Καλή χρονιά σε όλους και απο εμάς!

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
Εγώ και ο Hewie πρόσφατα καλωσορίσαμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας. Τον Dali 4 μηνών τώρα. Ο Hewie ειναι 9 ετών γερμανικός ποιμενικός με χαρακτήρα διαμάντι! Μαζί έχουμε σώσει από σκυλάκια, γατάκια μέχρι και περιστέρια! Είναι ένας τρυφερός αρκουδάκος με προστατευτικά ένστικτα για όλα τα πλασματάκια που το έχουν ανάγκη! Έχω τόσες όμορφες ιστορίες να θυμάμαι..είμαι ευλογημένη που τον έχω στο πλευρό μου και ελπίζω ο μικρός να του μοίασει! Πολλά φιλιά και αγκαλιές σε όλα τα πλασματάκια του φόρουμ! Καλή χρονιά με ύγεια, αγάπη, χαμόγελο, φίλους και αισιοδοξία! :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σένα. Να τα χαίρεσαι τα αγόρια σου, αλλά ο Dali τι σχέδιο είναι; Ελπίζω όχι αυτός, που συνποζάρει, στην φωτό προφίλ σου, με τον Hewie ε; Εκτός, αν δεν μένεις Ελλάδα.

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
Ελλάδα μένω αλλά ο μικρός είναι από Σερβία. Κόπηκαν τα αυτάκια και η ουρά όταν ήταν μωρό. Έτσι τον πήρα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Η εισαγωγή ακρωτηριασμένου σκύλου είναι παράνομη και τιμωρείται με 1.000 ευρώ.
Εκτός αυτού, ο ακρωτηριασμός σκύλου, είναι απαράδεκτος.

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
Η εισαγωγή ακρωτηριασμένου σκύλου είναι παράνομη και τιμωρείται με 1.000 ευρώ.
Εκτός αυτού, ο ακρωτηριασμός σκύλου, είναι απαράδεκτος.
Γνωρίζω ότι απαγορεύεται ο ακρωτηριασμός. Η αγορά κουταβιού από ξένο εκτροφείο όμως όπου επιτρέπεται δεν απαγορεύεται. Αν είναι έτσι να κάνουμε μηνυση σε όποιον ιδιοκτήτη σκύλου με κομμένα αυτιά βλέπουμε. Απαγορεύεται εδώ και χρόνια. Αλλά ακόμα στην Ελλάδα συνεχίζουν και κόβουν. Λοιπόν, εγω πήρα το σκυλί από εκτροφέα όπου στη χώρα εκείνη επιπτρεπεται. Καμία παρανομία δεν έκανα και επίσης η γνώμη μου είναι ότι το να κατηγορούμε και να κάνουμε επίθεση χωρίς να γνωρίζουμε είναι απλό και εύκολο και μας κάνει να φαινόμαστε υπερασπιστές. Εγώ φροντίζω και αγαπώ τα ζώα μου όσο δε φαντάζεται κανείς. Έχω σώσει και έχω βοηθήσει αδέσποτα και μη..το αν κριθώ από κάποιους επειδή πήρα κουτάβι από εξωτερικό με κομμένα αυτιά τότε μόνο κακόβουλους μπορώ να τους χαρακτηρίσω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Ν.4039/2012, άρθρο 6, παράγρ.3, περίπτ.γ)

Ο νόμος είναι σαφής και δεν επιδέχεται ερμηνείας, κατά πως βολεύει τον καθένα. Λυπάμαι. Και λυπάμαι περισσότερο, που ήξερες αλλά δεν σε ένοιαξε. Και ακόμη πιο πολύ, που δεν σε ένοιαξε να αγοράσεις ακρωτηριασμένο σκύλο, ενώ λες ότι έχεις φροντίσει τόσα.

Εγώ πάντως, αν ήξερα ποιά είσαι και που μένεις, θα στην έκανα την καταγγελία.

• Like
Reactions: vrmode

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
Ν.4039/2012, άρθρο 6, παράγρ.3, περίπτ.γ)

Ο νόμος είναι σαφής και δεν επιδέχεται ερμηνείας, κατά πως βολεύει τον καθένα. Λυπάμαι. Και λυπάμαι περισσότερο, που ήξερες αλλά δεν σε ένοιαξε. Και ακόμη πιο πολύ, που δεν σε ένοιαξε να αγοράσεις ακρωτηριασμένο σκύλο, ενώ λες ότι έχεις φροντίσει τόσα.

Σ'ευχαριστω πολύ! Δε με ξέρεις όμως.. Δε πειράζει..δεν ήρθα εδώ για να τσακώνομαι ούτε για να αποδείξω το αν είμαι φιλόζωη η δεν είμαι. Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο. Αφού από την αρχή είχες σκοπό να επιτεθείς γιατί είπες καλή χρόνια και τα σχετικά και ρώτησες κιόλας αν μένω Ελλάδα; Δηλαδή αν εμένα εξωτερικό δε θα σε πείραζε; Είπες εκτός και αν μένεις εξωτερικό..ωραία!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Θα έπρεπε να μπορείς να ξεχωρίζεις τουλάχιστον, το νόμιμο από το παράνομο.
Πέρα από το ηθικό/ανήθικο, που προφανώς σε αφήνει αδιάφορη.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
δεν σε ειδαμε να κανεις καμια καταγγελια σε καναν εκτροφεα που βαζει αναγγελιες γεννας με κομμενα
και ξερεις που μενουν και στοιχεια σκυλων εχεις και τα παντα...
αχουτο

να σου ζησουν και τα 2 και ο γερος και ο μικρος νταλι

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
Θα έπρεπε να μπορείς να ξεχωρίζεις τουλάχιστον, το νόμιμο από το παράνομο.
Πέρα από το ηθικό/ανήθικο, που προφανώς σε αφήνει αδιάφορη.
Ότι πεις! Να σαι καλά και καλή χρόνια!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Δεν παρακολουθώ γέννες εκτροφέων.
Και σίγουρα, δεν θα σου έδινα λ/σμό, για το τι κάνω ή τι δεν κάνω.

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
δεν σε ειδαμε να κανεις καμια καταγγελια σε καναν εκτροφεα που βαζει αναγγελιες γεννας με κομμενα
και ξερεις που μενουν και στοιχεια σκυλων εχεις και τα παντα...
αχουτο

να σου ζησουν και τα 2 και ο γερος και ο μικρος νταλι
Σ'ευχαριστω πολύ Τάσο! Να χαίρεσαι κι εσυ το/τα πλασματάκια σου!

Dogaholic

Active Member
5 Ιανουαρίου 2017
42
67
βαλτα μας καμια φωτο να τα ζαχαρωσουμε,ειδικα τον μικρο.
μαρεουν πολυ τα καφε ντοπερμαν
Χαχα! Ναι θα βάλω!
βαλτα μας καμια φωτο να τα ζαχαρωσουμε,ειδικα τον μικρο.
μαρεουν πολυ τα καφε ντοπερμαν
Χαχα,θα ανεβασω!

Καλή χρονιά κ καλώς ήρθες στη παρέα μας[/QUOTE Ευχαριστώ πολύ! Καλώς σας βρήκα!

Attachments

Last edited by a moderator:

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Θα μου λυσεις μια απορια σε παρακαλω;; ειναι κατι που ποτε δεν καταλαβα..θα απευθυνω την ερωτηση σε σενα αλλα ειναι πρςγματικη γενικη απορια ..με τοση αγαπη (που δεν αμφισβητω οτι εχεις στα σκυλια σου προς θεου) πως γινεται να δεχεσαι να τα παρεις απο καποιον που τους εχει προκαλεσει τοσο πονο;;;;;; πραγματικα ποτε δεν το καταλαβα...ενισχυεις καποιον που/εσυ ο ιδιος πηγαινεις κ πετσοκοβεις το σκυλο σου;;;;