ειναι επιφυλακτικος με τους ξενους...Επισης τον πηγα και μια βολτα,στην οποια εκανε μονιμως τα δικα του,τραβουσε παρα πολυ και μονο οταν πλησιαζαμε στο σπιτι ηρεμησε λιγο.Απ οτι καταλαβα ειναι μονιμως στο μπαλκονι,τρωει τα αποφαγια της οικογενειας και κανει μονιμως οτι θελει,αλλα στα καλα του ειναι οτι δεν ακουσα την φωνη του καθολου,αν και ισως ηταν σημαδι φοβου,καθως οπως μου ειπαν οταν γαβγιζε τα βραδια,του εδιναν καμια στον κωλο για να ηρεμησει...

Στάλθηκε από το MI 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

johnkeppas

Member
3 Ιανουαρίου 2014
18
0
Επίσης να πω ότι ο σκύλος μύριζε πολύ έντονα, όχι απλά μύριζε αλλά ήταν αποπνικτικός όταν τον είχα στα πόδια μου, σε σημείο που ούτε αδέσποτο δεν μυρίζει έτσι όταν το πλησιάζεις.Και απ' ότι κατάλαβα δεν τον έχουν κάνει μπάνιο -πράγμα που θα διορθωθει- απλά με προβληματισε εκείνη την ώρα και μέχρι να αρχίσουμε τα πολλά παιχνίδια.Μετά μου πήρε το μυαλό.

ΥΓ:Συγνώμη για τα πολλαπλά post, δεν με αφήνει πλέον να κάνω edit...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τα αδέσποτα μυρίζουν απλώς σκυλίλα δεν βρωμάνε, τα σκυλιά που βρωμάνε είναι αυτά που ζουν εκεί που κατουράνε και λερώνονται συνεχώς. Προφανώς για αυτό μυρίζει έτσι το σκυλάκι. Με το καλό να το πάρεις!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλώς ήλθες και με το καλό ο νέος σου σύντροφος!:)

Η τρίχα μου σηκώνεται και μόνο που το βλέπω γραμμένο *sick*
Εδώ που τα λέμε... αν κάνω μιά αναδρομή (περίπου 2 χρόνια πίσω), θα συμφωνούσα 100%!!!:D

Για καλό τώρα το λες αυτό?! :p
Κι αυτό... πολύ σωστός προβληματισμός!

Φιλε μου καλη χρονια, νομιζω οτι ειναι πολυ απλα τα πραγματα, φαινετε οτι εχεις αγαπη να δωσεις οποτε μη φοβασε τιποτα, το καταλαβαινουν κ θα σε ευγνομωνει για παντα! ...
Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα!

Τα αδέσποτα μυρίζουν απλώς σκυλίλα δεν βρωμάνε...
Ναι, αυτή την υπέροχη "essence"... ειδικά, όταν έχουν βραχεί!!!:rolleyes:

johnkeppas

Member
3 Ιανουαρίου 2014
18
0
Μολις περασε η πρωτη μερα με τον καινουργιο μου συγκατοικο...Δεν ξερω αν ειναι η ευφορια της πρωτης μερας,αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος και ολοι οι προβληματισμοι μου εχουν αρθει μονομιας.Ας ξεκινησω:

Το πρωι πηγα και τον πηρα απο τους πρωην ιδιοκτητες,μπηκε στο αμαξι χωρις προβλημα,και αφου φορτωσα και την τροφη που τους ειχε μεινει και το σπιτακι του,ξεκινησα.Σ την διαδρομη κανενα προβλημα,περα απο τη στιγμη που σταματησα να βαλω βενζινη,και ανοιξα την πορτα να τον χαιδεψω...Προσπαθησε να φυγει και ευτυχως ειχα προνοησει και τον ειχα με το λουρι...Με μεγαλη δυσκολια τον ξαναεβαλα μεσα...

Φτανει στο σπιτι,και αφου το φερνει μια γυρα ολο,αρχιζει και περιεργαζεται ενδελεχως τον καινουργιο του χωρο.Του αφησα ενα μπολακι με νερο στην κουζινα,και το καλαθακι που του πηρα στο σαλονι.Δεν ανεβαινει στα επιπλα,δεν κανει φασαρια,δεν κανει ζημιες.Περιεργαζεται τα παντα αλλα με προσοχη.Και τον αφησα και μονο του για λιγο για να δω τι θα κανει,και απλα περιφεροταν μες στο σπιτι ησυχος...Μαλλον μου ετυχε το τζακ ποτ.Στην βολτα τραβαει,αλλα οχι πολυ,και εχει κατουρησει ολη την περιοχη.Ειχα μια ανυσηχια επειδη δεν αφοδευε,αλλα πριν λιγο που τον εβγαλα εγινε κι αυτο...Το μονο θεμα ειναι οτι δεν τρωει καθολου απο το αλλο μπολ που του πηρα γι αυτο το λογο.Θα δειξει και το αυριο αν ειναι θεμα των αλλαγων απλα.Να περιμενετε πολλα update και πολλες ερωτησεις...

Προκαταβολικα ευχαριστω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Μπράβο σου!!!

Αλλά...μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί θα βρεθείς προ πολλών εκπλήξεων :)

johnkeppas

Member
3 Ιανουαρίου 2014
18
0

Οριστε η πρωτη που εβγαλα μολις μπηκα μαζι του σπιτι...Τον λεγανε μπομπο οι προηγουμενοι,θα δω μηπως καταφερω να το αλλαξω...

johnkeppas

Member
3 Ιανουαρίου 2014
18
0
Μόλις γύρισα απο εντατική άσκηση που μου επέβαλε ο μικρός μου...Άνοιξε η μητέρα μου την πόρτα του σπιτιού για να φύγει, και πετάχτηκε έξω και ο Μπόμπος, και για κακή μου τύχη ήταν ανοιχτή και η εξώπορτα της πολυκατοικίας. Με έτρεξε σε όλα τα στενάκια της Πολίχνης για μισή ώρα μέχρι να καταφέρω να τον πιάσω...Και χρειάστηκα ένα 20λεπτο για να τον φέρω σπίτι αφού τον έπιασα.Τον φώναζα στον δρόμο αλλά δεν γυρνούσε να έρθει προς εμένα, και όταν έτρεχα για να τον προφτάσω έτρεχε κι αυτός για να ξεφύγει... Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, πέρα από το ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να με θεωρήσει αφεντικό και να μείνει, αν και μέχρι τώρα στο "πάνε σπίτι" που εννοούσα το καλάθι του και στην βόλτα στο "σταμάτα, πάμε, και μείνε" αντιδρούσε πολύ καλά...Και δεν καταλαβαίνω γιατί έφυγε αφού όλα μέχρι στιγμής πήγαιναν πολύ καλά, ή έτσι μου φαίνονταν...Τι να κάνω για να αποφύγω παρόμοια περιστατικά στο μέλλον;

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
1. Προσπάθησε να μην μένουν οι πόρτες ανοιχτές.
2. Δούλεψε το έλα.
3. Εμπειρικά τελείως εγώ δε θα κυνηγούσα το σκύλο. Μόλις είχα την προσοχή του θα έφευγα από την άλλη κατεύθυνση για να αρχίσει να με ακολουθεί.

johnkeppas

Member
3 Ιανουαρίου 2014
18
0
Επίσης επειδή του φώναξα με το που τον έπιασα, τώρα κάθεται μόνιμα στο καλαθάκι του χωρίς να έρχεται όταν τον φωνάζω στο σπίτι όπως έκανε, και με το κεφάλι συνέχεια κάτω, σαν να έχει κατάθλιψη...Είναι φυσιολογικό αυτό;

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
δεν εχει κατάθλιψη!
Το σκυλάκι δεν κατάλαβε γιατί το μάλωσες οπότε έχει λουφάξει στο καλαθάκι του.
Μαλώνουμε μόνο όταν πιάνουμε στα πράσα το σκύλο. Μετά αν μαλώσουμε ο σκύλος δεν καταλαβαίνει γιατί τον μαλώνουμε.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Μα γι αυτό ακριβώς τον λόγο τον μάλωσα με το που τον έπιασα...Προφανώς και ήταν λάθος;
Την επομενη φορα μονο χαρες μολις τον πιανεις αλλιως γιατι να σε αφησει να τον πιασεις? Χαζος ειναι? :)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Μα γι αυτό ακριβώς τον λόγο τον μάλωσα με το που τον έπιασα...Προφανώς και ήταν λάθος;
Η εγώ μπερδεύτηκα γιατί είπες ότι είναι στο καλαθάκι του, οπότε θεώρησα ότι το έκανες μετα!.

Αν το έκανες εκείνη τη στιγμή τότε οκ.

johnkeppas

Member
3 Ιανουαρίου 2014
18
0
κατάλαβα...Μάλλον το σκυλάκι που είχα στο χωριό παλιότερα ήταν πολύ πιο εύκολο και τώρα με τον 6χρονο νεοφερμένο πρέπει να εμβαθύνω πολύ στην ψυχολογία του.Τώρα πως διορθώνω την άσχημη εντύπωση που του δημιουργήθηκε;