Μολις περασε η πρωτη μερα με τον καινουργιο μου συγκατοικο...Δεν ξερω αν ειναι η ευφορια της πρωτης μερας,αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος και ολοι οι προβληματισμοι μου εχουν αρθει μονομιας.Ας ξεκινησω:
Το πρωι πηγα και τον πηρα απο τους πρωην ιδιοκτητες,μπηκε στο αμαξι χωρις προβλημα,και αφου φορτωσα και την τροφη που τους ειχε μεινει και το σπιτακι του,ξεκινησα.Σ την διαδρομη κανενα προβλημα,περα απο τη στιγμη που σταματησα να βαλω βενζινη,και ανοιξα την πορτα να τον χαιδεψω...Προσπαθησε να φυγει και ευτυχως ειχα προνοησει και τον ειχα με το λουρι...Με μεγαλη δυσκολια τον ξαναεβαλα μεσα...
Φτανει στο σπιτι,και αφου το φερνει μια γυρα ολο,αρχιζει και περιεργαζεται ενδελεχως τον καινουργιο του χωρο.Του αφησα ενα μπολακι με νερο στην κουζινα,και το καλαθακι που του πηρα στο σαλονι.Δεν ανεβαινει στα επιπλα,δεν κανει φασαρια,δεν κανει ζημιες.Περιεργαζεται τα παντα αλλα με προσοχη.Και τον αφησα και μονο του για λιγο για να δω τι θα κανει,και απλα περιφεροταν μες στο σπιτι ησυχος...Μαλλον μου ετυχε το τζακ ποτ.Στην βολτα τραβαει,αλλα οχι πολυ,και εχει κατουρησει ολη την περιοχη.Ειχα μια ανυσηχια επειδη δεν αφοδευε,αλλα πριν λιγο που τον εβγαλα εγινε κι αυτο...Το μονο θεμα ειναι οτι δεν τρωει καθολου απο το αλλο μπολ που του πηρα γι αυτο το λογο.Θα δειξει και το αυριο αν ειναι θεμα των αλλαγων απλα.Να περιμενετε πολλα update και πολλες ερωτησεις...
Προκαταβολικα ευχαριστω...
Στάλθηκε από το MI 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2